Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FELKÉSZÜLÉS: HÁROM GÓLLAL NYERT A DEAC

A felkészülés negyedik edzőmérkőzését az NB2 egyik újonca, azaz a DEAC csapata ellen játszottuk. A debreceni csapat NB3-as csoportunk bajnokaként zárta a 2019/2020-as bajnokságot, így augusztus 2-án már a Merkantil Bank Liga első fordulójában lép majd pályára. A DEAC a magasabb osztályhoz mérten erősíti keretét, hiszen két hete a korábban Diósgyőrben és Kazincbarcikán is bizonyító, Takács Péter, illetve a Füzesgyarmat egyik legjobbja, Székely Dávid érkeztek az egyesülethez.

A már harmadosztályban is kiemelkedően jól teljesítő és erős kerettel rendelkező Debrecen ellen nem számíthattunk könnyű mérkőzésre. A vendégcsapat a kezdést jelző sípszót követően már kezébe vette az irányítást és számos helyzetet dolgozott ki és az első gól már az ötödik percben megszületett: Takács szögletét követően Belényesi fejelt kapuba. Az egy gólos vezetés nem tartott sokáig, hiszen Damásdi egy szép kiugratásból három védő között lépett ki és találatát követően 0:2-re módosult az eredmény. A következő percekben a Putnok FC játéka is felélénkült, Pataki lövése centikkel ment a kapu mellé, valamint több szögletet is sikerült kiharcolnunk. Az első félidő tartogatott még pár hazai helyzetet, ilyen volt például a félidő végén Ádám Ferencé is, aki sajnos elhibázta lövését.

A szünetben egyik csapat sem változtatott, sőt a DEAC a kezdő tizeneggyel játszotta végig a mérkőzést és Fehér Balázs is csak a második játékrész közepén cserélte be a kispadon ülő játékosokat. A 63. percben Takács szögletét Urbin juttatta a kapuba, mellyel be is állította a 0:3-as végeredményt. A Putnok FC továbbiakban nem tudott szépíteni, de a vendégek sem növelték tovább találataik számát.

DSC_1248

Putnok FC -DEAC 0:3
(félidőben 0:2)

Gólszerzők: Belényesi, Damásdi, Urbin

A két csapat összeállítása a következő volt:

PUTNOK FC: Pápai Krisztián (Asztalos Gábor), Csicsvári Milán, Mahalek Marcell (Jobbik Mátyás) , Zimányi Ádám, Keményffy Máté, Csirszki Martin Milán (Marczis Marcell), Mertse Ábel (Szilágyi Szebasztián), Kréti Gergő (Madarász János) , Budaházi Levente, Ádám Ferenc József, Pataki Roland

Edző: Fehér Balázs

DEAC: Tóth D., Nagy Z., Szabó K., Belényesi Cs., Orosz M., Damásdi, Takács P., Spitzmüller, Sigér Á., Gyönyörű , Urbin P.

Edző: Balogh Pál

DSC_1173

Soron következő edzőmérkőzésünket szombaton 10:00-ás kezdéssel játsszuk a Várady Béla Sportközpontban, ahol ellenfelünk a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban szereplő, Felsőzsolca csapata lesz.

Válasz írása