Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

ESÉLYLESŐ – GÁL SZABOLCS: “JOBB FORMÁBAN VAGYUNK ÉS…”

Két győztes mérkőzéssel a hátunk mögött optimistán várhatjuk a Jászberény elleni erőpróbát, amely nem ígérkezik könnyűnek, egy kiváló játékosok alkotta együttes lesz ugyanis a vendéglátónk.
Érdekes körmérkőzés alakult ki a Putnok, a Cigánd és a Jászberény között a hétközi halasztásnak köszönhetően. A múlt hétvégén a Cigánd 3-1-re nyert otthonában a Jászberény ellenében, majd szerdán ugyancsak hazai környezetben 3-0-ra kikapott a Putnoktól, most vasárnap pedig Jászberény-Putnok derbire kerül sor.
Reméljük, hogy a maximális, három ponttal térhetünk majd haza Jászberényből, de hogy mit remél a mérkőzéstől esélylesőnk, azt a következőkben olvashatják.


ESÉLYLESŐ

A Putnok FC télen igazolt belső védője, Gál Szabolcs a mai esélylesőnk. A 15-ös mez birtokosát a Jászberény elleni meccsen kívül kifaggattuk első putnoki góljáról vagy épp a háromvédős taktikáról is…

Gál Szabolcs

A legutolsó két mérkőzését magabiztosan megnyerte a csapat. Az MTK II. ellen irreális pályaviszonyok mellett jött össze a győzelem. Védőként mennyire volt nehéz az a találkozó? Mire kellett a leginkább odafigyelni?

GÁL SZABOLCS: Nagyon nehéz mérkőzés volt! Minden labdára nagyon kellett figyelni mert nem lehetett tudni, hogy megcsúszik vagy megáll a vízben! De mi jobban alkalmazkodtunk ezért megérdemelten nyertünk!

A szerdai, Cigánd elleni siker nem csak azért értékes, mert idegenben egy jó csapatot győztetek le, de azért is, mert nem kezdtünk túl jól. Te hogyan értékelnéd ezt mérkőzést?

GÁL SZABOLCS: A csapaton érezhető volt a fáradtság! Az MTK meccs sokat kivett plusz az utazás is. Ezért kezdtünk szerintem tompábban. Szerencsére jókor rúgtuk az elsőt is meg a másodikat is, mert mind a két félidő elejét próbálta megnyomni a Cigánd, de Jani gólja után már eldőlt a mérkőzés!

Cigándon megszerezted az első putnoki gólodat, mire gondoltál, amikor a gól előtt hozzád került a labda? Kinéztél a partjelzőre, hogy lesen vagy-e?

GÁL SZABOLCS: Inkább meglepődtem, hogy mennyire egyedül vagyok miután berúgtam egy pillanatra kinéztem. Másnapi edzésen már mondták is a többiek, hogy ez egy beugró lesz… 🙂

Melyik okozott számodra nagyobb örömet, hogy gólt rúgtál vagy hogy nem kapott gól a védelem? (És miért?)

GÁL SZABOLCS: Hogy lehoztuk kapott gól nélkül! Ez nagy lökést adhat a csapatnak! Persze örülök a gólomnak is de már a következő meccsre kell koncentrálni!

Gál Szabolcs2

Hétvégén újabb nehéz mérkőzés vár rátok, Jászberényben sosem egyszerű pontot, pontokat szerezni, bár két hete a Tiszaújvárosnak sikerült mindez. Mi lehet a siker titka a vasárnapi meccsen?

GÁL SZABOLCS: Ebben a bajnokságban nem számít a tabella! Itt az utolsó is megszorongatja az elsőt! Minimum úgy kell játszani mint az utolsó két meccsen és nem lesz gond.

A Putnok egyre jobb formában van, viszont elég egyetlen hiba hátul és … Mire kell kifejezetten nagy figyelmet fordítani a védelem szempontjából Jászberényben?

GÁL SZABOLCS: Ha jól emlékszem az ő belső védőik hosszú keresztlabdákkal próbálják megjátszani a szélsőiket! A kulcs az lehet ha jól zárjuk a széleket és nem engedjük az indításokat!

Kit tartasz a mérkőzés esélyesének és miért?

GÁL SZABOLCS: Mi fogunk nyerni! Jobb formában vagyunk és ezt tovább akarjuk vinni!

Még nem tudni, hogy három vagy négy védővel játszik a csapat a hétvégén, de belső védőként neked melyik „esik” vagy tetszik jobban? Mennyivel nehezebb egyik vagy másik variáció?

GÁL SZABOLCS: Ha választani kell akkor a 3 védős! A 3 védős nekünk annyiban jobb, hogy sűrűbben vagyunk középen így egyszerűbb kisegíteni a másikat, viszont a szélsőknek ennél a felállásnál jóval több a “meló”.

