Hírek

PUTNOKFC.HU

Fontos három pontért a célegyenesben – utoljára hazai pályán ebben a szezonban

Putnok FC – Ceglédi VSE – május 23. – 17:00 Várady Béla Sportközpont

Elérkezett a 2020/21-es labdarúgó bajnokság utolsó hazai találkozója, csapatunk a 37. fordulóban a Ceglédi VSE együttesével mérkőzik meg. Kiemelten fontos találkozó következik városunk labdarúgó csapat számára, hiszen ha a tabellára pillantunk láthatjuk, hogy csak egy járható út maradt a kiélezett kiesési küzdelemben, ez pedig a győzelem útja.

Nézzük előbb aktuális ellenfelünket a Cegléd csapatát, akik jelenleg a bajnoki tabella 10. helyén tanyáznak 49 megszerzett egységgel (14-7-15). Az utóbbi öt találkozón – hozzánk hasonlóan – héttel gyarapították bajnoki pontjaik számát. Előző heti mérkőzésükön, hazai pályán győztesen vonulhattak az öltözőbe, a Sényőt verték 3-1-re. Őszi összecsapásunkon során 1-0-ás Cegléd sikerrel zárult a találkozó.

Nekünk sajnos jelenleg a 15. helyezés jut a bajnoki pontvadászatban és bizony figyelembe véve azt, hogy a harmadosztályú bajnokság közép és nyugati csoportjának 15. helyezettje is több pontot gyűjtött, így jelenleg ez egy kieső helynek számít a bajnokságban. Biztató jel lehet azonban, hogy az utóbbi 3 körben csak a bomba formában lévő Kisvárda vendégeként hagyhattuk el vesztesen a pályát, előtte Tiszaújvárosban és itthon a Sajóbábony ellen is három pontot szereztünk.

A helyzet nem könnyű, hiszen sorsunk már nem kizárólag a mi kezünkben van. Legnagyobb riválisaink közül a hétvégén a Tállya otthon fogadja a Kisvárdát, mögöttünk pedig a Salgótarján Egerbe látogat. Nekünk azonban ezektől a mérkőzésektől függetlenül a saját meccsünkkel kell foglalkozni és győztesen elhagyni a játékteret.

Fontos mérkőzés vár tehát a 37. játéknapon labdarúgóinkra a korábban tervezett kezdési időponttól egy órával korábbra hozva 17 órától a Várady Béla Sportközpontban. A találkozó játékvezetője Sándor Csaba, segítői Szilágyi Norbert és Szilágyi Zsolt lesznek.

A meccs védettségi igazolvány meglétében ezúttal is látogatható.

Hajrá Putnok!

Leave a Reply