Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – TISZAFÜREDI VSE 1-3

Putnok-Tiszafüred
VÉGEREDMÉNY:
PUTNOK FC – TISZAFÜREDI VSE 1-3 (0-1)
Putnok Tiszafüred
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
TISZAFÜREDI VSE
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 18 Egyed Balázs  1 Szalánczi Zoltán
 3 Nyisalovits Donát    2 Vincze Ákos
   85′
 4 Tóth Szabolcs  63′  4 Bogár Márk  82′
 6 Szemere Balázs  
 46′  6 Kalóz Ádám  
 8 Fehér Balázs  
 
 7 Tóth Tibor  87′
 9 Balogh Alex  
 8 Papp Nándor  46′
 11 Katona Bence  
 68′  9 Székely Dávid
 89′
 
 12 Czető Márk  
 10 Bozsó László
 16 Illés Richárd  9′
 13 Pataki Viktor  6′  59′
 24 Zimányi Adrián  78′
 15 Benedek Nándor  87′
 33 Csirszki Martin  
 20 Sebe Attila  
 
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Tóth András  21 Gerhát Dávid
 2 Bodnár Dominik
 11 Pesti Zoltán  46′
 5 Madarász János  9′  16 Farkas Zoltán
 10 Kovács Bence  63′  94′      5 Szívós Gyula  87′
     
 13
Sápi József  78′    
 14 Bocsi Patrik    
 15 Icsó Zsolt    
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
KOSZTA PÉTER
CSILLAG LÁSZLÓ

A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

94. perc: Vége a mérkőzésnek, kikaptunk.

94. perc: Kezezésért büntetőt ítélt a játékvezető a Putnok csapatának. Kovács Bence a végrehajtó, aki magabiztosan bevágta. (1-3)

93. perc: Már csak egy perc van a hosszabbításból.

89. perc: Farkas Zoltán is csatasorba áll a vendégeknél, a harmadik tiszafüredi találat szerzőjét, Székely Dávidot váltotta. 

89. perc: Székely Dávid a tizenhatosról, takarásból rúgott kapura, a labda a bal alsóban kötött ki. (0-3)

87. perc: Cserél a Tiszafüred is, Szívós Gyula állt be és Tóth Tibor hagyta el a játékteret.

87. perc: Eldöntötte a mérkőzést a Tiszafüred, egy szemfüles Benedek Nándor közeli góllal kettőre nő az előnyük. (0-2)

85. perc: Újabb sárga a vendégeknél, Vincze Ákos kapta. Közben Kovács Bence készülődik neki a szabadrúgásunknak, a blokk hatékonyan lépett közbe.

82. perc: Madarász János kapott egy nagyot Bogár Márktól, a játékvezetőtől pedig ő kapott egy sárga lapot.

81. perc: Székely Dávid forgatta meg jól a putnoki védősort, a középre adásába beleblokkoltunk.

78. perc: Sápi József is beszáll a történetbe, Zimányi Adrián jött le.

75. perc: Iszonyat sok test-test elleni küzdelem, nagy fetrengések jellemzik a játékot.

68. perc: Újabb sárga villan, Katona Bence a jutalmazott.

67. perc: Kovács Bence egy távoli szabadrúgás góllal vétethette volna magát észre, de lövését biztosan fogta Szalánczi Zoltán.

65. perc: A legnagyobb putnoki helyzetből sincs gól. Madarász János lőtte meg a hosszú kapufát, amiről nem be, hanem kivágódott a labda.

63. perc: Kovács Bence kap lehetőséget Koszta Pétertől, Tóth Szabolcs jött le.

59. perc: Csirszki Martin lőtt kapura, amit a portás megfog. A tiszafüredi gólszerző, Pataki Viktor kap sárgát visszahúzásért.

57. perc: Remek lyukra futtatással kerülnek helyzetbe a fürediek, pár centivel ment a jobb alsó mellé a labda.

55. perc: Kicsit elszabadulnak az indulatok a pályán, de hamar lecsillapodnak a kedélyek. Közben Katona Bence futna el a szélen, de bedobásra mentenek. Ebből Nyisalovits Donát fejelhetett tisztán kapura, de nincs gól.

51. perc: A második félidő elején nagyon nyomunk, Szemere Balázs beívelését a hosszú oldalon Madarász János fejelhetett, szinte mindenki bent látta a putnoki gólt, de ezt is kihagytuk.

47. perc: Rögtön az elején nagyon nagy putnoki helyzet maradt ki, többen rúghattak volna kapura, a végén Katona Bence a már fekvő kapus mellett lőhetett volna gólt, de leblokkolták. Mi maradt ki.

46. perc: A félidőben kénytelen cserélni a vendég együttes is. Már az első félidőben rosszul létre panaszkodott Papp Nándor, a szünetben le kellett cserélni, Pesti Zoltán jött be a helyére. 

