Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FEHÉR BALÁZS: NEM ISMERTEM RÁ A CSAPATOMRA…

Csapatunk teljesítménye, játéka messze elmaradt attól amit az eddigi mérkőzéseken megszokhattunk. Rendkívül idegesen, feszülten és sokszor elképzelés nélkül futballoztunk. Miután a védelmünk sem állt a helyzet magaslatán sajnos már az első félidőben eldőlt a mérkőzés végkimenetele.

A meccs után a következőképpen értékelt a két tréner:

Zsivóczky-Pandel Gyula

Igazából azon csodálkozik az ember ezután a meccs után, hogy miért van a 19. helyen a Diósgyőr? Putnokról nehéz pontokat elvinni, tartja a “mondás”, de a DVTK ma mindhármat elvitte. Egyértelműen jobban játszottak ma a diósgyőri fiatalok, mint a Putnok. Mi történt? Hogyan értékelné a látottakat?

ZSIVÓCZKY-PANDEL GYULA: Köszönöm a csapat nevében. Az az igazság, hogy az elmúlt 12 fordulóban is rengeteg olyan mérkőzésünk volt, amiben azt gondolom, hogy domináltunk és jó futballt játszottunk, de ez az eredménnyel nem párosult. Cegléden nyertünk nagyobb gólaránnyal és sikerült Putnokon egy nagyon jó csapatot megvernünk. Azt gondolom, hogy az félidőben eldőlt nagyjából a mérkőzés. Talán ez volt az eddigi legjobb félidő amit ebben a szezonban produkáltuk. Taktikailag, fizikálisan, mentálisan, helyzetkihasználásban nagyon rendben volt a csapat. A szünetben azt mondtam a fiúknak, hogy 0-0 a mérkőzés, és a második félidőben is mindenféleképpen legyünk ott, tegyük oda magunkat és nyerjük meg a második félidőt is. Ez nem sikerült, döntetlenre hoztuk, de maximálisan elégedett vagyok a játékkal és a mutatott eredménnyel.
A múlt héten is azt nyilatkoztam, nekünk győzelmek szükségeltetnek, hogy elérjük a célunkat, hogy bent tudjunk maradni az NB III-ban. Ezt kívánja a DVTK, s az Akadémia is, hogy a fiatal játékosainkat tudjuk versenyeztetni. Hozzá kell tennem, hogy a fentről jövő I. osztályú profi játékosok nagyszerűen odatették ma magukat és nagyon nagy segítséget nyújtottak nekünk. Sok sikert kívánok a Putnoknak és nagyon bízom benne, hogy mi folytatjuk ezt a jó sorozatot.


Zsivóczky-Pandel Gyula2


Fehér Balázs edző

Nem sikerült zsinórban harmadik hazai meccsünket megnyerni. Végig idegesen, kapkodva, pontatlan játszottunk, egy olyan arcát mutatta meg a csapat amit eddig nem láttunk. Mi történt? Te miben látod a vereség okát?

FEHÉR BALÁZS: Nem értem mi történt, de én is azt láttam, amit te is, nem ismertem rá a csapatra. Nem volt semmi előjele ennek a dolognak, sőt én úgy éreztem a mérkőzés előtt, hogy a csapat nagyon is rendben lesz, visszatért 2-3 játékos is, ennek ellenére egy szedett-vedett társaságnak tűntünk, akik nagyon keveset mutattak abból, amit valójában tudnak. Megbeszéltük, hogy mire kellene figyelnünk a meccs során, hogy ne kerüljünk bajba, amit nem sikerült megoldani, plusz rengeteg hibát is vétettünk, ami már nem fér bele ezen a szinten sem. Az eredményen kívül sok más dolog sem tetszett, amit a héten le kell tisztáznunk, mert még mindig jó pár meccs van és jó pár pontra még szükségünk is lenne.

DSC_0085


EREDMÉNYEK
Az NBIII Keleti csoportjának 13. fordulójában csak 8 meccset tudtak megrendezni a 10-ből. A Mezőkövesd II. – Sajóbábony és az Eger – Füzesgyarmat derbit novemberre illetve decemberre halasztották. A lejátszott 8 találkozón a 0-1 volt a sláger eredmény, négy bajnoki is ilyen eredménnyel zárult. Az összes meccs közül a miénk hozta a legtöbb gólt, de ennek most a legkevésbé sem tudunk örülni…
  • a Kisvárda II. idegenben lepte meg a Salgótarjánt
  • elveszítette hazai veretlenségét a BVSC
  • minimális különbséggel, de nyert a Jászberény
  • kicsikarta a győzelmet Balassagyarmaton a Tiszakécske
  • a hosszabbításban nyerte meg hazai meccsét a Sényő
  • a Heves megyeiek rangadóját a Hatvan nyerte, a Gyöngyös bánta
  • a hétközi Magyar Kupa továbbjutás után simán verte a Ceglédet a Tiszafüred

13. forduló er


TABELLA

A Putnok FC tegnapi veresége után újabb egy pozíciót elveszítve a 12. helyen áll az egyre átláthatatlanabb pontversenyben. Értjük ezt arra, hogy a mérkőzés halasztások miatt nemhogy tisztulna az összkép, hanem egyre zavarosabb. A Füzesgyarmat például már három mérkőzéssel játszott kevesebbet mint az összes bajnokiját abszolváló csapatok.

A két éllovas minden meccsét le tudta játszani és szépen meg is léptek a többiektől. A Tiszakécske 2 ponttal előzi meg a 2. helyezett Jászberényt. Mögöttük az Eger 10 illetve 8 ponttal van lemaradva, igaz ők egy meccsel kevesebbet játszottak. A 4. helyen a parádésan teljesítő Tiszafüred áll, míg az 5. a Sényő.

A múlt héthez képest a fix kieső zónában annyi változott, hogy a Gyöngyös kikerült onnan, a Cegléd pedig bekerült oda.

13. forduló

Válasz írása