Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

HIÁBA VEZETTÜNK VERESÉG A VÉGE: PUTNOK FC – EGER SE 1-2

A szintén NB3-as Eger elleni edzőmérkőzéssel folytattuk a téli felkészülésünket.

Csodálatos, tavaszt idéző napsütésben, a Sajóvölgye Focisuli kiváló műfüves pályáján játszottunk a következő ellenféllel, akikbe röviden szólva beletört a bicskánk.
Csakúgy, mint az őszi bajnoki meccseinken, az irányítás ma is a mi kezünkben volt, de a jól megszervezett egri védelem komoly erőpróba elé állította támadóinkat. Nehezen és ritkán találtuk meg a rést a pajzson, de még akkor is akadt egy-egy piros mezes játékos, aki közbe tudott avatkozni. A labdavesztéseinkből, hibáinkból gyors kontrákat vezetett a hevesi alakulat, ami már az első félidőben figyelmeztető jelként mutatkozott számunkra. 

A gól nélküli első félidőt követően a másodikat kicsit nagyobb fordulatszámmal kezdtük meg, a cserejátékosok is lehetőséget kaptak, de az áttörés csak nem akart összejönni. Sőt, egy egri ellenakció végén Egyed Balázs hatalmas bravúrjára volt szükség, hogy megússzuk kapott gól nélkül. Húsz perccel a vége előtt a csereként beszálló Timkó Istvánt buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt pedig Vajda Roland higgadtan helyezte Giczi Balázs kapujába.
A folytatás azonban nem alakult túl kedvezően, a védelmünk bal oldala egymás után több alkalommal is kapitulált, így egy kontratámadás végén előbb Vajda Ákos egyenlített, majd három perccel a vége előtt Benke Norbert a győztes gólt is megszerezte az Egernek.

PUTNOK FC – EGER SE 1-2 (0-0)

Putnok FC: Egyed B., Tóth Sz., Mahalek M., Nyisalovits D., Czető M., Zimányi Á., Csirszki M., Vajda R., Marius, Katona B.
Cserék: Elek I., Timkó I., Chifu D.C.
Vezetőedző: Koszta Péter

Eger SE: Tajti B., Debreczeni D., Mikolka M., Nagy P., Lőrincz P., Titkó K., Vajda Á., Antal Zs., Gresó M., Fekete V., Benke N.
Cserék: Giczi B., Árvai Á., Révész A., Kaszás N.
Vezetőedző: Vígh Ferenc

Gólszerző: Vajda Roland ill. Vajda Ákos, Benke Norbert

DSC_0228 másolata

 

A heti edzésprogram ezzel véget ért, a jövő héten még két felkészülési mérkőzést játszottunk, szerda délután itthon a Nyírbátorral és szombaton idegenben, a Debreceni EAC gárdájával.

2019. február 20. szerda 16:00 Putnok FC – Nyírbátori FC
2019. február 23. szombat Debreceni EAC – Putnok FC

Válasz írása