Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FOLYTATÓDIK A PONTVADÁSZAT: AZ “ŐSZI SZÜNET” UTÁN A GYÖNGYÖSSEL JÁTSZUNK

KÉT HÉT UTÁN FOLYTATÓDIK

A 11. fordulóval folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság, két hét bajnoki “szünet” után ismét pontokért szállnak harcba a csapatok. A múlt hétvégén azért nem volt forduló, mert a MOL Magyar Kupa főtáblájának küzdelmei zajlottak. Csapatunk viszont a szeptember 9-i, Hatvan ellen megnyert mérkőzés óta nem játszott hisz előbb a mi csapatunknál, majd a kupameccs előtt a Tiszafürednél kerültek karanténba a játékosok a koronavírus miatt.

Putnok-Gyöngyös2 

A GYÖNGYÖS LESZ AZ ELLENFÉL

Holnap délután a Gyöngyös együttesével mérkőzünk majd meg, akiknek sem bajnoki, sem kupamérkőzést nem kellett eddig halasztaniuk. Simon Antal együttese egy gyenge bajnoki rajt után (az első négy fordulóban kikaptak) kezd magára találni, hisz utolsó négy meccsén nem talált legyőzőre. Sőt! Négyből három mérkőzést megnyertek, a BVSC otthonában pedig már két góllal is vezettek, aztán egy pontot elvittek Zuglóból. A legutolsó fordulóban hazai pályán nagy skalpot gyűjtöttek a Sényő elleni sikerrel, majd a kupában is jól teljesítettek, 3-0-ra verték idegenben a Mórahalom gárdáját.
Jó formában, önbizalommal telve érkeznek a Várady Béla Sportközpontba és nem kérdés, hazavinnék magukkal a három pontot.

116152174_1155713444784078_3706985101569205185_oFotó: facebook.com/gyöngyösi-ak

A Gyöngyös eddigi 10 meccse során 11 pontot gyűjtögetett össze (ebből 10-et az utolsó négy fordulóban!) és ez jelen pillanatban a 15. helyre elég. A Putnok FC 12 megszerzett pontjával (9 bajnoki alatt) a 12. helyen bitorolja.


MEGFOGYVA BÁR, DE…

Csapatunk utóbbi három hete finoman szólva sem optimálisan alakult. Egyrészt egyáltalán nem jó, hogy nem a megszokott és az előre meghatározott menetrend szerint játsszuk a meccseket, amellyel viszont meg kell tanulnunk együtt élni, mert a “koronavírus-tényező” egy darabig még az életünkre és a sportolásra is hatással lesz. Egyet tudunk tenni, ami rajtunk múlik, mindent elkövetni a védekezés tekintetében és még így sem tudjuk igazán kiküszöbölni a megfertőződés lehetőségét.

A másik problémánk pedig az a sérüléshullám ami a csapatot sújtja, 22 fős keretünkből jelenleg 14-en vethetők be, de közülük sem mindenki egészséges. Keményffy Máté öt sárga lapja miatt nem játszhat holnap, így Ő alaposan rá tud “pihenni” a jövő hétvégi bajnokira.

DSC_0820Keményffy Máté: edzeni tud, játszani nem

Fehér Balázs dolga tehát nem egyszerű, de abból kell főznie ami van és reméljük egy jó kis, sikeres recepttel készül a holnapi mérkőzésünkre.


PUTNOK – GYÖNGYÖS: KÖZÖS MÚLT

2008 óta jó pár alkalommal, összesen 16-szor találkozott egymással tétmérkőzésen a Putnok és a Gyöngyös gárdája, melyből egyszer a Magyar Kupában kerültünk össze. A Putnokon játszott 8 meccsből 6-ot sikerült megnyerni, kétszer pedig kikaptunk tőlük. 2008. október 25-én egy gólzáporos bajnokin 4-3-ra nyert a Heves megyei alakulat, majd 2019. október 12-én 1-0-ra bizonyultak jobbnak itt a Várady Béla Sportközpontban. Érdekesség, hogy a 6 putnoki siker alkalmával egy kivételtől eltekintve (2011.05.28. 4-1) még gólt sem kaptunk a Gyöngyöstől, míg a legkellemesebb emlék egy 7-0-ás győzelem a 2014/15-ös évadból. A Gyöngyösön lejátszott 7 meccsből 5-öt megnyertünk, 2 alkalommal szenvedtünk vereséget.

21916335_b8fb5e0cbb96fdc907511377366ce121_xlEz a meccs rendben volt! Putnok – Gyöngyös 7-0

Mint látható a mérleg nyelve a közelmúlt tekintetében a Putnok felé billen, de nem eléggé… Eggyel szeretnénk javítani a mutatót a holnapi mérkőzésen…


JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A mérkőzés játékvezetője Horváth Máté, segítői Benkő Róbert és Dr. Gavalla-Kulcsár Judit lesznek.

A 11. FORDULÓ PROGRAMJA

Örömhír, hogy a kilencedik fordulóban minden mérkőzést le tudnak játszani a Keleti csoportban.

Hogy finoman fogalmazzunk piszokul kiszámíthatatlan forduló elé nézünk, ember legyen a talpán aki jól tippeli meg a mérkőzések végkimenetelét. Persze vannak egyoldalúnak tűnő párosítások, de a meglepetés faktor azokban is benne van…

11. forduló

A 2020/21-es bajnokságban már két szerdai meccsen játszottunk, mindkettőt elveszítettük (Salgótarján-Putnok 2-0; Putnok-Sényő 2-4). Itt az utolsó esély, hogy javítsuk a szerdai mérlegünket, hisz 2020-ban maximum kupameccset játszhatunk szerdán, de ami ennél is fontosabb, hogy előrébb lépjünk a tabellán. Ez pedig nem megy másképp, minthogy holnap elkapjuk a hatvaniakat és megszerezzük a 3 pontot!!!
Ebben a reményben hívunk és várunk minden kedves szurkolónkat szerdán délután 16:30-tól a Várady Béla Sportközpontban!!!!

MINDENT BELE!!! HAJRÁ PUTNOK!!!

szlogen

Válasz írása