Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

HÉTKÖZI FORDULÓ: BEPÓTOLJUK AZ ELMARADT MÉRKŐZÉST

HARMADSZORRA CSAK SIKERÜLT

A 19. fordulós bajnoki után letudjuk a 10. fordulóból kétszer is elhalasztott mérkőzésünket, melyet a Füzesgyarmat ellenében vívhatunk meg. Mint ismeretes szeptemberben mi kértük a találkozó halasztását egyik játékosunk megbetegedése miatt, az elmúlt héten pedig a Békés megyei alakulat keresett meg minket, hogy egy héttel toljuk el a mérkőzés időpontját. Holnap viszont eljön a “nagy nap” és 13 órától sor kerülhet a bajnoki derbire.

Füzesgyarmat - Putnok6

A koronavírus járvány miatt a mérkőzés zárt kapus lesz, szurkolók nem lehetnek jelen a létesítményben.


KELLEMES EMLÉKEK HÍJÁN

Ez a negyedik bajnoki évad, melyet egy társaságban töltünk a Füzesgyarmattal, de sok babér nem termett számunkra az egymás elleni mérkőzéseken. Ötször találkoztunk eddig velük, melyből hármat ők nyertek, egyszer döntetlen született és egy alkalommal – egy Múcsonyban lejátszott mérkőzésen – nekünk sikerült győztesen elhagyni a pályát.
A bajnokságban jelenleg a kiváló 4. helyet foglalja el a Füzesgyarmat úgy, hogy 1 mérkőzéssel kevesebbet játszott mint az őket közvetlenül megelőző Eger együttese. 12 ponttal és 10 hellyel előznek meg minket.

A holnapi meccsen ismerős arccal is találkozhatunk, hisz korábbi játékosunk, Vajda Roland a nyártól Boros Tibor együttesét erősíti.

Vajda Roland


A 14. HELYRŐL KAPASZKODNÁNK FELJEBB

Holnap lehetőségünk lesz a pontjaink gyarapítására és behozzuk a mérkőzésszámból adódó lemaradásunkat a többi csapattal szemben. Persze az igazi az lenne, ha nem csak a meccs számban, de a pontok számában is utol érnénk egy-két riválist.

Sajnos vasárnap háromgólos vereséget szenvedtünk a Tiszakécskétől, ami valljuk meg bőven benne volt a pakliban. Arra viszont nem számítottunk, hogy az a meccs a későbbiekre is komoly hatással lesz. Két játékosunkat (Lakatos Miklós, Keményffy Máté) azonnali piros lappal kiállították a hétvégén, Csirszki Martin pedig megkapta ötödik sárgáját. Ők hárman fixen hiányozni fognak a holnap bevethető legénységből. Rajtuk kívül Mahalek Marcell megsérült, Zimányi Ádám pedig még nem épült fel. Szintén sérülés miatt nem léphet pályára Kismarton Balázs, de kérdéses Kréti Gergő és Mertse Ábel játéka is…. és még nem beszéltünk az egész őszt kihagyó Sándor Bálintról, valamint az U19 meccsén megsérülő Stefán Bendegúzról.

Nos így vágunk neki a holnapi kalandnak, jöjjön aminek jönnie kell!

DSC_0299


JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A mérkőzést Borbás Bottyán Aurél vezeti, segítői Bereczki Bence és Molnár Alex lesznek.

MÉG EGY MÉRKŐZÉS KELETEN

A miénken kívül még egy találkozót holnap pótolnak itt a Keleti csoportban.

DEBRECENI VSC II. – BVSC-ZUGLÓ 13.00

 

szlogen


Válasz írása