Hírek

PUTNOKFC.HU

Hazain kezdjük az őszi hajrát – vasárnap a Sényő érkezik

Hajrájához érkezett az NBIII labdarúgó bajnokság 2021/22-es kiírásának őszi etapja, hiszen az első körös fordulókból mindössze 4 mérkőzés maradt, plusz egy találkozó decemberben, mely már a visszavágók tavaszról előrehozott játéknapja lesz.

November 7-én csapatunk hazai pályán kezdi meg az őszi hajrát, 13 órai kezdettel a Sényő-Carnifex FC csapatát fogadjuk a Várady Béla Sportközpontban. Egy újabb nehéz találkozó elé néz csapatunk, a jelenlegi tabella középmezőnyében két egyforma pontszámmal található csapat találkozik ugyanis a bajnokság 16. fordulójában.

A Sényő csapata az utóbbi 5 játéknapon 7 pontot szerzett, ebből azonban hat pont az utóbbi két meccsükön jött össze, ők sem várják így tehát rossz formában a találkozót. 24 eddigi rúgott góljukból 10 fűződik gólerős támadójuk, Kapacina Valer nevéhez, így rá különösen érdemes lesz figyelni a hazai védelemnek.

A Putnok FC az utóbbi 5 kör alapján bizony dobogós teljesítményt nyújtott, a megszerezhető 15 pontból 13 egységet sikerült bezsebelni, így csapatunk is kellő önbizalommal várhatja az összecsapást. Az elmúlt körök alatt a már korábban is meglévő stabil játékunk eredményes játékká érett, tovább javítva ezzel az amúgy is magas szintű csapategységet. A mi gólvágónk, a bajnokságban 6 találatig jutó Katona Bence sajnos 5 sárga miatti eltiltását tölti a mérkőzésen, de csapatunk többi játékosa mindent megtesz a pótlása érdekében.

Ugyanúgy készülünk erre a mérkőzésre, ahogy minden találkozóra szoktunk. Egy kiváló játékerőt képviselő csapat érkezik hozzánk, sok olyan játékossal rendelkeznek, akik egy-egy villanással eltudnak dönteni mérkőzéseket. A mi erőnk a csapategységben rejlik, kiélezett meccsre számítok, ahol nüanszok dönthetnek. Nem altat el minket az, hogy most fut a szekér, játszottunk már sokkal jobban is, mint az elmúlt meccseken, de most eredményesek vagyunk. Szeretnénk folytatni a sorozatunkat, de ehhez kellő alázatra van szükségünk továbbra is. Folyamatosan forognak a játékosok a kezdőcsapatban és bárkihez nyúlok hozzátesz a csapat eredményességéhez, ennek borzasztóan örülök. Öt meccsünk van hátra még ősszel, szeretnénk a lehető legtöbb pontot gyűjteni.” – nyilatkozta honlapunknak vezetőedzőnk Szala Ákos a mérkőzést megelőzően.

Játékosaink is kellő önbizalommal, ugyanakkor mindig a következő meccsre koncentrálva várják az találkozót. A Tállyán győztes gólt szerző Nagy Zsolt küzdelmes összecsapásra számít.

Minden győzelem egy új lendületet ad a csapatnak de így, hogy jó formában vagyunk, ez egy nagyobb plusz a hátralevő mérkőzésekre is. Szerintem egy jó iramú mérkőzés lesz, nem számít ki ellen játszunk, mert a 3 pontra törekszünk, főleg hazai pályán.

Putnok FC – Sényő-Carnifex FC – 2021.11.07. (vasárnap) 13:00

Várady Béla Sportközpont, Putnok

Leave a Reply