Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FELHÍVÁS: KÖTELEZŐ LETT AZ ARCMASZK VISELÉSE

A Magyar Kormány döntése értelmében 2020. október 23-tól a szabadtéri rendezvényeken kötelező az orvosi arcmaszk használata. Ez azt jelenti, hogy a hétvégi NBIII-as mérkőzéseken, így a Putnok FC – Termálfürdő FC Tiszaújváros megyei rangadón csak azok a nézők foglalhatnak helyet a lelátón, akik arcmaszkot viselnek. A rendelkezés alól egyedül a hatodik életévüket be nem töltött gyermekek mentesülnek.

Annak a nézőnek, aki a rendezvény szervezőjének felszólítására sem veszi fel a maszkot nem tekintheti meg a sporteseményt és a szervező köteles gondoskodni arról, hogy az illető elhagyja helyszínt.

A jogszabály úgy rendelkezik, hogy a sportolóknak, az edzőknek, a játékvezetőknek és segítőiknek nem kötelező a maszk viselése.

Black_cotton_mask
A fentiek értelmében tájékoztatjuk a vasárnapi Putnok FC – Termálfürdő FC Tiszaújváros bajnoki mérkőzésre kilátogató nézőket, szurkolókat, hogy csak abban az esetben léphetnek a Várady Béla Sportközpont területére, amennyiben arcmaszkot viselnek. Az arcmaszk használata nem csak a belépéskor kötelező, hanem a sportlétesítményben történő tartózkodás, így a mérkőzés megtekintése ideje alatt is. A rendelkezés betartását folyamatosan ellenőrizni fogjuk és szabálytalanság esetén megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Mindannyiunk közös érdeke egymás egészségének védelme, megóvása, ezért kérjük minden kilátogató néző, szurkoló felelősségteljes magatartását!

A Putnok FC korábban meghozott alábbi intézkedése a vasárnapi mérkőzésre is vonatkozik:

Felhívás Korona Putnok-Tiszaújváros

 

Válasz írása