Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ESMTK SIKER A BEPÓTOLT MECCSEN, MINDENKI KIESETT AZ MK-BÓL

A Putnok FC nem volt érdekelt a mai napi futballeseményekben, de a Keleti csoportos ellenfeleink közül többen is pályára léptek a Magyar Kupában, sőt két együttes a bajnokságban is.

Az NBIII-as labdarúgó bajnokság 14. fordulójából elhalasztott mérkőzésen az ESMTK rendkívül magabiztosan, 3-0-ra legyőzte a hétvégén nyolcgólos győzelmet arató MTK tartalékcsapatát. A pesterzsébetiek góljaiból kettőt ifjú Igor Nichenko, egyet pedig a házi gólkirályuk, Boda József vállalt magára. Turi Zoltán együttese ezzel már biztosan a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást, de hogy a jelenlegi 7 pontról 4-re csökkentsék Monorral szembeni hátrányukat, december 3-án gondoskodhatnak. Ekkor pótolják ugyanis a most vasárnap elmaradt DVTK II. – ESMTK bajnoki találkozót.

NBIII Keleti csoport, 14. forduló
2017. november 29. 13:00
ESMTK MTK Budapest II. 3-0 (1-0)


A Magyar Kupában már a legjobb 16 közé jutásáért küzdöttek a csapatok, melyből tegnap egyet, ma pedig 15-öt rendeztek ill. rendeznek. A Putnok FC Keleti csoportos riválisai közül a Gyöngyös, a Tiszaújváros és a Cigánd volt érdekelt. A hevesiek az élvonalban szereplő Honvédot, a Tiszaújváros az NBII-es Békéscsabát, míg a Cigánd az előző körben épp a Putnokot búcsúztató Dorogot fogadta. Sajnos ez a kör jelentette a végállomást a csoportbeli alakulatok, sőt valamennyi harmadosztályú csapat számára, mindhárom gárda vereséget szenvedett.

MAGYAR KUPA 2017/18, 8. forduló
2017. november 29. 12:00
GYÖNGYÖSI AK – BUDAPEST HONVÉD 0-4 (0-2)

CIGÁND SE – DOROGI FC 0-2 (0-1)
FC TISZAÚJVÁROS – BÉKÉSCSABA 0-2 (0-1)

Válasz írása