Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: SÉNYŐ-CARNIFEX FC – PUTNOK FC 2-3

Sényő-Putnok2
VÉGEREDMÉNY:
SÉNYŐ-CARNIFEX FC – PUTNOK FC 2-3 (1-3)
Sényő Putnok
SÉNYŐ-CARNIFEX FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 78 Gagyi Sándor
     1 Fülöp Gergő
 21′
 3 Bodó Gábor
   3 Nyisalovits Donát  
 4 Klepács Krisztián
     4 Tóth Szabolcs      94′
 5 Hadházi Dávid
   94′  5 Madarász János  72′  34′
 7 Kristófi Sándor  71′    10 Bene Attila  15′  
 10 Lakatos László  41′  
 11 Katona Bence
   40′
 17 Fabu Márton
 78′
   60′  12 Czető Márk
 
 
 18 Marics Gábor
 46′    14 Süttő Attila    35′  
 20 Kapacina Kevin
 21′ 75′
 23 Constantinescu D-M.    
 22 Barcsay Márk

 24 Csicsvári Milán
   94′
 24 Márton András
 
 58′  33 Csirszki Martin
 90′  60′
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Szabó Zoltán
 21 Elek István
 2 Fiumei Viktor
   8 Varga Márkó
 72′
 8 Ács Ádám  
 9 Mezőssy Levente  90′
 11 Ruska Tamás  71′
       16 Illés Richárd  
     
 12 Phrakonkham Ádám  46′
     
 13 Haburcsák Krisztián
 78′  87′    
 14 Takács Ádám
     
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
IMRŐ LÁSZLÓ
KOSZTA PÉTER

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

96. perc: Vége a mérkőzésnek!!!! Megnyertük!!!!! 3-2 ideeeeeeeeeeeee éééééééééééjjjjjjjjjjj! 🙂

95. perc: Hazai szabi a térfelünk közepéről. Jön az ívelés, közös fejelés, Katona Bence vágná ki, szabálytalankodnak vele.

94. perc: Egy szögletet harcoltunk ki, tisztáznak, jön a hazai kontra, Tóth Szabolcs faultol, sárgát kap. Hatalmas balhé, Csicsvári Milánt a földre lökik, várjuk az ítéletet. Hadházi Dávid pirosat kap cselekedetéért. Sárgát kap Csicsvári Milán.

91. perc: Négy perc hosszabbítás. Putnoki szabadrúgás.

90. perc: Putnoki csere, Csirszki Martin jött le, Mezőssy Levente lép pályára.

89. perc: Sényő bedobás, aztán Putnok bedobás.

87. perc: Idegtépő egy meccs az egyszer biztos. Ezt ha túléljük… Haburcsák Krisztián rúgta fel Csirszki Martint, kap érte egy sárga lapot.

84. perc: A szabolcsiak jöhetnek szöglettel, felperdül a labda, csak sikerül kivágni.

80. perc: Végre nekünk is adódnak lehetőségeink újra. Előbb Katona Bence tesztelhette a hazai kapust, aki lábbal védett, kicsivel később Csirszki Martin küzdött meg, be is centerezte, a kapusé lett az is.

78. perc: Cserél a Sényő. Fabu Márton hagyta el a játékteret, Haburcsák Krisztián bizonyíthat.

77. perc: Márton András ad középre, Czető Márk előzi meg, a rövid kapufa mellett hagyja el a labda a pályát.

74. perc: Lekontráznak minket, Kapacina Kevin díszkísérettel futott a kapunk felé. A támadást sajnos góllal fejezte be, szépít a Sényő. (2-3)

72. perc: Mi is cserélünk, Madarász János kapott pihenőt, Varga Márkó pedig játéklehetőséget.

71. perc: Ruska Tamás a pályán, Kristófi Sándort váltotta.

70. perc: Lakatos László újabb kornerét Katona Bence fejelte ki, Madarász János tessékelte az oldalvonalon túlra.

69. perc: Kis csendesség, sarokrúgás Sényő módra. Szerencsénk volt, a lábakon felperdül pont Fülöp Gergő kezei közé. Hmmmmm. Itt öregszünk meg a pálya szélén, telhetne jobban az idő….

63. perc: Az izgalmak fokozódnak, két ember közé teszik a tizinkön belül, jön a lövés, Fülöp Gergő lábbal hárít. Egymás után két szögletet is megúszunk, most nagy a nyomás. Újabb hazai durrantás, Czető Márk fejelte ki a beadást.

61. perc: Remek putnoki labdszerzés, Bene Attila robog tisztán, a védője zárt be elé, ezért ellőtte, Gagyi Sándor lábbal véd. Pár másodperc múlva a jobbról adjuk élesen középre, Madarász János az elkövető, Katona Bence és Bene Attila előtt is elmegy a labda.

60. perc: Kakaskodás a pályán, Csirszki Martin és Fabu Márton a résztvevők, a spori is beszáll békebíróként és felmutat mindkettőjüknek egy-egy sárga cédulát.

58. perc: Márton András csúnya belépője sárgát ér, Marius sínylette meg a dolgot, ápolni is kellett.

57. perc: Jó kis ad-hoc helyzet előttünk. Tóth Szabolcs felívelése után Bene Attila fejelte ki a jobb szélre, jön a beadás Katona Bence felé, a kapus szedte le a légtérből.

55. perc: Putnoki szabadrúgás a jobb szélről. Bene Attila fejel bele, aztán Lakatos László vágja ki a mezőnybe.

