Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

FEHÉR BALÁZS: ÉREZTEM, HOGY EZT A 3 PONTOT MA NEM VEHETIK EL TŐLÜNK

Mielőtt az edzői értékeléseket elolvasnák ajánljuk figyelmükbe az M4Sport csatornáját, ahol 19 órától élőben közvetítik a MOL Magyar Kupa főtáblájának sorsolását! Az adásból közvetlenül megtudhatják kivel játszik a Putnok FC a jövő hétvégi kupafordulóban!!!!

Magyar Kupa3

 

ISMÉT JÓL SZÓRAKOZOTT A KÖZÖNSÉG: 4 PERC ALATT NYERTÜK MEG A MECCSET

Idegfeszítő és végtelenül izgalmas bajnokit játszott egymással a Putnok FC és a Hatvan gárdája az NBIII Keleti csoportjának 9. fordulójában. Fordulatokban sem volt hiány, hisz mindkét együttes vezetett és mindkét csapat egyenlített a 90 perc során. Mi 0-1-ről tudtunk fordítani az első játékrészben és a végén a 82. percben kapott egyenlítő gól után is meg tudtunk újulni és végül 4 perc alatt lőtt két gólunkkal 4-2-re behúztuk a mérkőzést.

Nagyon fontos meccs volt ez mindkét oldalról, a 3 pont megszerzése égető volt putnoki és hatvani részről is, teljesen érthető hogy ezek után, hogy mi nagyon örültünk, a vendégek rendkívül csalódottak voltak a lefújás után. Ehhez mérten a Hatvan edzője, Gulyás Gábor – aki a találkozót a lelátóról nézhette végig, miután a Sényő elleni bajnokin kiállították – szűkszavúan nyilatkozott honlapunknak. A Putnok edzője Fehér Balázs pedig egyébként sem “beszél” túl sokat, de egy ilyen meccs után kénytelen volt válaszolni a feltett kérdésáradatra…

Gulyás Gábor

Végtelenül izgalmas mérkőzést játszott egymással ma a két csapat. Látszott, hogy mindkét csapat mindent megtett a győzelemért, végül a fordulatok gazdag meccset a Putnok tudta behúzni. Hogyan értékelné a látottakat

GULYÁS GÁBOR: Nagyon csalódott vagyok, mind az eredmény, mind a mutatott játék miatt. Úgy érzem, hogy a Putnok megérdemelten nyerte meg ezt a mai mérkőzést. Nagyon sok dologról el kell gondolkodnunk a jövőt illetően.


Fehér Balázs edző

Úgy látszik kezdünk divatot csinálni abból, hogy a mérkőzések végjátékában döntjük el a mérkőzéseket. Ma is egy fordulatos, izgalmakban bővelkedő és “happy end”-el végződő, győztes meccsen vagyunk túl. Hogy értékelnéd szakmai szempontból a mérkőzést, a sikert?

FEHÉR BALÁZS: A tegnapi meccsre úgy mentünk fel a pályára, hogy csak a győzelem elfogadható, ennek ellenére mégis hátrányba kerültünk. Szerencsére még az első félidőben ki tudtunk egyenlíteni és úgy gondolom utána már mi domináltunk. A második gólunk után éreztem, hogy meglesz a győzelem, bár nem bántam volna ha hamarabb eldöntjük a 3 pont sorsát.

Szokás szerint jól kezdtük a mérkőzést, egy korai putnoki gól sem lett volna meglepetés, mégis a Hatvan szerezte meg a vezetést. Az ilyen rossz védekezésből kapott gólok a legbosszantóbbak. Mit rontottunk ott el?

FEHÉR BALÁZS: A jobb oldalunkon mi vezettünk támadást, aztán az ellenfél ugyanott vezetett egy kontrát a megüresedett helyünkön és ahelyett, hogy a labdás embert már a tizenhatoson kívül megtámadtuk volna, inkább behátráltunk, majd a bepasszolt labdára gyorsabban reagált a támadó és bekotorta a hálóba. Több hiba is közrejátszott abban, hogy gólt kaptunk, de szerencsére nem törte meg a csapatot és igyekeztünk menni előre az egyenlítés reményében.

Szerencsére még a félidei szünet egyenlítettünk ami lélektanilag nagyon fontos volt, aztán jött egy óriási bombagól Takács Tamástól. Akkora gól volt, hogy amikor belőtte még Ő maga sem hitte el. Te mit szóltál, mit gondoltál annál a gólnál?

FEHÉR BALÁZS: Amikor megláttam, hogy mekkora üres terület van előtte, reméltem, hogy el meri vállalni a lövést, hiszen edzéseken is lőtt már hasonló gólokat. Örülök, hogy ellőtte és nagyon szépre sikeredett. Utána úgy éreztem, hogy ezt a 3 pontot ma már nem vehetik el tőlünk.

