Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: SALGÓTARJÁN – PUTNOK FC 1-1

Salgótarján - Putnok

VÉGEREDMÉNY:
SALGÓTARJÁN – PUTNOK FC 1-1 (0-1)
Salgótarján Putnok
SALGÓTARJÁN
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 23 Lékai Soma      35 Egyed Balázs
 3 Gubacsi Zoltán    64′  6 Szemere Balázs
 6 Banjac Nikola      3 Nyisalovits Donát
 7 Kemerle Dániel  35′  4 Tóth Szabolcs
 8 Bogáti Péter  72′  7 Zimányi Ádám
 62′
 10 Spitzmüller István  8 Fehér Balázs
   55′
 11 Gábor Lukács  
   9 Balogh Alex
 87′  
 58′
 19 Kovács László      53′  11 Katona Bence
 
 20 Oláh László  92  23 Csicsvári Milán
   67′
 25 Sulcz Márió
 41  24 Zimányi Adrián
 30 Gál Szabolcs  
   33 Csirszki Martin
 81′  30′  
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 67 Vilnrotter-Babócsy András  1 Tóth András
 5 Czerula Dávid  2 Bodnár Dominik
 14 Zsivoczky-Pandel Péter  72′
 81′  5 Madarász János
 62′
 17 Gere Zoltán  
       10 Kovács Bence
 81′      
 21 Híves Balázs  35′  88′  62′  13 Sápi József
 24 Pataki Roland  14 Bocsi Patrik
 87′
 27 Takács Patrik    15 Icsó Zsolt
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
ZORAN KUNTIC
KOSZTA PÉTER

A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

94. perc: Vége a mérkőzésnek, marad az 1-1.

92. perc: Oláh László kap sárgát.

88. perc: Szöglet után nem sikerült felszabadítanunk, körbejáratták a labdát, aztán Híves Balázs lő és a jobb alsóban a labda. Egyenlít a Salgótarján. (1-1)

87. perc: Balogh Alex jött le a Putnokból, Bocsi Patrik kap lehetőséget.

87. perc: Minden eldőlhetett volna, Madarász János kiváló passzából érkezik Kovács Bence bődületes erejű lövése, a kapus bravúrral kapufára tudta tornázni.

86. perc: Sulcz Márió késett le és csúnyán odarúgott a labdát elrúgni igyekvő Balogh Alexnek, megint áll a játék.

82. perc: Katona Bencét taglózta le egy hazai védő. Szerencsére nincs komoly baj és újra játékban van.

81. perc: A csereként beszálló Zsivoczky-Pandel Péter is hamar sárgát harcol ki.

81. perc: Kovács Bence “le is váltotta” Csirszki Martint, változtatunk megint.

79. perc: Csirszki Martin ápolása miatt áll a játék. Ráesett egy hazai játékos az achillesére.

77. perc: Visító helyzet maradt ki a Salgótarján kapuja előtt, Madarász János lőhetett kapura, a jobb alsó mellett nem sokkal ment az alapvonalon túl a labda. Ááááááááá!

76. perc: Tóth Szabolcs faultja miatt pontrúgáshoz jut a hazai csapat a tizenhatosunk sarkától 5 méterre. A beadás jól érkezik, Híves Balázs bólint de szerencsénkre mellé.

72. perc: Változtat Zoran Kuntic is, behozta Zsivoczky-Pandel Pétert és levitte Bogáti Pétert.

70. perc: Bedobásból akciózhatott volna a Tarján Zimányi Adrián szemfüles közbeavatkozása után, megjáratták a labdát, nem történt semmi. Pontosabban egy kezezés, ami miatt mi kapunk szabit kifelé.

67. perc: A hetedik sárga lapot is kiossza a játékvezető, ezúttal Csicsvári Milán a jutalmazott. A nagyobb baj, hogy 18 méterrel jöhet Bogáti Péter szabadrúgása. A lövés blokkot talál, ismételhet, de az meg jóval fölé szállt.

64. perc: Rossz ütemű becsúszás, sárga lapot kap Gubacsi Zoltán is.

62. perc: Cserél Koszta Péter, Zimányi Ádám jött le – akit nemrég ápolni is kellett, mert kapott egyet – és Madarász János lépett pályára.

62. perc: Lassan zárt osztályt kell nyitni annyian sárgulnak be, Híves Balázs a legújabb csatlakozó.

59. perc: A Putnok középpályása, Fehér Balázs haza akarta engedni Egyed Balázsnak a labdát, de kibújt mögüle Kovács László, helyzetbe került, a putnoki portás azonban hárított.

58. perc: Balogh Alex labdaelrúgásért kapott sárga cédulát.

55. perc: Fehér Balázs becsúszása ért sárgát a spori szerint.

54. perc: Katona Bence kap szép labdát Fehér Balázstól, beszáguldott a tizenhatoson belülre, lőtt, a kapus védett, Balogh Alex pedig a hosszún már nem érte el.

