Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

GYŐZELEMMEL HANGOLTUNK A BAJNOKI RAJTRA

Bizony régen volt már január 20-a…. akkor kezdte meg ugyanis csapatunk a téli felkészülést, mely során a maival együtt 8 hivatalos és 2 nem hivatalos edzőmérkőzést is játszott. Az új vezetőedzőnek, Nagy Csabának ennyi meccs és persze rengeteg edzés állt rendelkezésre ahhoz, hogy megfelelően felkészítse a csapatot a tavaszi szezonra. A nyitó fordulóra még 9 napot várni kell, de a jövő héten már a bajnoki ritmusnak megfelelően edzenek a játékosok.

A mai bajnoki főpróbán a Heves Megyei I. osztályban szereplő Pétervására SE volt a Putnok FC ellenfele. A helyszín pedig a bajnoki mérkőzéseknek is helyet adó Várady Béla Sportközpont volt. Ez volt az első felkészülési meccsünk amelyet hazai környezetben, füves pályán játszottunk. Sajnos jó páran vannak a maródiak listáján, így lemaradtak a mai edzőmeccsről is… Sándor Bálint kénytelen kihagyni az egész tavaszt, Kismarton Balázs kezelésre jár, még 2-3 hétig nem játszhat, Jobbik Mátyás az ifi csapattal már edz, de még nincs 100%-os állapotban, Mahalek Marcell pedig a tegnapi edzésen sérült meg. Galambosi Mátéra hamarosan térdműtét vár, egy darabig Ő sem öltheti magát a putnoki mezt.

DSC_0420

Kis túlzással húsz perc alatt eldőlt a mérkőzés végkimenetele, hisz egymás után szereztük a gólokat. Katona Bence Vajda Roland pontos beadását közelről rúgta a bal alsóba, majd egy szép támadás végén Bence középre adását váltotta gólra a bal hátvédünk, Lakatos Miklós. A harmadik találat büntetőből született. Zimányi Ádám lövését a kapus lábbal védte, de a kipattanóra már nem volt ellenszere. Negyedik találatunkat dr. Csirszki Martin jegyezte aki Vajda Roland zseniális megoldása után került ziccerbe, Ő pedig nagyon okosan helyezett a vendégek kapujába.

A biztos vezetés után több teret kapott a Pétervására, akik mezőnyben egyre inkább felvették a harcot a mieinkkel. A második félidőben ez még jellemzőbb volt, kicsit beszürkült a játékunk. Egy putnoki gólt ez a játékrész is hozott, Ádám Ferenc szabadrúgásból volt eredményes. Jól használta ki a vendég kapus és a sorfal helyezkedési hibáját.

DSC_0472


JEGYZŐKÖNYV

PUTNOK FC – PÉTERVÁSÁRA SE 5-0 (4-0)

Putnok FC: Lékai Soma, Marczis Marcell, Arday Dominik, Zimányi Ádám, Lakatos Miklós, Csirszki Martin, Keményffy Máté, Kercsó Bence, Vajda Roland, Ádám Ferenc, Katona Bence

CSERÉK: Asztalos Gábor, Nyisalovits Donát, Takács Tamás, Szilágyi Szebasztián, Szegedi Péter

Edző: Nagy Csaba

PÉTERVÁSÁRA SE: Puporka Dániel, Oláh Ferenc, Sándor Attila, Hegedűs Dávid, Nyerges Krisztián, Sulcz Márió, Novák János, Tóth Máté, Szőllősi Tamás, Szilágyi Ádám, Érsek Martin

CSERÉK: Nagy Ádám, Ökrös Balázs, Sasvári Milán, Eged Armand

Edző: Csatlós Tamás

Gólszerzők: Katona Bence, Lakatos Miklós, Zimányi Ádám, Csirszki Martin, Ádám Ferenc ill. –

DSC_0469


A hétvégére pihenőt kapott a Várady Béla Sportközpont, a jövő héten viszont igazi nagyüzem lesz a stadionunkban, újra kettős rangadóra kerül sor ugyanis egy hét múlva.

Jövő vasárnap 11:30-tól a Putnok FC a Balassagyarmatot fogadja, míg 14:30-tól a KBSC FC az NBII listavezetőjét, az MTK Budapest gárdáját látja vendégül. Izgalmas vasárnapra van kilátás….

Válasz írása