Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

GYŐZELEMMEL FOLYTATTUK A FELKÉSZÜLÉST

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl a csapatunk miután szombaton délelőtt a szintén Keleti csoportos Tállya együttesét fogadtuk a Sajóvölgye Focisuli Elek Ákos Utánpótlás Központjában, Putnokon.

Szinte nem múlhat el úgy felkészülési időszak a Putnok FC életében, hogy ne találkozzon a borvidéki város csapatával kölcsönösen segítve egymás munkáját. Hozzánk hasonlóan a Tállya is egy jó héttel ezelőtt, július 7-én kezdte meg a felkészülést, viszont velünk ellentétben ők ma játszottak először edzőmérkőzést. Mint ismeretes mi a Kazincbarcikával már meccseltünk és 6-2-es vereséget szenvedtünk az elmúlt pénteken.
Az edzőmérkőzések eredményeiből sosem szabad kiindulni, de erről sem saját magunkat, sem a szurkolókat nem igazán lehet meggyőzni. A legtöbben azt várjuk, azt szeretjük, ha ezeket a találkozókat is győzelemmel zárjuk. 
Nos, erre ma nem lehetett panasz, ugyanis az első félidei jó teljesítménynek köszönhetően sikerült nyernünk Pachinger János együttese ellen.
IMG_2387
A MÉRKŐZÉS
A találkozó első félidejében nagy fölényben futballoztunk, a vendégek csak elvétve jutottak el a kapunkig. Jó pár helyzet után a 22. percben egy szépen kijátszott támadás végén Katona Bence közelről lőtte ki a jobb alsó sarkot. Csirszki Martin beívelése egy védő lábán megpattanva Balogh Alex elé került, aki közelről bombázta a labdát Tarr Tibor kapujába kettőre növelve előnyünket. 
A harmadik gólunk Zimányi Ádám nevéhez fűződik, aki a 38. percben végigcselezte a fél tállyai védelmet, majd a jobb felsőbe lőtte a labdát. 
A második félidőre hetet cserélt Koszta Péter lehetőséget adván az első játékrészt kispadon töltő játékosoknak. Kicsit tompábbá vált a játékunk és sajnos több hibával is játszottunk a második negyvenöt percben. Jobbára a védekezésre kellett összpontosítanunk, mivel a Tállya több energiát fektetett a támadásaiba, nem egyszer próbáltak beszorítani a térfelünkre. Ebből adódóan többször nyílt lehetőségünk a kontrákra, ám ezeket sikerült hatástalanítaniuk. 
Koszta Péter az utolsó 23 percre beállította a Sajóvölgye Focisuli két játékosát, Filkóházi Zsoltot és Pogonyi Dominikot, akik csipkedték is magukat bizonyítva képességeiket. A támadó szekcióban tevékenykedő Zsoltot több labdával meg is találták a társak, gólt, gólokat is szerezhetett volna a fiatalember.
A Tállya szépítő találata a 84. percben született, Mihálszki Csaba használta ki jól a védelmünk bizonytalanságát. Az utolsó percben még Filkóházi Zsolt fejjel lehetett volna eredményes, de pár métert tévedett, így maradt a 3-1.
IMG_2397

JEGYZŐKÖNYV

PUTNOK FC – TÁLLYA KSE 3-1 (3-0)

Játékvezető: Ujhelyi Tamás Asszisztensek: Rúsz Márton, Rideg Martin

Putnok FC: Egyed B. (Tóth A. 46′), Illés R. (Pogonyi D. 67′), Csicsvári M. (Nagy Cs. 46′), Fehér B. (Nyisalovits D. 46′), Czető M. (Szala Á. 46′), Tóth Sz. (Zimányi A. 46′), Zimányi Á., Marcinaskó M. (Kovács B. 46′), Balogh A. (Fábián B. 46′), Csirszki M. (Sápi J. 46′), Katona B. (Filkóházi Zs. 67′)
Vezetőedző: Koszta Péter

Tállya KSE: Tarr T. (Hegedűs I. 46′), Paranai G., Németh D., Minczér T., Lakatos B., Németh B., Lippai Á. (Irhás I. 46′), Kiss L., Mihálszki Cs., Horváth N. (Csonka J. 46′), Ondó J. (Horváth B. 46′)
Vezetőedző: Pachinger János 

Gólszerzők: Katona Bence 22′, Balogh A. 32′, Zimányi Á. 38′ ill. Mihálszki Cs. 84′
Sárga lap: – ill. Németh B. 31′, Németh D. 70′A következő edzőmérkőzést a jövő héten szerdán 18 órától a Felsőzsolcával játsszuk, a helyszín ugyanúgy a putnoki Sajóvölgye Focisuli Sportközpont lesz.

Változás viszont, hogy az eredeti tervekkel ellentétben az NBII-ben szereplő Kisvárdával nem Putnokon, hanem a Kisvárda pályáján játsszuk majd 17 órai kezdettel.


Több csoportbeli ellenfelünk is felkészülési mérkőzést játszott, melyeken a következő eredmények születtek:

2017.07.15. (szombat)

Monori SE – III. KER. TVE 4-0

MTK II. – Pénzügyőr SE 0-1

Kazincbarcika  – Tiszaújváros 3-2 

Balassagyarmati VSE – Érdi VSE 0-4

Dunaújváros – ESMTK 1-1 

Hódmezővásárhelyi FC – Füzesgyarmati SK 0-4  

Kisvárda – Nyírbátori FC 2-1

Gyöngyös – Jászberény 1-2

Tiszafüred – Törökszentmiklós 5-1

(Forrás: nb3foci.hu)

Válasz írása