Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – TISZAKÉCSKEI LC 0-3

Kezdő-Putnok-Tiszakécske JÓ

Vége

2. félidő

93. perc: Budaházi Levente megsérült. A mérkőzésnek közben vége.

90. perc: Három perc hosszabbítás.

Gól

88. perc: Hihetetlen pillanat, a Tiszakécske technikai vezetője fejel gólt, nem is akármilyet. A balról érkező beadást szépségdíjas mozdulattal fejelte a léc alá…. (0-3)

87. perc: Putnoki labdaszerzés, Mahalek Marcell tanári módon szerel, Takács Tamás indítaná Sramkó Ronáldot.

Csere

83. perc: Cserehegyek a mérkőzésen. Kettőt cserél a Tiszakécske és a Putnok is. Nálunk Szilágyi Szebasztián váltotta Ádám Ferencet, Galambosi Máté pedig Csirszki Martin. A vendégeknél Szabó Dávid és Pácsa Zoltán szállt játékba, István László és Pongrácz Viktor hagyta el a játékteret.

83. perc: Putnoki kontra, Ádám Ferenc ráz le magáról mindenkit, de aztán elpasszolja… Budaházi Levente kapta volna…

Csere

82. perc: Cserél a fehér mezes gárda, a technikai vezető/játékos Káli Tibor is lehetőséghez jut. Pál András kap pihenőt.

80. perc: Támad a vendég alakulat. Szöglethez jutnak ismét. Pál András volt aki elintézte csapatának. Önfeláldozó mentés putnoki részről, nincs újabb gól.

Csere

78. perc: Cserél a Tiszakécske, Máté János hagyta el a játékteret, Galacs Erik lépett pályára.

76. perc: Horváth Csanád keveredik a kécskeiek tizenhatosának környékére, sőt mi több lövőhelyzetbe is került volna, ha elvállalja. Passzol, aztán elvesztjük a labdát.

75. perc: Amúgy 9 emberrel elég jók vagyunk, de most komolyan. Még mindig tudunk támadni is időnként.

72. perc: Zvara Dávid kísérletezik messziről, elvéti a kapunkat. Nem haragszunk rá.

Csere

70. perc: Kettős putnoki csere, Pataki Rolandot Sramkó Ronáld, Magyar Mátét és a hosszú sérüléséből visszatérő Takács Tamás váltotta.

68. perc: A vendégek szöglete után majdnem mi kontrázunk egy veszélyeset, Ternován Patrik ment nagyot.

Helyzet

66. perc: A bal oldalról érkezik az ívelés, jön a fejes, majd a kapufán csattan a labda, a kipattanót Gubacsi Zoli fejeli szögletre. Mindez a putnoki tizenhatoson belül.

63. perc: Tetszetős összjáték a vendégektől, majd Simon Márk ismét kapura teszi ballal, pontosabban fölé.

61. perc: Bravó Simi, dicsérik Simon Márkot társai, miután takarásból ellőtte a bal alsót. Pápai Krisztiánon azonban nem fogott ki a lövés.

59. perc: Körbejáratja a tizenhatosunkat a Tiszakécske. Máté János teker a bal alsó irányába, Pápai Krisztián védi szögletre a próbálkozást. Kemény löket érkezett a kapu elé, Pál András érkezik és fölé fejel.

57. perc: Csirszki Martin játszaná meg Pataki Rolandot, sajnos már les.

53. perc: Hősiesen védekezünk, a Tiszakécske agresszíven támad. Nem elég nekik a két gól nagyon úgy tűnik. 😀

Gól

50. perc: A bal oldalon kerül létszámfölénybe a Tiszakécske, a beadásra a röviden érkezik Pál András és a kapunkba bólint. (0-2)

47. perc: Szöglet a Tiszakécskétől. A tizenhatoson kívülre kerül a labda, jön is a lövés szemből, Pápai Krisztián véd, a kipattanóra pedig tigrisként vetődik ki.

46. perc: Eddig is Dávid és Góliát párharcának tűnt a mérkőzés, most még inkább az lesz…. Mi kezdtük a félidőt.

EREDMÉNYEK

Félidei eredmények a többi pályáról /nb3foci facebook csoportjából/:

FÜZESGYARMAT – SAJÓBÁBONY 1-0
HATVAN – KISVÁRDA II. 0-1
TÁLLYA – CEGLÉD 0-1
SÉNYŐ – BALASSAGYARMAT 3-0
BVSC – TISZAFÜRED 2-0
JÁSZBERÉNY – DVSC II. 1-2
Szünet

1. félidő

46. perc: 3 perc lesz a hosszabbítás.

