Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

GÓLFESZTIVÁLT RENDEZETT A SAJÓVÖLGYE U14-ES CSAPATA

Még ki sem pihenték magukat a Sajóvölgye Focisuli U14-es csapatának tagjai máris újabb megmérettetést várt rájuk ma délelőtt. Mint ismeretes szombaton, a Hajdúböszörményben aratott 2-1-es sikerével 4-3-as összesítéssel a Sajóvölgye Focisuli csapata jutott a második fordulóba, melyet az NBI-es rájátszásért folyó küzdelemben. Az Észak-Keleti bajnok után a Sándor Zoltán alakulat azzal a Komárom VSE-vel mérte össze tudását-erejét, akik az U14-es II. osztály Közép B csoportjában utasítottak maguk mögé mindenkit.

170615_SVF-Komarom_U14-1Itt még senki nem gondolta volna, hogy nyolcig meg sem állnak a Sajóvölgyések

A ma délelőtt 11 órától kezdődő első mérkőzésen a Sajóvölgye volt a pályaválasztó, így Múcsonyban rendezték a találkozót. Sándor Zoltán a győztes csapaton ne változtass elvet követve ugyanazt a kezdő tizenegyet küldte pályára, akik Hajdúböszörményben is pályán voltak a kezdő sípszó elhangzásakor. Nagyon sokat nem is kellett várni arra, hogy az U14-es fiúk megzörgessék a Komárom hálóját, Dányi Attila góljával korán előnyhöz jutott a piros mezes hazai csapat. Még fel sem ocsúdtak a bekapott gól után a vendégek, amikor egy életerős szöglet után Szlifka Márton jó helyezkedéssel bólintott Tóth Martin kapujába.

170615_SVF-Komarom_U14-7Szlifka Márton csapatkapitány fejjel vette be a komáromi kaput

A Sajóvölgye iszonyat fölényben játszott és látszott itt nagy baj nem lehet. Egy teljesen kijátszott akció végén Borai Szabolcs háromra növelte a gólok számát, sőt a szünetig még Szilágyi Máté is betalált, így 4-0-ás vezetés tudatában vonulhattak az öltözőbe az SVF-s srácok.

170615_SVF-Komarom_U14-17Jó pár kapu előtti szituációból került ki győztesen az SVF legénység

A második játékrészre a játék képe semmit nem változott, a Sándor-legénység abszolút irányított, a Komárom pedig próbált védekezni. Azt, hogy ez nem nagyon sikerült nekik mi sem bizonyítja jobban, hogy Borai Szabolcs ismét beköszönt, majd a csereként pályára lépő Toma Ádám is bevette az ellenfél kapuját, így már 6-0-ra vezettek a hazaiak.

170615_SVF-Komarom_U14-21Csereként szállt be és gólt ért el a csapat ifjú titánja, Toma Ádám

Nem volt megállás ezt követően sem, továbbra is határozottan támadott a Sajóvölgye, miközben a védekezését is jól megoldotta. Túl sokat nem kellett várni, hogy újra hazai góltól legyen hangos a múcsonyi Sajóvölgye Sportcentrum, Szilágyi Máté második góljával már hétnél jártak a fiúk. A végeredményt pedig Süttő Szabolcs állította be. 8-0-ás kiütéses győzelmet aratott a Sajóvölgye Focisuli U14-es csapata, így rendkívül jó pozícióból várhatja a vasárnapi visszavágót.

170615_SVF-Komarom_U14-15“Gyerekek, erre mit lehet mondani? Ők az én büszkeségeim!” – talán ez olvasható le Sándor Zoltán arcáról

SAJÓVÖLGYE FOCISULI SE – KOMÁROM VSE 8-0 (4-0)

SAJÓVÖLGYE FOCISULI SE: Csernely M., Viktor Á., Berta P., Szilágyi M., Szlifka M., Lakatos K. Huszák M., Dányi A., Palóczky D., Kassai P., Borai Sz. EDZŐ: Sándor Zoltán
KOMÁROM VSE: Tóth M., Széles B., Szomorkovics D., Antal M., Juhász R., Jóna M., Schelb L., Gelencsér R., Farkas G., Lakatos V., Horváth B. EDZŐ:
Gólok: Dányi A., Szlifka M., Borai Sz. (2), Szilágyi M. (2), Toma Á., Süttő Sz.


Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a CSAPAT-ról, amelynek tagjai újfent megcsillogtatták képességeiket, órási gólkülönbséggel, gyakorlatilag mindenben felülmúltak egy újabb II. osztályú bajnokot, akik és ezt ne feledjük a Hajdúböszörményhez hasonlóan szintén 15 csapatnál bizonyultak jobbnak a saját bajnokságukban. Nagy-nagy tisztelet a srácoknak, van mit ünnepelni és van miből erőt meríteni a folytatásra!

SZÉP VOLT FIÚK!!!

170615_SVF-Komarom_U14-23A Komárom edzője gratulál Sándor Zoltánnak

A 2. forduló további eredményei:

GOLDBALL ’94. FC SE – ZTE AKADÉMIA 1-1
CEGLÉDI VSE – GROSICS AKADÉMIA FK 1-0
SZEKSZÁRDI UFC – SIÓFOKI BÁNYÁSZ SE 2-7

Ezeknek a mérkőzéseknek a visszavágóit szombaton, a KOMÁROM VSE – SAJÓVÖLGYE FOCISULI SE találkozót vasárnap 11 órától játsszák.

170615_SVF-Komarom_U14-24Hiába na! Győztes csapat!

 

A remek fotókat ifj. Czirle Zsoltnak köszönhetjük!

 

Válasz írása