Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

IFJÚ TEHETSÉGEK A PUTNOK FC-NÉL: NÉMEDI ZOLTÁN

Koszta Péter a Putnok FC vezetőedzője, valamint a Sajóvölgye Focisuli szakmai vezetése és az U19-es csapat edzője, Zabos Attila közösen választottak ki hat tehetséges fiatalt, akik számára az NBIII-ban szereplő Putnok FC kiváltotta a kettős versenyengedélyét, ami azt jelenti, hogy ők hatan nemcsak a Sajóvölgye Focisuli U19-es csapatában, de a Putnok FC felnőtt csapatában is bizonyíthatnak.
A fiatalok számára nagy lehetőség volt, hogy a nagy csapat tagjaival együtt csinálták végig a felkészülést és több edzőmérkőzésen is bizonyíthattak. Némedi Zoltán az U19-es csapat kapusa, a Putnok FC kapusedzőjével, Kiss József irányítása alatt edzette végig a júliust Egyed Balázs, Tóth András és Galambvári Gergő társaságában.
A fiatalember az NBIII nyitó fordulójában, a Tiszaújváros elleni bajnoki mérkőzésen ott ülhetett a Putnok FC kispadján, mint második számú kapus. Pogonyi Dominik után, most a Némedi Zoltánnal készített interjút ajánljuk olvasóink figyelmébe.

Némedi Zoltán

Te is egyike vagy azoknak a Sajóvölgyés játékosoknak, akik kettős igazolással a Putnok FC színeiben is lehetőséget kaphatnak egy-egy bajnoki vagy kupamérkőzésen. Mit jelent ez számodra?

NÉMEDI ZOLTÁN: Az egyik vágyam teljesült azzal, hogy 17 évesen kettős igazolásom legyen és hogy a Putnok FC NBIII-as csapatával edzhettem, edzhetek együtt.

A felkészülést a nagy csapattal csináltad végig július elejétől. Mennyire volt nehéz ez az időszak? Hogy tetszettek az edzések?

NÉMEDI ZOLTÁN: Nehéz volt ez az időszak, főleg az első két hétben, mert fel kellett venni a ritmust az edzéseken és hozzá szokni hogy ez nem U19, hanem felnőtt csapat. Az edzések nagyon tetszettek.

Mi az amit a leghasznosabbnak gondolsz ezeken az edzéseken, ami a leginkább szolgálta a fejlődésedet?

NÉMEDI ZOLTÁN: Az edzéseken a fejlődésemet Peti bácsinak a tartalmas edzései segítették és külön a Józsi bácsi által tartott kapusedzések.

Milyen volt a felnőtt csapat kapusaival, Egyed Balázzsal és Tóth Andrással együtt készülni. Ők miben tudtak neked segíteni, milyen tapasztalatokat tudtál tőlük átvenni, tanulni?

NÉMEDI ZOLTÁN: Megtiszteltetés volt, hogy velük készülhettem, hiszen mindenki tudja hogy nagyon jó kapusok mindketten és jó emberek is. Mindenben segítettek nekem, amit rosszul csináltam az edzéseken ők elmondták, hogy mik a hibám és próbáltam úgy csinálni mindent ahogy ők mondták. Nagyon sok mindent tanultam tőlük, de ezek közül is a legfontosabbat, az alázatot. 🙂

Némedi Zoltán3

Válasz írása