Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

HIVATALOS: TÍZ JÁTÉKOST IGAZOLT A PUTNOK FC

Igaz, hogy az utóbbi hetekben nagy csend honolt a Putnok FC átigazolásai kapcsán, de a háttérben javában zajlottak a tárgyalások a játékosok és a vezetőség között. A megállapodások nagy része meg is köttetett, de a hivatalos bejelentésre addig nem került sor, míg az MLSZ jóvá nem hagyta a már korábban benyújtott átigazolási dokumentumokat.

A mai napon három játékos hivatalos érkezését tesszük közzé, de megnyugodhatnak a szurkolók rövid időn belül újabb bejelentések történnek.

A VISSZATÉRŐ

Elsőként Csicsvári Milán “visszaigazolásáról” számolhatunk be, akik éppen egy évvel ezelőtt csatlakozott a Putnok FC keretéhez. A 22 éves belső védő 15 bajnoki találkozón öltötte magára a putnoki mezt, majd a téli átigazolási időszakban a váltás mellett döntött. 2018. januárjában a szintén harmadosztályú Pénzügyőrhöz igazolt, akik meglepetésre a bennmaradásért harcoltak és végül az utolsó fordulóban a Csorna legyőzésével sikerült is azt elérniük. Milán az osztályozóval felérő találkozót végigjátszotta.

A 2018/19-es bajnokságban tehát ismét ott láthatjuk a bizonyítási vágytól égő, ambiciózus tervekkel visszatérő Csicsvári Milánt a Putnok csapatában és érdeklődve várjuk milyen teljesítménnyel járul majd hozzá a védelmünk stabilitásához.

Csicsvári-Milán J

A HONVÉD-NEVELÉS

Az előző bajnoki évadban a KBSC együttesét erősítő, de fél évig a Füzesgyarmaton kölcsönben játszó Varga Márkó is Putnokra tette át székhelyét. A bal bekk poszt kiválósága 13 éves korában került a Honvédhoz, ahol több évig futballozott, de a 21 éves védő játszott a Felcsút és a Fehérvár színeiben is. Márkó számára nem ismeretlen a putnoki közeg, hisz a KBSC játékosaként gyakran megfordult városunkban, talán ez is szerepet játszott a döntésében. A Kazincbarcika színeiben háromszor lépett pályára, de a Füzesgyarmatnál alapemberként számított rá edzője.

A felkészülési mérkőzéseken higgadtan, magabiztosan és jól futballozott, megoldásaival, játékával Ő is igyekszik rászolgálni Koszta Péter vezetőedző bizalmára.

Varga MárkóJo

AZ ÉLVONALT IS MEGJÁRT FUTBALLISTA

Dan-Marius Constantinescu nevét még sokat kell gyakorolnia a Putnok FC drukkereinek, de ha úgy teljesít a bajnoki mérkőzéseken, ahogy azt az edzőmeccseken tette, a szurkolók nem csak megtanulják, de keretbe is foglalják majd azt. A 22 éves középpályás a Honvéd játékosaként mutatkozott be Magyarországon, ahol több NBI-es mérkőzésen is lehetőséghez jutott. A fővárosból az NBIII-as Kazincbarcikához igazolt és rögtön az első évben bajnoki címet nyert a kék-sárga együttesnél. A másodosztályban is sokáig alapembernek számított a KBSC-nél, nem kevesebb, mint 22 bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

Az eddig bemutatott produkciója alapján bizton állíthatjuk, hogy Marius kifogyhatatlan energiakészlettel, váratlan húzásokkal, nagy lövésekkel és gyorsaságával kergetheti majd őrületbe az ellenfelek játékosait….

 MariusJo

Mindhárom játékost szeretettel üdvözöljük a Putnok FC-ben! Sikeres és sérülésmentes szereplést kívánunk mindnyájuknak!

Folyt.köv. hamarosan!!!

Válasz írása