Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FELKÉSZÜLÉS: SZOROS MECCSEN GYŐZELEM A BÁNHORVÁTI ELLEN

A hatodik felkészülési mérkőzését is lejátszotta csapatunk, amely 11 nap múlva megkezdi szereplését a 2020/21-es NB3-as bajnokságban. A mai volt az utolsó előtti edzőmeccs, melyen a Megyei I. osztályú Bánhorváti/KBSC együttesével találkoztunk. Már megszokottnak mondható, hogy a két gárda minden felkészülési időszakban “összecsap”, melyre ezúttal a Várady Béla Sportközpontban került sor.

DSC_1281

Korán megszereztük a vezetést egy beadás utáni Pataki Roland fejes góllal, a folytatásban azonban nem tudtunk mit kezdeni a rendkívül zártan és fegyelmezetten védekező Bánhorvátival. A vendégek ráadásul egy kontra végén elkövetett szabálytalanság miatt büntetőhöz jutottak, amit Polonkai Dávid magabiztosan értékesített.

DSC_1347

A félidei 1-1 után a második félidőre a fiatalok jutottak szóhoz Fehér Balázs együttesében. A putnoki tréner 7 játékost lecserélt, így a kezdőből csak Marczis Marcell, Csicsvári Milán, Mahalek Marcell és Madarász János maradt a pályán. A meddő mezőnyfölényünkből sok mindent nem tudtunk elérni, igazából helyzeteink sem voltak. Aztán a vendégek egy lendületes támadás végén kihasználták védelmünk bizonytalanságát és egy szépséges Kazinvinszki Jácint góllal előnybe kerültek. Ennek sokáig nem örülhettek, mert a következő Putnok akció során Sramkó Ronaldot faultolták a saját tizenhatosukon belül, így büntetőt ítélt a játékvezető. Madarász János nem hibázott, egyenlítettünk. Percekkel később pedig újra átvezettük a vezetést. A Bánhorváti védelem mögé futó Sramkó Ronald kapott jó indítást Sándor Bálinttól, a tizenhatoson belül pedig csodás mozdulattal lőtte ki a bal felsőt.

A hajrában csak Tóth András parádés védéseinek volt köszönhető, hogy nem növeltük előnyünket, de a sárga-kék mezes ellenfél is bemutatott egy-két veszélyes ellentámadást. Putnoki részről Madarász János két óriási ziccerét is megfogta a vendégek hálóőre, de Szilágyi Szebasztiánnak, Takács Tamásnak és Sramkó Ronaldnak is akadt még kecsegtető helyzete. A vége 3-2-es Putnok győzelem lett.

DSC_0054


JEGYZŐKÖNYV

PUTNOK FC – BÁNHORVÁTI/KBSC 3-2 (1-1)

PUTNOK FC: Pápai Krisztián, Marczis Marcell, Csicsvári Milán, Mahalek Marcell, Budaházi Levente, Keményffy Máté, Dr. Csirszki Martin, Ádám Ferenc, Madarász János, Mertse Ábel, Pataki Roland

CSERÉK: Asztalos Gábor, Kréti Gergő, Szilágyi Szebasztián, Sándor Bálint, Takács Tamás, Sramkó Ronald, Magyar Máté

Edző: Fehér Balázs

BÁNHORVÁTI/KBSC: Tóth András, Fábián Bence, Kovács Péter, Fehér Dominik, Szemere Norbert, Hallgató Márk, Jobbik Mátyás, Szegedi Péter, Kónya Boldizsár, Polonkai Dávid, Pogonyi Dominik

CSERÉK: Csendi Sándor, Hiba Zoltán, Lovasi Dávid, Kazvinszki Jácint, Mándi Milán

Edző: Mátyás József

Gólszerzők: Pataki Roland, Madarász János (B), Sramkó Ronald ill. Polonkai Dávid (B), Kazvinszki Jácint

DSC_0006

Az utolsó felkészülési mérkőzést, a premier előtti főpróbát a szintén NB3-as Tállyával játsszuk. A találkozóra ezen a héten pénteken, 2020. július 24-én 18 órától kerül sor. A helyszín a Várady Béla Sportközpont.

 

Válasz írása