Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FELKÉSZÜLÉS: ELVESZÍTETTÜK A BAJNOKI FŐPRÓBÁT

Lejátszotta a hetedik, egyben utolsó edzőmérkőzését a Putnok FC együttese, melyen a szintén NBIII-as Tállya KSE-t fogadtuk a Várady Béla Sportközpontban. A találkozót megelőzően illetve az első félidőben zuhogott az eső, de a mérkőzés megrendezését nem akadályozta.

Nagyon korán, már az első félidő 9. percében betalált a Tállya, a védők mögé beemelt labdát Robert Jano vette át jól, majd a kimozduló putnoki kapus mellett a rövidbe passzolt. (0-1)

Keményffy Máté nem töltött sok időt a pályán, egy ütközés után hatalmas medvepuszit kapott az egyik vendég játékostól és nem tudta folytatni a játékot. A helyére Csirszki Martin állt be. Az, hogy az első játékrészben nem lett több gól Pápai Krisztiánnak köszönhetjük, aki egy remek középre adás után Ondó János közvetlen közelről érkező lövését tornázta a léc fölé nagy bravúrral.

DSC_0148

Sajnos a második gól sem a mi nevünkhöz fűződik, a második játékrész elején egy remek cselsorozat után a Tállya egyik játékosa lőtt kapura, amit Pápai Krisztián nagyot védve hárított, a hosszú oldalon viszont nem tudtuk szerelni Robert Jano-t, aki a hálóba juttatta a játékszert. (0-2)

A folytatásban egyre jobban átvettük a mérkőzés irányítását, küzdöttünk a szépítésért, de több helyzetre is szükség volt míg gólig jutottunk. Szilágyi Szebasztián ziccerét a Tállya kapus lábbal védte, majd Csirszki Martin szemben a kapuval a felső lécet durrantotta telibe. Később Szilágyi Szebasztiánt kaszálták el a tizenhatoson belül, a megítélt tizenegyest pedig Ádám Ferenc vágta be a vendégek kapujába. (1-2)

A hajrában mindent megtettünk az egyenlítésért, ám egy kontratámadás végén mégsem mi, hanem a Tállya szerzett újabb gólt. Huszti Dávid állította be a végeredményt. (1-3)

DSC_0179

Csapatunkból sérülés miatt hiányzott Zimányi Ádám, Lakatos Miklós és Kismarton Balázs, betegség miatt Mahalek Marcell. Galambosi Máté térdműtétje után lábadozik, így Ő nem is készült a csapattal a nyár folyamán.

DSC_0167


JEGYZŐKÖNYV

PUTNOK FC – TÁLLYA KSE 1-3 (0-1)

PUTNOK FC: Pápai Krisztián, Marczis Marcell, Csicsvári Milán, Budaházi Levente, Sándor Bálint, Keményffy Máté, Magyar Máté, Ádám Ferenc, Madarász János, Sramkó Ronald, Pataki Roland

CSERÉK: Asztalos Gábor, Csirszki Martin, Mertse Ábel, Takács Tamás, Kréti Gergő, Szilágyi Szebasztián,

Edző: Fehér Balázs

TÁLLYA KSE: Tarr Tibor, Nyitrai Dávid, Szegedi Bence, Bihari Gyula, Bocsi Patrik, Kelemen Gergő, Fenyőfalvi Csaba, Ohar Roman, Toth Lukas, Robert Jano, Ondó János

CSERÉK: Nagy Máté, Fazekas Máté, Motkó Benjamin, Huszti Dávid, Kevin Lavrik, Sárosi Máté, Rubis Rosztiláv

Edző: Uray Attila

Gólszerzők: Ádám Ferenc (B) ill. Robert Jano (2), Huszti Dávid

DSC_0200

Több felkészülési meccset már nem játszik a csapatunk, így a következő találkozó már a bajnoki pontokért fog menni. 2020. augusztus 2-án, vasárnap, a Balassagyarmat otthonában kezdjük meg szereplésünket az NB3 2020-21-es idényében, a mérkőzés 17:30 órától kezdődik a Kövi Pál Sportközpontban.


A Keleti csoportos ellenfeleink nagy többsége ezen a hétvégén tartja a bajnoki főpróbáját, íme a teljes program az nb3foci.hu jóvoltából:

2020. július 25. (szombat)

DVTK II. – Sajóbábony

Eger – III. KER. TVE

Gyöngyös – Gödöllő

Balassagyarmat – Mezőkövesd Zsóry II.

Sényő – Nyíregyháza

Kazincbarcika – Tiszaújváros

Tiszafüred – Lőrinci

Jászberény – Törökszentmiklós

2020. július 26. (vasárnap)

Vác – Salgótarján

Tiszakécske – Dabas

Cegléd – Szabadszállás

Füzesgyarmat – Körösladány

Érd – BVSC

2020.07.29. (szerda)

Nagykáta – Gyöngyös

1 Reagálás

  1. Nagy Nikoletta

    A vezetőség remélhetőleg tisztában van azzal, hogy a 15.-20. hely lehet csak a reális.
    Bravó urak!!

Válasz írása