Hírek

PUTNOKFC.HU

I. DVTK Rakaczki Kupa – Putnok is helyszínül szolgál

Első alkalommal kerül megrendezésre a DVTK Rakaczki kupa melyet a szervezők a tragikus hirtelenséggel elhunyt diósgyőri fiatal tehetség emlékére kívánnak megszervezni. Rakaczki Bence mindössze 18 évesen debütált a Magyar élvonalban, ám a későbbiekben leukémiát diagnosztizáltak nála és sajnálatos módon 2014-ben elragadta a gyilkos kór.

A DVTK Labdarúgó Sportakadémia hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a tornát, amelynek a szervezése már hónapokkal ezelőtt elkezdődött. A pandémia természetesen folyamatosan akadályt jelentett, de a mezőny most már véglegesnek tekinthető.
A magyar labdarúgást a rendező Diósgyőri VTK U16, valamint a Puskás Akadémia korosztályos együttese képviseli majd a tornán. Horvátországból az NK Osijek és a Hajduk Split érkezik, Csehországból a SK Slavia Praha, míg Szlovákiából az FC Kosice fogadta el a meghívást.” – forrás dvtk.eu

Az öt napos tornának két napon át Putnok városa is helyszínt biztosít, köszönhetően a Sajóvölgye Focisuli és a DVTK kiváló szakmai együttműködésének. Ennek apropóján szerdán (08.11.) 15 órai kezdettel DVTK U16 – SK Slavia Praha U16 mérkőzést láthatnak a szurkolók a Várady Béla Sportközpontban, 18 órától pedig NK Osijek U16 – Puskás Akadémia FC U16 mérkőzést az Elek Ákos Utánpótlás Sportközpontban.

A Pénteki napon (08.13.) 14 órától és 18:30-tól két elődöntő számára biztosít helyszínt a Várady Béla Sportközpont.

A helyosztó és döntő mérkőzések, valamint a további csoporttalálkozók Diósgyőrben kerülnek megrendezésre.

A részletes program az alábbi honlapon elérhető: http://dvtk.eu/22617-Marco_Rossi_sorsolt_az_I_DVTK_Rakaczki_Kupara-cikk-labdarugas

főkép forrása: dvtk.eu

Leave a Reply