Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

HIVATALOS: A DIÓSGYŐRI VÉDŐ PUTNOKRA IGAZOLT, KETTEN TÁVOZTAK

Két nap múlva rajtol az NBIII-as labdarúgó bajnokság, de az átigazolási időszak 2017. augusztus 31-ig tart, a Putnok FC vezetősége pedig ezt kihasználva új igazolással erősítette tovább keretét.

A mai napon ugyanis hivatalossá vált, hogy Bodnár Dominik Diósgyőrből Putnokra igazol. A fiatal játékos korábban a Miskolc Népkert Volán és az MTK együttesében is futballozott, az utóbbi három évet pedig Diósgyőrben töltötte. Dominik alapvetően védő pozícióban játszik, de középpályásként is bevethető lesz a csapatban. Az Ő érkezésével immáron négy új játékossal bővült a Putnok FC kerete, mint ismeretes Csicsvári Milán, Egyed Balázs és Balogh Alex még július elején igazolt hozzánk.

 

Bodnár Dominik

Adósak vagyunk ugyanakkor azzal az információval olvasóink felé, hogy két játékos távozott a csapattól. Marcinaskó Marcell úgy döntött, hogy sorozatos sérülései miatt abbahagyja az aktív labdarúgást, amit nagy sajnálattal vett tudomásul a Putnok FC vezetése. Döntéséről, annak hátteréről őt magát kérdeztük meg. A vele készített interjút természetesen közzé fogjuk tenni honlapunkon.

A másik távozó pedig a télen Putnokra igazoló Szala Ákos, aki kisebb sérülést szedett össze a nyár folyamán és egy fél év “pihenőre” vonult, hogy aztán újult erővel vethesse bele magát a munkába leendő, új csapatánál.

Távozók

Válasz írása