DSC_0056

A 82. percben kicsit bealudtunk és el kell ismerni egy szép találattal egyenlített a Hatvan… Mi mégsem zuhantunk össze és Ádám Feri 4 percen belül kétszer is villant, amivel eldöntöttük a meccset. Őszintén. Hittél abban a 82. percben hogy még nyerhetünk főleg úgy, hogy 2-2-nél benne volt hogy megkapjuk a 3. gólt?

FEHÉR BALÁZS: A csapatban hittem, a gólban pedig bíztam. Valahogy éreztem, hogy van még annyi bennünk, hogy megnyerhetjük a meccset és a csapaton is ezt láttam szerencsére.

Négy meccs óta nem nyertünk, nagyon kellett ez a mai győzelem Mit jelent számodra, a csapat számára ez a diadal?

FEHÉR BALÁZS: A tállyai meccs előtt átbeszéltük és lezártuk a mögöttünk hagyott rossz meccseket és egyet értettünk abban, hogy vissza kell találnunk a sikerhez vezető útra és erre mindenkire szükség van.

Mit szólsz ahhoz és hogyan profitálhatunk abból a jövőben, hogy a 4 gólunkat 3 különböző játékos szerezte?

FEHÉR BALÁZS: Nagy szükségünk volt már arra, hogy gólokat szerezzünk. Kicsit talán átszakadt a gát 1-2 játékosnál, amiből a csapat is profitálni fog.

Edzői plusz 9

Mennyit öregedtél a 90 perc alatt? 🙂

FEHÉR BALÁZS: Reméljük nem hozzák vissza a vásárlási időkorlátot, mert akkor délután már nem fognak beengedni a boltokba. 🙂

Vasárnap ahhoz a Füzesgyarmathoz látogatunk, akik tegnap 4-2-re nyertek Sényőn. Mit vársz előzetesen attól a meccstől?

FEHÉR BALÁZS: A szerdai meccsen győzelmi kényszerben játszottunk, most ennyire azért nincs kiélezve a meccs. Úgy gondolom ebben a csoportban bármi megtörténhet és mindent meg fogunk tenni, hogy egy jó eredményt érjünk el.

Ma este kupasorsolás. Ha Te dönthetnéd el, hogy kivel játszunk a jövő hétvégén kit választanál ellenfélnek és miért?

FEHÉR BALÁZS: Nem szeretnék messze utazni ez fontosabb, mint, hogy kit kapunk. A bajnokság most egyértelműen elsőbbséget élvez, de kíváncsian várom kit kapunk és természetesen a lehető legjobb tudásunk szerint fel fogunk készülni.

DSC_0008


TABELLA

Csapatunk tegnap megszerezte szezonbeli harmadik győzelmét és pár napra a 3-as lett a kedvenc számunk, 3 győzelemmel, 3 döntetlennel, 3 vereséggel a tabella 11. helyén “csücsülünk”. Ez azt jelenti, hogy a Hatvan legyőzésével 2 pozíciót javítottunk a táblázaton. Két borsodi riválist sikerült megelőznünk, az Egerben bravúrpontot szerző Tállyát és a Balassagyarmaton egy góllal alulmaradó Tiszaújvárost. A 12 pontosok kvartettjében vagyunk egyébként, a Cegléddel, a Kisvárda II-vel és a Salgótarjánnal egyetemben. Érdekesség, hogy a 6. helyezett Sényőtől éppúgy három pontra vagyunk, mint a 18. Sajóbábonytól…

A Jászberény hetedik diadalával megerősítette helyét a bajnokság első helyén és most már nem jobb gólkülönbséggel, hanem 2 pont előnnyel vezetnek az Eger előtt. A Tiszakécske sem áll rosszul, úgy harmadikok, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak mint az 1-2. helyezett. Ez azt jelenti, hogy a vesztett pontok tekintetében a Kécske ugyanúgy áll mint a Berény, sőt a gólkülönbségük jelen pillanatban még jobb is.

9 forduló után a parádés 4. pozícióban tündököl a Tiszafüred, az 5. az egy meccsel kevesebbet játszó BVSC. Csapatunk következő riválisa, a Füzesgyarmat a 7. helyen áll, de ők is csak 8 mérkőzést játszottak eddig.

Sokat ért a Balassagyarmatnak a Tiszaújváros elleni 3 pont, mert kikerültek a kiesőzónából, ahol jelenleg a Hatvan, a Gyöngyös, a Sajóbábony, a DVTK II. és a Mezőkövesd II. tartózkodik.

9. forduló

Válasz írása