II. FÉLIDŐ

A szünetben közzétesszük, hogy az Esélylesőben ki tett fel fantomkérdést Egyed Balázsnak, a Putnok FC kapusának. Íme a kérdés, a válasz és a megfejtés.
Hogyan emlékszel vissza a diósgyőri román játékokra amikor állítólag megidézted Gyurcsó Ádi szellemét?
EGYED BALÁZS: Talán a legkedvesebb Diósgyőri évem volt amikor hétvégén a tartalék csapatban védtem, hétközben pedig a felnőtt csapatban edzettem. Edzések után sokat tanítottam Ternován Patrikot, Nemes Milánt és Kitl Mikit ebben a játékban. 🙂 Szerintem a kérdést Sverla Béla bá tette fel, aki mindig kívülről figyelte a játékokat és az utána levő Gyurcsó Ádis gólörömöket.
Nos, a kérdést nem Sverla Béla bá tette fel, de Balázs válaszában megtaláljuk a “tettes” nevét.

Kitl Miklós fantom

46. perc: A partjelző beintésére Szemere Balázs kapott utólag sárga lapot a játékvezetőtől. Az eset után a spori lefújta a félidőt.

41. perc: Egy távoli lövés végén szögletre megy a labda. A Tiszafüred sarokrúgása után a másik oldalról is megpróbálhatják. Zimányi Adrián fejelte ki a beívelést, nagyon kellett.

35. perc: El kell ismerni, nagyon szépen tolódott a füredi támadósor a kapunk előtt, addig passzolgatták tovább a labdát, míg Székely Dávidot 100%-os helyzetbe hozták. A vendégek játékosa szerencsére elhibázta, több méterrel lőtt fölé.

33. perc: Továbbra is nagy az iram, a küzdelem a pályán, komoly helyzetről nem tudunk beszámolni az elmúlt percekben.

29. perc: Balogh Alexet vágták fel a vendégek kapujától 22 méterre. Czető Márk az ítélet végrehajtó, kísérlete kicsivel ment a felső léc felé.

26. perc: Hatalmas gólszerzési lehetőség a mi kapunk előtt, Kalóz Ádám labdáját már mindenki bent látta, kivéve Egyed Balázst, aki a játékszerért visszanyúlva akadályozta meg, hogy két gólos hátrányba kerüljünk.

24. perc: Madarász Jánossal szabálytalankodtak, Zimányi Adrián végzi el kb. 25 méterről a pontrúgást. Egy hazai játékos fejéről csúszott szögletre. A beadás után Csirszki Martin lövésével zárul a lehetőségünk.

22. perc: Megint beszorult a Tiszafüred, Szemere Balázs ívelt a hosszúra, Madarász János lövését szögletre mentették. A kornert a kapus tornázta bedobásra.

20. perc: Lendületesen járattuk meg a labdát, majd Csirszki Martin fordított át a bal szélre, Madarász János pedig jó kis lövéssel kínálta meg Szalánczi Zoltánt, nem is sokkal ment mellé.

16. perc: Kontrázik a Tiszafüred a bal szélen, beívelték a labdát a középen érkező támadó elé, Nyisalovits Donát mentett.

13. perc: Határozottan léptünk fel a vendégek kapuja előtt, jön az első putnoki szöglet, aztán azonnal a második is. A felszabadítást csak a harmadik után tudták megoldani.

9. perc: Sajnos Illés Richárd nem tudta folytatni a játékot, Madarász János állt be a helyére.

6. perc: Illés Richárdot kellett ápolni az oldalvonalon kívül. A Tiszafüred három passzból szépen játszotta át a védelmünket, a középen befutó Pataki Viktor pedig átemelte Egyed Balázs felett, vezet a Tiszafüred. (0-1)

1. perc: Agresszív letámadással nyitnak a fürediek, így hamar bedobáshoz jutnak, a lecsorgót Egyed Balázs vette birtokba.

0. perc: A vendégek kezdik a találkozót. Időközben a nap is kisütött, jó kis fociidő alakult. 

13:27: Vonulnak a pályára a csapatok, a Tiszafüred zöldben, a Putnok fehér-feketében fog játszani.

13:23: Nagyszerű hír, hogy egy fővel emelkedett a Putnok szurkolók létszáma!!! A Putnok FC vezetősége, a szakmai stáb és a játékosok nevében is szívből gratulálunk csapatunk játékosának, Sápi Józsefnek, aki 2017.október 31-én kétszeres apuka lett! Megszületett Sápi Máté, anyuka és a baba is jól vannak! Sok boldogságot, jó egészséget kívánunk a négy tagra bővült Sápi családnak!!!

13:22: Sok szeretettel köszöntjük az online közvetítésünk követőit, a Putnok FC és a Tiszafüred szurkolókat. Nyolc perc és kezdődik a bajnoki mérkőzés.

 

Válasz írása