45. perc: Jó labdaszerzés után, Ádám Feri robog előre, az érkező Budaházi Leventéhez passzol, vissza is kapja tőle, de szerelik sajnos.

43. perc: Újra eljutottunk az ellenfél térfelére, Pataki Roland, Budaházi Levente és Ádám Ferenc próbáltak akciózni, de a túlerő hamar legyőzte őket.

41. perc: Egy térfélen folyik a játék. Most megáll egy kicsit egy szabadrúgás erejéig. A kapunktól 22 méterre jöhet a vendégek pontrúgása.

36. perc: Ternován Patrik lő kapura a jobb szélről, nem sokkal de a kapu fölött suhan el a labda.

33. perc: A 18 méterről ellőtt szabadrúgást Máté János durrantja a felső léc fölé.

Piros lap

32. perc: Keményffy Máté szövegelésért kap piros cédulát.

Piros lap

31. perc: Utolsó emberként szabálytalankodott, kiállították Lakatos Miklóst.

Helyzet

30. perc: Szép játék, Csirszki Martin tör be a tizenhatoson belülre, Pataki Roli ollóz, a kapus ölébe.

28. perc: Nagyon veszélyes helyről kap szabadrúgást a Tiszakécske. 20 méter ha lehet a távolság. Simon Márk készül neki és lő a jobb felső felé. Jó kísérlet volt.

26. perc: Egy villámgyors kontra a bajnoki éllovastól, a ziccert be is rúgják, de lesgól volt.

24. perc: Nagyot harcol az ellenfél védőjével Csirszki Martin és megvan az első Putnok szöglet. A rövidre tart a beadás, megszerzik a kécskei védők.

22. perc: A Tiszakécske rúghatja meg a 3. szögletét, magasan csavarodik, Pápai Krisztián üti ki, az üres kapura emelnék, fölé-mellé.

21. perc: Ismét a vendégek akcióznak, a jobb szélről kiválóan adnak középre, Lakatos Miklós érkezik remek ütemben és kifejeli a labdát.

19. perc: Az ellenfél térfelének közepéről kapunk szabadrúgást, Ádám Feri lágyan beíveli a védők mögé, csodás labda, többen is érkeznek, Pataki Roli veszi le mellel, de jön a kapus is és összeszedi előle. Húúúúú, ez helyzet volt….

16. perc: Mahalek Marci kapott egyet, ápolni is kell, de tudja folytatni a játékot. A bokáját fájlalta.

15. perc: Egy lendületes vendég akció végén távoli lövés, nagyon fölé.

Sárga lap

12. perc: Csirszki Martinnak mutatja fel a sárgát a játékvezető.

Gól

11. perc: A vendégek játszanak ki minket a tizenhatosunknál, Keményffy Máté ment szögletre. A sarokrúgást kifejeljük, jön vissza a beadás a kapu elé, a hosszún nagyon benézzük a labdát, Oláh Máté érkezik és a kapuba helyez. (0-1)

10. perc: Szabadrúgást kap az oldalvonal mellől a fehér mezes csapat, kicsiben oldják meg, balról jön a beadás, Pataki Roli szabadít fel.

7. perc: Horváth Adrián ordít nagyot és terül el a földön egy Pataki Rolis ütközés után, jól van szerencsére, mehet tovább a játék.

6. perc: Szép putnoki támadás, a jobb szélen indítja Ádám Ferit Csirszki Martin, Feri jól adja középre, Pataki Roli fölött elszáll, a kapus kibokszolja, a vendégek szedik össze. Nem baj, szép volt.

3. perc: A mérkőzés első szögletét a Kécske harcolta ki. Mahalek Marcell küzdött nagyot a vendégek bal szélsőjével. A beadást kirúgjuk, István László messziről rászúrja, nagyon fölé.

0. perc: Az ellenfél kezdte a találkozót.

Felvezető

12:57: A mérkőzést gyászszünet előzi meg. Az MLSZ egykori elnökére, dr. Laczkó Mihályra emlékezünk a Várady Béla Sportközpontban és az összes többi pályán.

12:55: A vendégek tiszta fehérben, a mieink sötétkékben játszanak a mai mérkőzésen.

12:53: Sajnos zárt kapus lesz a mai találkozó, nem is emlékszünk mikor volt utoljára ilyen itt Putnokon. Furcsa az üres lelátóra nézni…

12:50: Húúú, hát elég hideg van, de itt vagyunk a Várady Béla Sportközpontban és sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Tiszakécskei LC bajnoki labdarúgó mérkőzés online közvetítésének követőit!

2 Responses

  1. Varga Levente

    Látjátok a technikai vezetőnk mire képes? Örüljetek neki hogy nem állt be a mi “Marika nénink”

Válasz írása