Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FELKÉSZÜLÉS: KIÜTÉSES GYŐZELEMMEL VÁGTUNK VISSZA A MEZŐKÖVESDNEK

Szűk két héttel ezelőtt már játszottunk egyet a Mezőkövesd Zsóry FC II. csapatával. Akkor 5-2-re a matyóföldiek nyertek, igaz az “odavágón” az első félidőben főleg NBI-es játékosok jutottak lehetőséghez, a második játékrészben pedig a kövesdi fiatalok. Mivel a Mezőkövesd élvonalbeli gárdája ma délután a Loki otthonában meccsel a bajnokságban, az edzőmérkőzésre csak fiatalokkal utazott Putnokra Huszák Géza csapata.

A Putnok FC keretéből sérülés miatt hiányzott Galambosi Máté, Mahalek Marcell, Zimányi Ádám és Jobbik Mátyás. A többiek viszont Nagy Csaba rendelkezésére álltak.

Nagyon jó teljesítményt tettek le az asztalra a putnoki játékosok a Mezőkövesd ellenében. A vendégek sem feltartott kézzel játszottak, mégis sikerült föléjük nőnünk és már az első játékrészben eldöntöttük a találkozót. Rögtön a legelején Lakatos Miklóssal szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, tizenegyest kaptunk. Vajda Roland büntetőjét a Kövesd kapusa megfogta, a kipattanót viszont bevágta Roli. (1-0)

DSC_0564Vajda Roland ma ötöst kapott az ellenőrzőjébe

A folytatásban a születésnapos Katona Bence egy felívelt labdával lépdelt a kapu irányába, majd egy csel után ki is lőtte a hosszút. (2-0)

A harmadik gólunkat is Katona Bence szerezte, Vajda Roland pazar cselekkel jutott el az ötösig, a középre adása Nyisalovits Donát lábáról került a hosszú irányába, ahol a Putnok 11-ese a kapuba helyezett. (3-0)

A félidei 4-0-ás eredményt Katona Bence állította be, aki egy jobb oldali beadást fejelt a kék mezesek kapujába. (4-0)

DSC_0431Születésnapi ajándékként három góllal lepte meg magát “Katona de Bence”

A szünetben Katona Bence, Csirszki Martin és Sándor Bálint helyére Ádám Ferenc, Keményffy Máté és Kercsó Bence állt be. Csapatunk továbbra is magas színvonalon futballozott, futott a szekér rendesen és a csereként pályára lépőkkel megizmosodva további gólokat szereztünk.

A Katona Bence helyére beálló Ádám Ferenc hamar felavatta a kövesdi kaput. Egy remekül kijátszott akció végén a kapus lábai között, laposan lőtte be saját maga első, csapatunk ötödik gólját. (5-0)

DSC_0711Ádám Ferkó mai statisztikája: 45 perc, 2 gól, 1 gólpassz… nem rossz kérem, nem rossz

Pohl Roland remek labdaszerzése és beadása után Ádám Ferenc pár embert összeszedett a hátára, majd középre sarkallta a labdát, Kercsó Bence pedig 7 méterről a kapu közepébe lőtt. (6-0)

DSC_0650Az ötödik putnoki gólt egy új igazolás, Kercsó Bence szerezte

A csereként pályára lépő Mészáros Zoltán távoli, felső kapufáról bepattanó góljával szépített az eredményen. (6-1)

A végeredményt pedig Ádám Ferenc állította be, aki egy bal oldali elfutás után, ütemtelenül lőtte el a labdát becsapva a vendégek kapusát. Sunyi-lapos lövése a bal alsóban landolt. (7-1)

DSC_0486Néhány hibától eltekintve a védelmünk végig stabil volt

A mérkőzést megtekintő kb. 50 szurkoló dörzsölhette a tenyerét, jó kis meccset és 8 gólt is látott. Újabb állomást teljesítettünk a felkészülésben három héttel a tavaszi rajt előtt.

DSC_0583A vendégek legjobbja a korábban Sajóvölgyés Kalocsai László volt

JEGYZŐKÖNYV

PUTNOK FC – MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC II. 7-1 (4-0)

Putnok FC: Lékai Soma, Kismarton Balázs, Nyisalovits Donát, Arday Dominik, Lakatos Miklós, Csirszki Martin, Takács Tamás, Pohl Roland, Vajda Roland, Sándor Bálint, Katona Bence

CSERÉK: Asztalos Gábor, Ádám Ferenc, Kercsó Bence, Keményffy Máté, Marczis Marcell

Edző: Nagy Csaba

Mezőkövesd Zsóry FC: Fedinisinec Eduárd, Szeles Tamás, Baranyi Bence, Rubish Rostyslav, Sike Dániel, Juhász Vince, Tóth Dominik, Kalocsai László, Fészki Norbert, Giber Attila, Dragoner Filip

CSERÉK: Bálint Adrián, Roman Babinets, Gácsi Péter, Hadnagy Bence, Urbán Barnabás, Mészáros Zoltán, Kaló István

Edző: Huszák Géza

Gólszerzők: Vajda Roland, Katona Bence (3), Ádám Ferenc (2), Kercsó Bence ill. Mészáros Zoltán

DSC_0713Egy vendég támadás, amiből aztán nem született gól

A felkészülésünk hétfőtől folytatódik, szerdán a Bánhorváti-KBSC ellen játszunk edzőmérkőzést.

Válasz írása