Hírek

PUTNOKFC.HU

ÉVZÁRÁS: HÁROM PONTOT KÉRTÜNK A MIKULÁSTÓL

unnamed

HARMADSZOR IS MEGMÉRKŐZÜNK A TISZAFÜREDDEL

A tavaszról előrehozott második fordulóban Tiszafüredre látogatunk, ami azt jelenti, hogy négy hónapon belül alatt harmadszor is összecsapunk a jászságiakkal. Az augusztusi bajnoki odavágó mellett a Magyar Kupában is összekerültünk velük. A bajnokságban egy kései góllal, 1-0-ra legyőztük őket, de a kupában 3-2-re a tiszafürediek nyertek és ők jutottak tovább. Ha úgy nézzük a párharc jelenleg 1-1-re áll, most vasárnap pedig kiderül melyik csapat felé billen a mérleg nyelve. Ha egyáltalán billen, mert a döntetlen is benne van a pakliban…

Tiszafüred - Putnok 2


A 10. HELYRŐL VÁRNAK MINKET A VENDÉGLÁTÓINK

A Tiszafüred gárdája újonc az idei NB3-as bajnokságban. Az előző idényben Jász-Nagykun-Szolnok megye bajnokaként szereztek jogot a feljutásra és mondhatni villámrajtot vettek. Az első 8 meccsükből 5-öt megnyertek és álltak a tabella 6. helyén is. Különösen hazai pályán voltak eredményesek és szorgosan gyűjtögették pontjaikat. Láthatóan jól működtek csapatként a pályán és folyamatosan tudtak egy állandó, konstans teljesítményt hozni. Óriási lelkesedésükkel olyan bravúrokra is képesek voltak, mint a Jászberény legyőzése (amire a listavezető Tiszakécske sem volt képes).

129391342_2815826628633217_4983100203272330846_oA tiszafüredi játékosok birtokba vehették a műfüves pályájukat

Az elmúlt vasárnap 4-2-re kikaptak a Sényőtől a szabolcsiak vendégeként, de a hét közben bepótolt Mezőkövesd II. elleni hazait magabiztosan behúzták (4-2). Jelen pillanatban a 10. helyről várják a záró mérkőzést.Tiszafüredi győzelem esetén – a Tiszaújváros eredményeitől függően – legjobb esetben a 9. helyen telelhetnek.


MENEKÜLÉS A GYŐZELEMBE?

Sajnos az elmúlt mérkőzések szörnyen sikerültek számunkra. A legutóbbi négy meccsünket elveszítettük, azt megelőzően pedig döntetlent játszottunk a Kisvárda II-vel. Egészen 2020. október 18-ig kell visszamennünk az időben, hogy Putnok győzelmet találjunk. Akkor a DVSC II. otthonában nyertünk 1-0-ra. Erre talán már helyt álló lehet az a kifejezés: “Ettől már csak jobb lehet.” Hogy lesz-e jobb arra holnap kaphatunk választ. Nagyon fontos lenne a három pont megszerzése, hogy ne kieső helyen vonuljunk téli pihenőre. Igaz erre még a 3 pont sem jelent garanciát.

DSC_0657Zimányi Ádám a múlt héten visszatért

A csapat reggel útra kel és 13 órától próbálja a lehető legjobbját előhúzni a kalapból. Az egészen biztos, hogy két eltiltottunk, Keményffy Máté és az ötödik sárgáját begyűjtő Gubacsi Zoltán nem tehet semmit a sikerért azon kívül, hogy a lelátóról biztatják társaikat. Magyar Máté kidőlt a sorból, Ádám Ferenc játéka még kérdéses, de az összes többi játékos, köztük a hosszú sérüléséből visszatérő Zimányi Ádám és Kismarton Balázs ott lesz a keretünkben.


JÁTÉKVEZETÉS

Játékvezető

A mérkőzést Takács Ákos vezeti, segítői Ancsin László és Dobsonyi László lesznek.

A 21. FORDULÓVAL ZÁRUL A 2020-AS ÉV

Vasárnap délután kiderül, hogy kinek hoz szerencsét a 21-es szám. Ismét tíz mérkőzést rendeznek vagyis rendeztek volna. A Sajóbábony – Jászberény mérkőzés ugyanis elmarad, a borsodi gárda lemondta a találkozót, így 3-0-ás gólkülönbséggel a Jászberényhez kerültek a bajnoki pontok. A többi 9 mérkőzést jelen állás szerint lejátsszák, melyekre egyetemlegesen 13 órától kerül sor.

21. forduló er

 

Válasz írása