Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

GÓLZÁPOROS FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEKET JÁTSZOTTUNK

Ritkaságszámba megy, hogy a Putnok FC egymás után két edzőmérkőzést is játszik, de a mai napon mégis ez történt. A szakmai stáb úgy döntött, hogy a bő keret minden tagjának csak úgy tud kellő időt biztosítani a játékra és a bizonyításra, ha egymás után két ellenféllel is megmérkőzünk. Így történt, hogy ma 16:30-tól a Tállyával, 18:30-tól pedig a Bánhorváti-KBSC együttesével játszottunk felkészülési mérkőzést.

A 180 perc során bőven volt ideje minden játékosnak “megmutatni” magát a szakmai vezetés felé illetve arra is jó volt a mai nap, hogy kiderüljön formában, erőnlétben hol tartunk.

Már kora délután egy jó kis nyári zápor áztatta a pályát, de közvetlenül az első meccs előtt aztán leszakadt az ég, zuhogott ezerrel, már a bemelegítés alatt bőrig áztak a játékosok.

DSC_0575

A Tállya elleni mérkőzés első félideje inkább a vendégeké volt, akik a vezetést is korán megszerezték. Az első fél órában stabilabban és pontosabban játszottak a kék mezesek, de apránként mi is egyre lendületesebben és jobban futballoztunk. A második játékrész egyértelműen a miénk volt. Sokat birtokoltuk a labdát, jól és gyorsan járattuk meg és több helyzetet is sikerült kidolgozni. Ezekből kettőt értékesítettünk is, így a végén elkövetett  hiba ellenére is meglett a győzelem.

DSC_0734

GÓLKRÓNIKA
Egy putnoki támadás végén a megszerzett labdát előrevágták, Toldi András illedelmesen megköszönte, majd az átvétel után a behátráló Pomozi Zoltán kapuja felé sprintelt. Utol nem érték védőink, Ő pedig higgadtan a bal alsóba lőtt. (0-1)
A félidő hajrájában Zimányi Ádámmal szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a büntetőt pedig a sértett vágta Tarr Tibor kapujába. (1-1)

DSC_0708
Egy előre passzolt labdát Katona Bence szelídített meg, két védővel a sarkában futott a tállyai ketrec irányába, becsúszva sem tudták szerelni, Bence pedig hatalmas lövést eresztett a léc alá. (2-1)
A szélről emeltük a kapu elé a labdát, Katona Bence megszerezte második gólját is, ezúttal fejjel. (3-1)
Jobb oldali beadás érkezett a hosszú oldalon érkező Csicsvári Milánhoz, aki szépen kifejelte a bal alsót. (3-2)

DSC_0773

PUTNOK FC – TÁLLYA KSE 3-2 (1-1)

Putnok FC: Pomozi Zoltán, Nyitrai Dávid, Nyisalovits Donát, Mahalek Marcell, Illés Gábor, Illés Richárd, Zimányi Ádám, Csirszki Martin, Fazekas Máté, Tóth Szabolcs, Katona Bence
Cserék: Elek István, Galambosi Máté, Sándor Bálint
Vezetőedző: Kriston István

Tállya KSE: Tarr Tibor, Szegedi Bence, Paranai Gábor, Bihari Gyula, Bocsi Patrik, Csicsvári Milán, Fenyőfalvi Csaba, Huszti Dávid, Ohar Roman, Sárosi Máté, Toldi András
Cserék: Tóth István, Gantner Bence, Bodnár Márk, Horváth Benjámin, Potyka Attila, Kelemen Gergő, Baranyi Bence
Vezetőedző: Uray Attila

GÓLSZERZŐK: Zimányi Ádám, Katona Bence (2) ill. Toldi András, Csicsvári Milán

3-2


A Bánhorváti csapatával szemben a Putnok FC fiataljai kapták bizonyítási lehetőséget és a mérkőzését egészét nézve bizonyítottak is. Több jó teljesítmény is fellelhető volt a csapatban, voltak egészen kiváló, tetszetős periódusok a 90 perc során. Habár a védelmi hibáinkat könyörtelenül kihasználta a rutinos játékosokkal megtűzdelt Bánhorváti-legénység, szomorkodásra nincs ok, ezekből is lehet és kell is tanulni. A látottak alapján kijelenthető, hogy nagyon jó úton járnak a fiatalok, ezen az úton kell haladni tovább.

DSC_0859

Mivel 8 gól is esett a mérkőzésen a gólkrónikát ez esetben kihagynánk, meg kell említeni viszont a Bánhorváti részéről Fábián Bence fantasztikus gólját. A jobb szélről indulva, befelé cselezve a tizenhatos vonaláról, külsővel úgy kipókhálózta a jobb felsőt, hogy öröm volt nézni. A Putnok oldaláról Pogonyi Dominik nevét kell megemlítenünk, aki a kapuval szemben szintén a tizenhatosról a gyengébbik lábával (bal) akkora bombát zúdított az ellenfél felső kapufájára, hogy onnan csak egy irányba haladhatott a labda, a gólvonalon belülre…

DSC_0902

PUTNOK FC – BÁNHORVÁTI-KBSC 3-5 (1-3)

Putnok FC: Elek István, Szilágyi Viktor, Galambosi Máté, Svet Martin, Lajkó Csanád, Jobbik Mátyás, Magyar Máté, Pogonyi Dominik, Szilágyi Szebasztián, Szegedi Péter, Sándor Bálint
Csere: Asztalos Gábor
Vezetőedző: Kriston István

Bánhorváti-KBSC: Botló Ádám, Nagy Dominik, Kovács Péter, Fehér Balázs, Bicskey Ákos, Ignácz Ruben, Horváth Szilárd, Kazvinszki Jácint, Kréli Gergő, Fábián Bence, Máthé Gergő
Cserék: Némedi Zoltán, Szikora Gergő, Bicskey Bence
Vezetőedző: Mátyás József

GÓLSZERZŐK: Szilágyi Szebasztián, Pogonyi Dominik, Szilágyi Viktor ill. Kazvinszki Jácint, Kovács Péter, Fábián Bence, Máthé Gergő (2)

P-B

DSC_0879

Még egy felkészülési mérkőzést játszik a csapat, melyre a jövő héten csütörtökön kerül sor a KBSC FC gárdájával. A pontos időpont: 2019. július 25. 17:00, a helyszín: Várady Béla Sportközpont.

DSC_0867

Válasz írása