Hírek

PUTNOKFC.HU

Hétközi vizit – Debrecenbe utazunk a 13. fordulóban

Nincs megállás, az ünnepi héten két fordulóval folytatódik ugyanis az NBIII labdarúgó bajnokság. A hétvégi hazai után nem jut sok idő a pihenésre és a gondolkodásra, hiszen szerdán hétközi forduló keretében már Debrecenben van jelenése Szala Ákosnak és csapatának. A 13. fordulóban a DVSC II. csapatánál vendégszerepelünk és próbáljuk gyarapítani pontjaink számát.

A Debrecen második számú csapata jelen állás szerint két egységgel gyűjtött többet nálunk, 4 győzelemmel, 3 döntetlennel és 5 vereséggel a tabella 10. helyét foglalják el. Utóbbi két mérkőzésüket nyerték, a Hidasnémeti és a Törökszentmiklós csapatát győzték le.

12 játéknap után igen csak sűrű a Keleti csoport középmezőnye, hiszen a 8. és 16. helyezett között mindössze 5 pont a különbség, így egy forduló alatt is sokat lehet ugrani a tabellán mindkét irányban. A Civis városban soha nem könnyű a győzelem, de a Putnok FC játékosai számos alkalommal bizonyították már jó erőkből álló csapatok ellen is, hogy képesek a jó játékra és a bravúrra.

Ami azonban továbbra is nehezíti a csapat dolgát, az a betegségek, Szala Ákos vezetőedző így ezúttal sincs könnyű helyzetben a keret összeállítását illetően.

Érdekes játék a futball. volt, hogy tapsoltak a nézőink egy hazai vereség után, ahol lefutballoztuk az ellenfelünk és nem szereztünk pontot, most pedig egy gyenge teljesítménnyel tudtunk pontot szerezni. Minden csapat életében vannak jobb és rosszabb meccsek. Emberekről beszélünk. Nem is kell túlragozni a vasárnapit, mert itt az újabb feladat. Szervezett játékot játszik a kis Loki, de mi tovább akarjuk gyarapítani pontjaink számát. Nem vagyunk könnyű helyzetben a betegségek miatt. Ahogy 1 játékos visszatér, másik 2 kidől betegség miatt.

Játékosaink minden erejükkel azon lesznek, hogy a csapat újra a jobban játszó arcát mutassa.

Úgy gondolom, hogy nagyobb akarattal és hittel kell nekivágnunk a mérkőzésnek. Előre hatékonyabban kell játszanunk és felvállalni a párharcokat. Nehéz találkozóra számítok, mert ők is tele vannak fiatal ügyes játékosokkal. úgy érzem ha mindenki keményen oda teszi magát, akkor győztesen hagyjuk el a játékteret.” – mondta el megkeresésünkre Fülöp Krisztián

DVSC II. – Putnok FC: 2021.10.20. (szerda) 13:00

Leave a Reply