Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

HÉTVÉGI PROGRAM: ELMARAD A TISZAFÜRED-PUTNOK

Tegnap kora délután kaptuk a hírt a tiszafürediektől, hogy egyik játékosuk pozitív koronatesztet produkált, a csapat tagjai karanténba kerültek, így a szombatra tervezett Tiszafüredi VSE – Putnok FC kupamérkőzés elmarad. A mérkőzés új időpontja: 2020. október 7. (szerda) 14:00.

Ez azt jelenti, hogy csapatunk múlt vasárnapi Füzesgyarmat elleni bajnoki mérkőzése után, ezen a hétvégén sem lép pályára.

Tiszafüred-Putnok3


Ha a Putnok FC nem is, de a második számú csapatunk, az Ózd-Sajóvölgye játszhat az előttünk álló hétvégén. A Megyei II. osztályú bajnokság 6. fordulójában a 4. helyen álló együttesünk a 6. helyezett Szirmabesenyőt fogadja.

ÓS-Szirmabesenyő


Utánpótlás csapataink, a Sajóvölgye Focisuli valamennyi korosztályos gárdája szerephez jut a hétvégén, ráadásul egy elég elnyújtott 4 napot átölelő forduló lesz ez a fiúk számára. Az U-17 már ma megmérkőzik ellenfelével, az U-19-es fiúk viszont csak jövő kedden játsszák le soros bajnokijukat. Íme a fiatalok teljes programja:

Sajóvölgye Focisuli hétvégi program 2020.09.18-22.


AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN LÉVŐ CSAPATOK HÉTKÖZI MECCSET JÁTSZOTTAK
Miután a Mezőkeresztes VSE érdekelt a hétvégi Magyar Kupa főtábláján, ezért előrehozták a Megyei I. osztály 6. fordulójának Bánhorváti elleni bajnoki találkozóját. A szerda délutáni összecsapás nem hozott gólt, így megosztoztak a pontokon a felek.
Mezőkeresztes VSE – KBSC-Bánhorváti 0–0
Mezőkeresztes, 50 néző. V.: Németh
Mezőkeresztes: Kertész V. – Madarasi, Molnár M. (Sedlák), Varga M. (Gál D.), Sajtós (Borók), Fekete, Vámosi, Tekse, Ragó (Pankovics), Hímer, Buxbaum
Edző: Kertész Péter
KBSC-Bánhorváti: Tóth A. – Hallgató, Kovács P., Kónya (Henez), Kazvinszki (Ignácz), Szegedi (Fábián), Jobbik, Filkóházi, Szemere, Lovasi, Pogonyi (Polonkai)
Edző: Mátyás József
Jók: Kertész V. (a mezőny legjobbja), és az egész csapat, ill. az egész csapat.
Kertész Péter: – Kértük a szerdai mérkőzés elhalasztását, de sajnos nem találtunk a KBSC-Bánhorváti csapatának megfelelő időpontot. Rengeteg súlyos sérültünk nem játszhatott, ennek ellenére nagyot küzdve, értékes pontot szereztünk. Köszönöm mindenkinek, aki ma a rendelkezésemre állt.
Mátyás József: – Ezen a napon nem érdemeltünk győzelmet, mivel sok helyzetet dolgoztunk ki, de mindet ki is hagytuk. A mezőny legjobbja a hazai kapus volt, gratulálok neki. Sok sikert kívánok a hazaiaknak a hét végi kupafordulóban.

Forrás: facebook.com/Bánhorváti-SE-KBSC2


A Merkantil Bank Liga NBII 9. fordulójában idegenben aratott nagyon fontos győzelmet a Kolorcity Kazincbarcika.

DEBRECENI EAC–KAZINCBARCIKAI SC 0–1 (0–1)
Debrecen, 500 néző. Vezette: Pillók Ádám (Sinkovicz Dániel, Belicza Bence Péter)
DEAC: Acsádi – Sándor T., Nagy Z., Belényesi, Orosz M. (Burai, 85.) – Takács P., Spitzmüller – Damásdi (Rezes, 69.), Nagy K., Székely (Bíró P., 75.) – Urbin. Vezetőedző: Balogh Pál
KAZINCBARCIKA: Horváth L. – Majzik, Dávid, Fótyik, Farkas A. – Tóth L. (Bereczki D., 85.), Oltean (Borbély B., 91.), Tóth B., Mikló – Kelemen M. (Oldal, 65.), Toma. Vezetőedző: Vitelki Zoltán
Gólszerző: Oltean (0–1) a 35. percben
MESTERMÉRLEG
Balogh Pál:
– Már a döntetlen is csalódás lett volna számomra, nemhogy a vereség. Megvoltak a helyzeteink, szépen játszottunk, de ez a mérkőzés is bebizonyította, góllövő csatár nélkül nehéz győzni. Az ellenfél egy kapura lövéssel vitte el a három pontot.

Vitelki Zoltán: – Nagyon nagy pofon után sikerült felállnunk, s ezúttal nagy tartása volt a csapatnak. Amit megbeszéltünk a mérkőzés előtt, működött, s mindenki kitette szívét-lelkét a pályára.

Forrás: nso.hu

Válasz írása