53. perc: Üggyel-bajjal, de Nyisalovits Donát csak szereli Oláh Lászlót, a megpattanót Egyed Balázs még megmentette az alapvonal elől. Kovács László viszont csúnyán becsúszott neki, amiért ő is besárgul.

50. perc: Előbb egy putnoki, majd ismét egy hazai sarokrúgás. Egyikből sem lett semmi.

48. perc: Rögtön az elején helyzetbe kerül Oláh László, Nyisalovits Donát blokkol, Szemere Balázs szerel, szöglet. A beadást kifejeltük, a lecsorgót Bogáti Péter szúrta rá, sok méterrel fölé.

46. perc: A Putnok kezdte a második félidőt.

II. FÉLIDŐ

45+1. perc: Egy perc hosszabbítás után vége a félidőnek.

43. perc: Oláh László bolondította meg a védősorunkat, fordulásból tüzelt, a jobb alsó mellett suhant el a labda.

42. perc: Szemere Balázs szabálytalankodott a tizenhatoson belül Gábor Lukáccsal szemben, tizenegyeshez jut a Salgótarján. Bogáti Péter az ítélet végrehajtó, aki bődületes erővel találta telibe a felső lécet, a kipattanót kirúgtuk.

41. perc: Ahogy az várható volt a gól jót tett a mérkőzésnek, nagyobb lett az iram is. A szél is egyre vagányabban fúj, időközben Tóth Szabolcsot könyökölte le Sulcz Márió, aki be is sárgult.

35. perc: Cserél a Salgótarján, Kemerle Dánielt váltotta Híves Balázs.

32. perc: Zimányi Adrián végezte el a Katona Bence ellen megítélt szabadrúgást, jó 22 méteres próbálkozása a sorfalat találta telibe.

30. perc: Putnoki sarokrúgással folytatódik a játék. Csirszki Martin szögletrúgását a hazai kapus a saját kapujába ütötte, vezetünk!!!! (0-1)

25. perc: Megvan az első hazai helyzet, megint mi támadtunk, átvitték a középpályán, a jobb szélre fordítottak, ahol tisztán került helyzetbe Oláh László, a lövőcsel is megvolt, az egyik védőnk elszállt, érkezik viszont Nyisalovits Donát is szögletre tisztáz.

22. perc: Csirszki Martin íveléséből Tóth Szabolcs kerül helyzetbe, blokkolják a lövését, a szögletet sajnos kifejelték.

20. perc: Egy kis védelmi megingás, Balogh Alex csap le a labdára az alapvonal mellett, középre adta, Katona Bence fejel, de lökés miatt már lefújták bár a portás már amúgy is birtokba vette a lasztit.

16. perc: Remek labdaszerzés után Csirszki Martin emelt szépen a tizenhatoson belülre futó és ma bal szélsőt játszó Tóth Szabolcshoz, aki kiválóan centerezett a kapu elé, a tarjáni portás vetődve fogta meg Katona Bence elől.

13. perc: Kicsit alszik még a hazai csapat, ismét nekünk sikerül közelebb jutni a kapujukhoz, a jobb szélen építkeztünk, Katona Bence elé került a játékszer, kicsit hosszú lett így Lékai Soma szerezte meg.

10. perc: Fehér Balázs vágta előre a labdát Balogh Alexet indítva, Alex az emberét megverte, lepasszolta Katona Bencének, aki fordult és lőtt, sajnos a blokkba.

9. perc: Hatalmas lehetőség Balogh Alex előtt, Katona Bence a megkapott labdát jól fedezte, majd két hazai között remekül tálalt Balogh Alex elé, akinek közeli lövését lábbal védte a Tarján kapusa.

7. perc: Az első szögletet mi rúghattuk, Csirszki Martin beadása nagyon veszélyesen érkezett az ötösön belülre, látszólag létszámfölénybe is kerültünk a levegőbe, de mégis sikerült valahogy menteniük.

5. perc: Elég nyugodt mederben zajlik eddig a találkozó, közel sincs nyomás alatt egyik csapat sem. Az iram nem, valami nagy.

2. perc: Tóth Szabolcs lerántása miatt rögtön az elején kapunk egy szabit a középpálya közepéről, Zimányi Ádám lágy ívelése a hazai portás kezében kötött ki.

0. perc: A Salgótarján tiszta kékben, a Putnok FC fehér-feketében lép pályára. A csapatkapitányok sorsolása után a hazaiak hozzák játékba a labdát.

13:23: Időjárás-jelentés: a nap ugyan süt, de nagyon gyér az ereje, a szél viszont pengeti rendesen, amitől majd meg lehet fagyni. A vendégszektorban, ahonnan közvetítjük a mérkőzést jobb a helyzet, mert szemből süt a nap, a tarjáni szurkolóknak keményebb a helyzet…

13:21: Egy hét után újra itt vagyunk, szeretettel köszöntjük a Putnok FC szurkolóit, online közvetítésünk követőit innen Salgótarjánból, ahol hamarosan kezdetét veszi a Salgótarján-Putnok NBIII-as bajnoki találkozó. HAJRÁ PUTNOK!!!!

Válasz írása