Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FELKÉSZÜLÉS: HAT GÓLT KAPTUNK A BARCIKÁTÓL

112 nap elteltével újra pályára léphetett a Putnok FC labdarúgócsapata és most a hangsúly azon van, hogy újra pályára léphetett….

A koronavírus-járvány okozta viszontagságok után már annak a ténynek is örülhetünk, hogy újra útjára indulhatott a labda, hogy a játékosok újra futballozhatnak, mi nézők pedig újra kimehetünk egy focimeccsre…. Sajnos a COVID-19 vírus megjelenése az egész világ, az egész emberiség életére hatással volt és sajnos még hatással is van, de a korábban meghozott korlátozások enyhítésével szép lassan újjáéledt minden, így a sportélet is.

DSC_0611

Az MLSZ 2020. augusztus 2-án rajtoltatná el a 2020/21-es bajnoki szezont, ennek megfelelően a csapatok szép sorban munkához is láttak. A Putnok FC frissen kinevezett edzője, Fehér Balázs a múlt héten szerdán tartotta meg az első tréninget a játékosainak, ma pedig sor került az első felkészülési mérkőzésre is.

DSC_0586

A zsinórban negyedik másodosztályú szezonjára készülő Kazincbarcikát láttuk vendégül a Várady Béla Sportközpontban ma délelőtt 11 órától. Már a 3. percben vezetést szerzett a kék-sárga együttes Fótyik Dominik büntetőből szerzett góljával. A játékrészben még két találat esett a vendégek részéről, mindkettőt Kovac Alan jegyezte.
A második játékrész újabb három gólt tartogatott, de sajnos egyiket sem Putnok játékos szerezte. Dávid Zoltán és a duplázó Tóth László állította be a 0-6-os végeredményt.

DSC_0817

 


JEGYZŐKÖNYV

PUTNOK FC – KOLORCITY KBSC 0-6 (0-3)

Putnok FC: Pápai Krisztián, Marczis Marcell, Csicsvári Milán, Zimányi Ádám, Lakatos Miklós, Csirszki Martin, Mertse Ábel, Ádám Ferenc, Kréti Gergő, Madarász János, Pataki Roland

CSERÉK: Keserű Bence, Jobbik Mátyás, Palkó András, Hiba Zoltán, Fábián Bence, Hallgató Márk, Pogonyi Dominik, Asztalos Gábor

Edző: Fehér Balázs

Kolorcity KBSC: Horváth László, Dávid Zoltán, Fótyik Dominik, Farkas András, Iszák Dominik, Krausz Raul, Németh Tamás, Zahorán Balázs, Czár Máté, Oldal Tibor, Kovac Alan

CSERÉK: Fila Károly, Berki István, Heil Valter, Magyar Máté, Oltean Sergiu, Toma György, Cassado David, Tóth László

Edző: Boér Gábor

Gólszerzők: – ill. Fótyik Dominik 3′, Kovac Alan 17′, 35′, Dávid Zoltán 68′, Tóth László 78′, 90′

DSC_0765


A Putnok FC a 2. felkészülési mérkőzését jövő héten szombaton játssza a Nyíregyháza vendégeként.

DSC_0623

Válasz írása