A 3. helyezettnél (Salgótarján) zártad az őszt, aztán télen Putnokra igazoltál és most ismét a jelenlegi 3. helyezett csapat tagja vagy. Kijelenthetjük, hogy jó helyre szerződtél? Mit jelent számodra a pillanatnyi dobogós hely?

GÁL SZABOLCS: Mindenképp jó helyre! A csapattársak hamar befogadtak, nagyon jó körülmény van. Szerintem egy sportoló minél jobb eredményt szeretne elérni bármilyen sportról is legyen szó! A bajnokság vége még messze van, de remélem, hogy a dobogó meg lesz!

 foci-17-18_2 22


MÉRLEG

A jelenlegi 3. helyezett Putnok FC a 8. Jászberényhez látogat holnap, a két csapat között pontkülönbség 9 pont. Annyiban csalóka a kép, hogy a jászságiak már letudták a Salgótarján kizárása miatt “kivehető” szabadnapjukat, így a nevük mellett eggyel kevesebb mérkőzés szerepel.
A mérleget nézve látjuk, hogy a Putnok 4-el több győzelmet számlál, viszont a vereségek száma egyenlően alakult a két együttesnél. Jóval több a putnoki rúgott gól, igaz a kapott gól is. A gólkülönbségünk így is öttel jobb.

Jászberény - Putnok J

Jászberény - Putnok D

 


TIPPVADÁSZAT

22. FORDULÓ

Egy, a valós életben is a vadászat szenvedélyének hódoló és egy elsősorban a gólokra vadászó tippelőnk van ezen a hétvégén. Katona Bencének és Madarász Jánosnak is egy a célja, minél több eredményt helyesen levadászni.

Katona BenceT

 

Jászberényi FC – Putnok FC
Úgy gondolom, hogy a jó formánknak köszönhetően nyerni fogunk idegenben.

TIPP: 1-3

Tállya KSE – FC Tiszaújváros
Kemény, hajtós meccs lesz, ahol a Tiszaújváros egy góllal nyerni fog.

TIPP: 0-1

Debreceni EAC – Balassagyarmati VSE
A Gyarmat jól igazolt, de eddig nem jöttek az eredmények. Most idegenben nyerni fognak.

TIPP: 1-3

Gyöngyösi AK – Tiszafüredi VSE
A hazai pálya miatt a Gyöngyöst gondolom a mérkőzés esélyesének.

TIPP: 2-0

Monori SE – Füzesgyarmati SK
Két jó csapat találkozik, akik nem bírnak majd egymással.

TIPP: 1-1

DVTK II. – Cigánd SE
A diósgyőri fiatalok kiegészülve az első csapat játékosaival magabiztos sikert aratnak.

TIPP: 3-0

MTK Budapest II. – Nyírbátori FC
Két hasonló csapat mérkőzésén egy jó meccsre és döntetlenre számítok.

TIPP: 2-2

 Madarász János2

 

Jászberényi FC – Putnok FC
Igazi rangadó, nehéz mérkőzésre számítok.

TIPP: 1-2

Tállya KSE – FC Tiszaújváros
Megyei rangadó.

TIPP: 1-3

Debreceni EAC – Balassagyarmati VSE
A hazai csapat nem hibázik.

TIPP: 2-0

Gyöngyösi AK – Tiszafüredi VSE
Igazságos döntetlen születik.

TIPP: 1-1

Monori SE – Füzesgyarmati SK
A Monort a Füzesgyarmat sem tudja megállítani.

TIPP: 3-0

DVTK II. – Cigánd SE
A DVTK tartalék hazai pályán behúzza a mérkőzést.

TIPP: 3-1

MTK Budapest II. – Nyírbátori FC
Az MTK fiataljai otthon nyerni fognak.

TIPP: 3-1


TIPPVADÁSZAT
PONTVERSENY ÁLLÁSA

Az elmúlt hétvégén (21. forduló) Fehér Balázs és Bodnár Dominik tippelt a mérkőzések végkimenetelére és igaz telitalálatot nem értek el, de mindketten 4-4 találkozóra tippeltek helyesen. A Füzesgyarmat – Gyöngyös mérkőzés elmaradt, így a pontszámuk még nem végleges.

Tippvadászat - Fehér-Bodnár2-1

Az összesítésben nagy fölénnyel vezet Márton Richárd, pedig még két mérkőzés pontszámát meg sem kapta, mögöttük közvetlenül négy tíz pontos, köztük Fehér Balázs és Bodnár Dominik!

Tippvadászat - Összesített állás-1*A 19. fordulóban két mérkőzést nem tudtak lejátszani, ezért ezek eredménye nem szerepel a táblázatban.
**A 21. fordulóban egy mérkőzést nem tudtak lejátszani, ezért annak eredménye nem szerepel a táblázatban.

 

15036380_835808299889603_3125858323487783709_n

Válasz írása