53. perc: Előbb Marius próbált ziccerpasszt adni Bene Attilának, Gagyi Sándor jött ki jó ütemben. A másik oldalon Lakatos László kiváló emelése Barcsay Márk elé kerül, aki azonnal kapura fejelt a kint álló Fülöp Gergő mellett, mellé. Aztaaaaaaaa!

49. perc: A csereként pályára lépő hosszú nevű Ádám, hívjuk csak P.Ádámnak, szóval Ő emelte középre nagyon jól a jobb szélről, Lakatos László a kapunk torkából fejel, Fülöp Gergő megnyúlik, óriási védés. A második szögletet is a putnoki portás tenyereli az alapvonalon túlra, a harmadik szögletet pedig Bene Attila fejelte ki.

48. perc: A szabolcsiak ugratnák ki támadójukat, Fülöp Gergő jött ki messzire a kapujából, elrúgta, mivel lapos levadásszák a kék mezesek, az üres kapunkra emelnék, de mellé sokkal.

46. perc: Rögtön az elején egy hazai szöglet, Czető Márk fejeli ki szépen.

46. perc: A második félidőt mi kezdtük. A hazaiak cseréltek, Marics Gábor helyére Phrakonkham Ádám lépett. 

II. FÉLIDŐ

FÉLIDEI EREDMÉNYEK:
Szolnok – ESMTK 0-0
Eger – Tállya 0-0
Füzesgyarmat – Sajóbábony 2-0
Gyöngyös – Salgótarján 3-0

SZÜNET

45. perc: A félidő utolsó momentuma Tóth Szabolcs száguld el a jobb szélen, mindenkit lehagyott, aztán a beadása Madarász Jánost találta meg a hosszún, Jani cselezget, lő, mellé. Nincs is tovább, félidő!

41. perc: Lakatos László kap sárga lapot, Csicsvári Milán jó kis cselét viselte nehezen és Ő utána rúgott.

40. perc: Egy hazai ívelés a kapunk elé két ember közé, Fülöp Gergő húzza le. A másik oldalon Bene Attilát rántják le, Süttő Attila emel tökéletesen középre, Katona Bence emelkedik és kifejeli a bal felsőt!!!! Kettővel megyünk!!! Ezazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! (1-3)

35. perc: Csirszki Martin brillírozik a bal szélen, megküzd a szögletért. A sarokrúgás jól érkezik, lecsorog, szemből jön Süttő Attila aki szétbombázta a hálót!!!! Újra vezetünk!!!! (1-2)

34. perc: Süttő Attila forgatta meg megint az embereit, a tizenhatoson belül fellökik, ezért azonban nem jár büntető. Jár viszont sárga lap Madarász Jánosnak.

26. perc: Marius ível az ötösig, Bene Attila emelkedik, jön a szuperszónikus fejes, a Sényő kapusa a levegőben úszik és kiszedi a ficakból. Nagy helyzet maradt ki. A szöglet átszáll a másik oldalra, felejtős.

25. perc: Csak néztünk mint a moziban. Kristófi Sándor gondolt egyet, 22-ről kapura lőtt, Fülöp Gergő mozdulatlan maradt, a jobb felső mellett nem sokkal suhant el a labda.

21. perc: Sényői ívelés, Fülöp Gergő jött ki a kapujából, elütötte a labdát, a játékvezető szabálytalannak ítélte és büntetőt ítélt. A putnoki kapus ráadásul sárgát kapott. A büntetőt Kapacina Kevin végezte el, Gergő beleért, de a labda a kapunkba jutott. (1-1)

17. perc: Könnyen kettőre növelhettük volna az előnyünket, Csirszki Martin mesteri labdával találta meg a védők sűrűjéből bemozduló Madarász Jánost, aki 100%-os helyzetbe került, a hazai kapus bravúrral védett.

15. perc: Süttő Attila a szélről indult be, két védőt becsapott, majd az alapvonalnál sem hagyta magát kitúrni, a középre adás a röviden Bene Attilát találta meg, aki fordult 180 fokot, majd a háta mögött álló kapus mellett kilőtte a bal alsót!!! Vezetünk!!! (0-1)

12. perc: Az oldalvonal mellől kapunk szabadrúgást, Süttő Attila ívelte a kapu elé nagyon jól, lefejelik a hazaiak, Katona Bence emeli azonnal vissza Nyisalovits Donát tenné tovább, jó a blokk.

8. perc: Időjárás-jelentés: ragyogó napsütés, 21 fok, de egyre erősödő szél van itt Sényőn, októberben ez kiváló!

6. perc: Megvan a kék mezesek első két helyzete is. Jól léptek fel a térfelünkre a bal oldalon, megvan a lövőhelyzet is, Fülöp Gergő hárít, kijött róla az ismétlést a röviden lábbal védte. Ajjjajajjjaj…

5. perc: Hatalmas putnoki lehetőség, bedobás után Tóth Szabolcs csúsztatta meg, a másik oldalon Katona Bence elé került a labda, pattant egyet kapura durrantotta, leblokkolták. Úúúúúúúú!

2. perc: Marius iramodott neki, száguldott a sényői kapu felé, egyedül vihette a labdát, ketten fogták végül közre, a földre kerül, semmi.

0. perc: Ééééés elkezdődött, a Sényő hozta játékba a labdát.

13:26: A hazai csapat tiszta kékben, a Putnok fehér-feketében játszik a mai találkozón.

13:24: Sok szeretettel köszöntjük a Sényő – Putnok bajnoki mérkőzés online közvetítésének követőit.

 

Válasz írása