Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FOLYTATÓDIK AZ NBIII-AS SZEZON – A NYITÓ FORDULÓBAN A BALASSAGYARMATTAL JÁTSZUNK

98 NAP UTÁN “ÉLETRE KEL” A HARMADIK VONAL

Nagyon hosszú téli szünetet követően, 98 nap után folytatódnak az NBIII-as labdarúgó bajnokságok küzdelmei. Vasárnap délután a Keleti, a Nyugati és a Közép csoportban is útjára indul a labda. Miután a Várady Béla Sportközpontban két mérkőzést is rendeznek, csapatunk Balassagyarmat elleni nyitómeccse 11:30-kor kezdődik, majd 14:30-tól a Kazincbarcika fogadja az MTK Budapest gárdáját.

Putnok - BSE

88336122_3010860592291438_1759180963348217856_nFotó forrása: facebook.com/kbscfc

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

Csapatunk január 20-án kezdte meg a felkészülést az új vezetőedző, Nagy Csaba irányításával. A 7 hét alatt számos tréninget vezényelt a játékosainknak és 8 hivatalos edzőmérkőzést is játszottunk, melyekből csak egyet veszítettünk el. Ezeken a meccseken kifejezetten jól nézett ki a csapat, a mutatott játék és az eredményesség is, bár a felkészülést majd a bajnoki szereplés hivatott minősíteni. Az biztos, hogy az őszi, védekezőbb felfogású szemlélet után úgy tűnik tavasszal egy támadóbb szellemű Putnok FC-t láthatunk majd a pályán.

Ellenfelünk sem volt rest, a Balassagyarmat szám szerint 7 felkészülési mérkőzésen vannak túl, két találkozójuk elmaradt. 2 győzelem és 2 döntetlen mellett 3-szor kikaptak az edzőmeccseiken.

Felkészülés összehasonlítása


KERETHELYZET – BALASSAGYARMATI VSE

Balassagyarmat

Vasárnapi ellenfelünk hozzánk hasonlóan komolyabb keretátalakuláson ment át a tél folyamán, öten érkeztek és hatan távoztak az őszi csapatból. Az új játékosok fiatal koruk ellenére erősítést jelentenek számukra, főleg úgy, hogy Nagy Tibor vezetőedző több meghatározó játékosára sem számíthat a nyitó fordulóban. A Balassagyarmat mestere a nogradifutball.hu portálnak nyilatkozta, hogy Vekker Dávidra és Mátyás Zsoltra biztosan nem számíthat, Balga Balázs és Király Ákos pedig egész héten beteg volt.

Átigazolások BSE


KERETHELYZET – PUTNOK FC
Putnok FC

A Putnok FC-ben végbement keret átalakításról már többször szót ejtettünk. Ahogy a képen is látható 8 érkezőről és 9 távozóról számolhattunk be a téli átigazolási időszak kapcsán. A vasárnapi nyitó meccsen sajnos nem lehet mindenki a keret tagja, hisz Mahalek Marcell vádlija a múlt héten csütörtökön sérült meg. Galambosi Mátéra térdműtét, Sándor Bálintra pedig hosszú rehabilitációs kezelés vár. Kismarton Balázs is kezelésre jár, legkorábban 2 hét múlva kezdheti meg az edzésmunkát, a február 2-án bokasérülést szenvedő Jobbik Mátyás pedig a ma délelőtti edzésen lépett rosszul és végül az ambulancián kötött ki. Ugyanarra a bokája sérült rá, egy darabig biztos nem játszhat.

Átigazolások érkezők

Átigazolások távozók

 


ŐSSZEL 1-1-ET JÁTSZOTTUNK

A bajnokság 3. fordulójában találkozott egymással a két csapat ősszel a Nógrád megyeiek otthonában. Akkor Zimányi Ádám szerezte meg a vezetést csapatunknak, aki egy jobb oldali szöglet után lőtte ki a hosszú sarkot. Sajnos lélektanilag a legrosszabb pillanatban, az első félidő 46. percében egyenlíteni tudott a BSE Szita Bence találatával. A második félidőre felélénkült a játék, de gól nem született így megosztoztak a pontokon a csapatok.

DSC_0041

Kicsit megdöbbentő tény és jól mutatja a keretátalakulásunk nagyságát, hogy a tavaly augusztusi mérkőzés 18 fős keretéből mindössze 4-en lehetnek ott a pályán. Zimányi Ádám, Csirszki Martin, Nyisalovits Donát és Arday Dominik. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a sérülés miatt nem lehet keretben az akkori kerettag Mahalek Marcell, Galambosi Máté, Kismarton Balázs, Jobbik Mátyás négyes. 


JÁTÉKVEZETÉS

A Putnok FC – Balassagyarmati VSE bajnoki mérkőzést a Muhari Gergő, Csóra Szabolcs, Bőhm Ármin hármas vezeti majd.


ÖSSZEVETÉS

Ellenfelünk, aki jelenleg a legjobb újoncnak számít a Keleti csoportban jelen pillanatban közvetlenül előttünk áll a bajnoki tabellán. A 8. helyet 7 győzelemmel, 3 döntetlennel és 6 vereséggel birtokolhatják. A Putnok FC 5 győzelem, 4 döntetlen, 7 vereséggel a 9. a pontversenyben. A két gárdát mindössze 5 pont választja el egymástól a tabellán.

A rúgott gólok tekintetében is jobban állnak, az Ő 27 szerzett találatukkal mi 23-at lőttünk. A kapott gólokban viszont eggyel jobbak vagyunk, itt 24 áll a 25 góllal szemben.

Tabella 17


A TAVASZI NYITÓ FORDULÓ PROGRAMJA

A 2019/20-as bajnoki versenykiírás értelmében 30 fordulót rendeznek az NBIII-ban, az Ózdi Kohász őszi kizárása miatt viszont 15 csapatra csökkent a Keleti csoport létszáma. Ennek köszönhetően minden fordulóban van egy szabadnapos. A 18. fordulóban a tabella 2. helyezettje, a DEAC marad tétmérkőzés nélkül.

A 30 bajnoki fordulóból tavaszra mindössze 13 maradt, miután ősszel lebonyolították a 16. és 17. fordulót. A Putnok FC viszont csak 12 meccset fog játszani, hisz a 30., záró fordulóban szabadnaposak leszünk.

A 18. forduló talán legnagyobb rangadója a Füzesgyarmat – ESMTK összecsapás lesz, de így elsőre izgalmasnak tűnik a DVSC II. – Tiszaújváros és a Tállya – Sényő összecsapás is.

Íme a tavaszi nyitó kör programja:

18. forduló

Vasárnap délelőtt, 11:30-tól megkezdjük a tavaszi menetelést. 12 meccsünkből 7-et fogunk itthon játszani, 5-öt idegenben. A Várady Béla Sportközpont az otthonunk, ahol szeretnénk minél több mérkőzést megnyerni. Ehhez viszont szükségünk van a szurkolóinkra, a biztatásukra. A Nőnap alkalmából a hölgy szurkolók ingyenesen léphetnek a sportközpontunkba a holnapi   Putnok – Balassagyarmat és a KBSC – MTK bajnoki derbin is.

Mindenkire számítunk!!!!

HAJRÁ PUTNOK!!! HAJRÁ KBSC!!!!!

Válasz írása