Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FELKÉSZÜLÉS: SZÉP GÓLOKKAL GYŐZTÜK LE AZ ŐSZI BAJNOKOT

Hajtós, kemény mérkőzésen sikerült egygólos győzelmet aratnunk a Borsod Megyei I. osztály őszi bajnoka ellen.

A Putnok FC korábbi edzője, a Kriston István által trenírozott Gesztelyi FC ellen folytatta felkészülését csapatunk ma délután. Ellenfelünk játékosállománya inkább NBIII-asnak mondható, mint megyeinek és ennek megfelelően az edzőmérkőzés színvonala is NB-s szintet képviselt. Egy kimondottan magas színvonalú, pörgős mérkőzést láthattak volna a szurkolók, ha megtekinthették volna a találkozót, amelynek 19. percében esett az első gól. Ádám Ferenc a saját maga által kiharcolt szabadrúgást váltotta gólra. Parádés mozdulattal lőtte ki a bal felső sarkot a védőfal fölött, Szegő Botondnak sansza sem volt a védésre. Még ebben a játékrészben sikerült egyenlítenie a Gesztelynek szintén egy pontrúgásból, amely szintén szépre sikeredett. Berta István lapos, életerős lökete utat talált a védők között a bal alsóban. A győzelmet jelentő gól a második félidő elején született, a csereként beálló középpályás, Daniel Valah csodás indítással ívelte a labdát a védők mögé befutó Ádám Ferinek, aki a kapus mellett higgadtan tekert a jobb alsóba. A hajrában még voltak lehetőségeink, de ezek kimaradtak, a vége így 2-1 ide.

2. felkészülési mérkőzés:
Elek Ákos Utánpótlás Központ, 2021. január 23. 14:00

PUTNOK FC – GESZTELYI FC 2-1 (1-1)

Putnok FC: Pápai K., Kismarton B., Gubacsi Z., Mahalek M., Galambosi M., Zimányi Á., Csirszki M., Keményffy M., Ádám F., Sramkó R., Mertse Á..
Cserék: Asztalos G., Stefán B., Madarász J., Takács T., Daniel V., Magyar M., Kréti G., Pataki R.
Edző: Fehér Balázs

Gesztelyi FC: Szegő B., Mészáros Gy., Németh D., Berta I., Bóta P., Németh B., Gantner B., Csicsvári M., Demkó B., Tucsa R., Szabó B.
Cserék: Bazsányi P., Kecskés T., Tóth D., Török Gy., Helecz D., Lőrincz B., Fazekas P., Erdélyi P., Buzsik D.
Edző: Kriston István

20210123_141831

A Borsod Megyei I. osztály őszi 2. és 1. helyezettje után jövő szerdán egy újabb megyebeli alakulattal, de már egy NBIII-as ellenféllel folytatjuk edzőmérkőzés sorozatunkat. A Sajóvölgye Focisuli műfüves pályáján a Termálfürdő Tiszaújvárost látjuk vendégül 18:15 órától.

Válasz írása