Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

HIVATALOS: EGY VÉDŐ ÉS EGY KAPUS IS ÉRKEZIK

A bajnoki rajt előtti napra is maradt még bejelenteni valója a Putnok FC-nek. Az elmúlt két napban összesen 8 játékos igazolását adhattuk hírül honlapunkon, most pedig újabb két labdarúgó szerződtetéséről számolhatunk be.

“JÁTSZD ÚJRA SÜTI”

Két év után visszatér Putnokra a hazai publikum által már jól ismert bal szélső védő Süttő Attila. A Várady Béla Sportközpontból szép emlékeket őrző játékos sikeres időszakot tudhat maga mögött. A 2016/17-es idényben NBIII-as bajnoki címet ünnepelhetett a KBSC-vel, majd azon kevés labdarúgó közé került, akik a másodosztályban is a keret tagjai maradtak. Attila a Barcika 38 bajnokijából 33-on pályára lépett az előző szezonban.

Szombaton az is kiderül, hogy tovább gyarapítja-e Putnok színekben is a bajnoki mérkőzései számát, aki a Tiszaújváros elleni edzőmeccsen már újra “munkába állt.”

Süttő AttilaJo

A SAJÓVÖLGYE NEVELÉSŰ KAPUS

A Bánhorváti csapatától visszaigazolt a Sajóvölgye Focisuli együtteséhez Elek István, akit mindenki csak Elek Öcsiként ismer. A 18. születésnapját a napokban ünneplő kapus főállásban mégsem a Sajóvölgyénél fog szerepelni, hanem kettős igazolással a Putnok FC keretét erősíti majd. Öcsi és kapuskollégája, Fülöp Gergő kemény felkészülésen vannak túl, kölcsönösen segítették egymás munkáját Kiss József irányítása alatt.

Elek Öcsi elszántságára, kitartására, hozzáállására nem lehet panasz, lelkesen vesz részt az edzéseken és már visszaszámol a szombati rajtig…

Elek IstvánJo

Válasz írása