Hírek

PUTNOKFC.HU

Idei utolsó hazainkra készülünk

Célegyeneséhez érkezett az NBIII labdarúgó bajnokság őszi szakasza, hiszen az első fordulós kiírásból mindössze két mérkőzés maradt, de az egy tavaszról előrehozott találkozóval együtt is csupán három összecsapás van hátra az idei naptári évben. Mivel az utolsó őszi (Törökszentmiklós) és a tavaszról előrehozott (Hidasnémeti) elleni mérkőzéseinket idegenben vívjuk, így november 21-én a 2021-es naptári évben utolsójára lépünk gyepre a Várady Béla Sportközpontban.

Ellenfelünk ezúttal a tabella 11. helyezettje, a tőlünk egy ponttal kevesebbet gyűjtő DVTK II. együttese lesz. Jó formában érkezik Putnokra a fiatalos lendületet képviselő piros-fehér alakulat, hiszen utóbbi öt mérkőzésükből háromszor is győztesen hagyhatták el a játékteret. Legutóbb a Hidasnémetit verték hazai pályán. 34 rúgott góljuk bizony gólerős támadósort sejtet, ugyanakkor 35 kapott találatuk reményekkel kecsegtet arra, hogy mi is feltörhetjük védelmüket. A futball azonban ezúttal sem statisztika, az csupán érdekességként dukál. Ami viszont tény, hogy nem lesz könnyű mérkőzés a Diósgyőr tartalék ellen.

Ami csapatunkat illeti, bizony ez a hét sem telt egyszerűen Szala Ákos és tanítványai számára. Az ősz folyamán rendre visszatérő betegséghullám ezúttal sem kímélte a csapatot. Több játékosára már biztosan nem számíthat a mester a hétvégén, nem lép pályára többek között a csapatkapitány Takács Péter, a betegeskedő Vajda Artúr, vagy a sérüléssel bajlódó Madarász János sem.
edzes1118_kicsi

Aki viszont bevethető, az elszánt és bizakodó, erre pedig az utóbbi hetek jó formáját tekintve talán van is alapunk. Az utolsó idei hazain a mester és tanítványai szépen szeretnének búcsúzni a putnoki publikumtól.

Nehéz mérkőzésre számítunk, mert a Diósgyőr az elmúlt 10 forduló alapján 2. helyen van, ez mindenképpen tekintélyt parancsoló. Sok betegünk van sajnos és sérültünk is, aki viszont pályára fog lépni ő minden tőle telhetőt megfog tenni a csapat sikerességének érdekében. A teljesítőképességünk határán is mozgunk azt gondolom, az elmúlt hét fordulóból megszerzett 16 pontunkkal. Három mérkőzésünk van hátra, szeretnénk minél szebben zárni az őszi szezont. A héten a csapatszellem segíthet minket a győzelemhez, össze kell kapaszkodni.” – nyilatkozta vezetőedzőnk a heti edzésmunka közben.

Játékosainkban is ég még a tűz a hátralévő mérkőzésekre, különös tekintettel arra, hogy méltón zárják az évet hazai pályán. Csapatunk motorja, Dobrovolszki Jenő is küzdelmes mérkőzésre számít, de a keret többi tagjával együtt bizakodó.

Jó meccset várok, nehéz ellenféllel szemben, természetesen szeretnénk az utolsó hazai meccset győzelemmel zárni a szurkolóink előtt, és mindent meg is teszünk ennek érdekében.

Közeleg tehát az ősz és a naptári év utolsó hazai bajnokija, szurkoljunk minél többen a Putnok FC játékosainak a Várady Béla Sportközpontban.

Putnok FC – Diósgyőri VTK II – 2021.11.21. (vasárnap) 13:00

Leave a Reply