Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FELKÉSZÜLÉS: ZICCEREKIG JUTOTTUNK, GÓLIG NEM

Hiába alakított ki több helyzetet ellenfelénél a Putnok FC, a gólszerzés nem akart összejönni az első felkészülési mérkőzésükön.

A Megyei I. osztályban szereplő BTE Felsőzsolcával tavaly nyáron kétszer is “összecsaptunk” és mindkétszer szoros eredmény született. A mai meccsen is egy jól szervezett ellenféllel néztünk farkasszemet, akik akár az NBIII-ban is megállnák a helyüket. Ennek ellenére a kapunk nem nagyon forgott veszélyben, mi viszont több ziccert is elhibáztunk. Az első félidőben Ádám Ferenc, a másodikban Mertse Ábel és Sramkó Ronald is gólt szerezhetett volna. Kicsit improvizatívabb játékkal talán többre futotta volna, de még annyira a felkészülés elején vagyunk, hogy kezdésnek nem volt rossz ez. 

Folytatás szombaton 14 órától a Gesztelyi FC ellen.

1.felkészülési mérkőzés:
Elek Ákos Utánpótlás Központ, 2021. január 20. 18:30

PUTNOK FC – BTE FELSŐZSOLCA 0-0

Putnok FC: Pápai K., Kismarton B., Gubacsi Z., Mahalek M., Galambosi M., Zimányi Á., Valah D., Keményffy M., Ádám F., Madarász J., Katona B.
Cserék: Asztalos G., Stefán B., Ignácz R., Takács T., Csirszki M., Mertse Á., Magyar M., Kréti G., Sramkó R., Pogonyi B., Lakatos K.
Edző: Fehér Balázs

BTE Felsőzsolca: Giák T., Kupcsik D., Balogh D., Csendom R., Illés G., Hadházi S., Mikolka M., Varga L., Molnár D., Kovács Sz., Varga B.
Cserék: Galambvári G., Csattos Cs., Dávid F., Szárnya Zs., Dlehány B., Ambrus Zs., Juhos D.
Edző: Szala Ákos

139363679_231416928581810_4286699285800992254_nFotó: Antal Zsuzsi

Válasz írása