Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

HIVATALOS: NAGY CSABA LETT A PUTNOK FC VEZETŐEDZŐJE

MEGVAN AZ ÚJ VEZETŐEDZŐ

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Kriston István az élvonalban szereplő DVSC csapatához szerződött, ahol Vitelki Zoltán vezetőedző szakmai munkáját segíti majd.
Pilu távozásával a Putnok FC vezetőségének is lépnie kellett, hogy kit ültet a kispadra ez előttünk álló félévben. A döntés megszületett, Nagy Csaba, csapatunk eddigi pályaedzője kapott bizalmat, így tavasszal Ő tölti be a Putnok FC vezetőedzői posztját.

Nagy Csaba jól ismeri a játékoskeretet, a helyi viszonyokat, hisz évekig futballozott a Putnok színeiben, a közeg és a körülmények is ismerősek a számára. Ugyanakkor egy szép feladat és kihívás, hogy vezetőedzőként debütálhat, ráadásul épp városunk csapatában. Ezúton is sok sikert kívánunk neki a szakmai karrierjéhez, de hamarosan egy interjú keretében meg is kérdezzük őt edzői kinevezése kapcsán.

nagy_csaba

Az új vezetőedző pontosan egy évvel ezelőtt vette át a Kazincbarcikára távozó Zabos Attila asszisztens edző helyét. A 2018/19-es bajnokság tavaszi idényében Koszta Péter segítője volt, míg az elmúlt fél évben Kriston István pályaedzőjeként tevékenykedett.

FELKÉSZÜLÉS

A Putnok FC 2020. január 20-án, hétfőn kezdi meg felkészülését a 2020. március 8-i tavaszi rajtra. Az első bajnoki mérkőzésig összesen 8 edzőmérkőzés szerepel a programban, melyekről természetesen beszámolunk majd olvasóinknak.

DSC_0148


ÁTIGAZOLÁSI HÍREK

A téli átigazolási időszak épp a mai nappal vette kezdetét, egészen pontosan 2020. január 15-től február 14-én éjfélig tart majd. Csapatunk keretében komoly változások történtek az elmúlt hetekben, a szakmai stáb több játékosnak is megköszönte az eddigi munkáját illetve olyan is akad, aki saját maga jelezte távozási szándékát. Érkezőkből sem lesz hiány, többekkel már megszületett a megegyezés, de a hivatalos bejelentésre még várni kell.

Átigazolási hírek

Mozgalmas időszak áll tehát előttünk, de minden történésről igyekszünk minél előbb beszámolni honlapunkon illetve facebook oldalunkon.

1 Reagálás

Válasz írása