Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – SÉNYŐ-CARNIFEX FC 3-5

27
VÉGEREDMÉNY:
PUTNOK FC – SÉNYŐ-CARNIFEX FC 3-5 (3-1)
Putnok Sényő
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
SÉNYŐ-CARNIFEX FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 44 Egyed Balázs      87 Gagyi Sándor
 3 Nyisalovits Donát  
   3 Bodó Gábor
 
 4 Tóth Szabolcs    89′  4 Klepács Krisztián
     51′
 7 Zimányi Ádám
 
   92′  5 Hadházi Dávid
 
 48′
 8 Vajda Roland  
 4′ 30′
   7 Kristófi Sándor
 55′  
 10 Bene Attila  66′
 
 10 Lakatos László
 82′
 11 Katona Bence  

   12 Phrakonkham Ádám  46′  
 
 12 Czető Márk
     20 Kapacina Kevin    45′ 65′
 
 16 Illés Richárd
 86′
 68′  22 Barcsay Márk
 71′
 61′
 23 Constantinescu D-M.
 23′
 23 Kapacina Valer
   68′  40′
 33 Csirszki Martin
 
 48′  24 Márton András
 
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 21 Elek István  1 Szabó Zoltán
 2 Jobbik Mátyás    6 Ruska Tamás
 6 Timkó István
 
 8 Ács Ádám
 9 Lajkó Csanád
 66′
       11 Lizák Bence  71′
 84′    
 15 Pogonyi Dominik
 86′
     13 Bernáth Martin
 46′
 18 Chifu Daniel

 17 Fabu Márton  82′
     18 Lakatos Bence  
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
KOSZTA PÉTER
IMRŐ LÁSZLÓ

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

94. perc: Itt a vége, 3-0-ról 3-5 az eredmény, visszavág az őszi hazai vereségért a Sényő és elviszi a három pontot Putnokról.

92. perc: Zimányi Ádám tartotta fel Kristófi Sándort, sárgát kap érte.

91. perc: Négy perc hosszabbítás. Csirszki Martin a felezővonaltól rúg szabit. Amit elrontunk, kontrázik a szabolcsi alakulat. Kristófi Sándor passzából Hadházi Dávid lő, fölé.

89. perc: Tóth Szabolcs kap sárga cédulát.

86. perc: Cserélünk. Illés Richárd jött le, Pogonyi Dominik a pályán.

85. perc: Lendületben a vendégcsapat, Egyed Balázs védett hatalmasat Kristófi Sándor lövésénél.

84. perc: Ellentámad a Sényő, Lizák Bence egy az egyben megveri Nyisalovits Donátot, majd a rövidbe gurít Egyed Balázs mellett. (3-5)

82. perc: Változtat a Sényő másodjára is. Lakatos László kap pihenőt, Fabu Márton pedig lehetőséget.

80. perc: Klepács Krisztián rúg kapura egy nagyon-nagyon távoli szabadrúgást és ahhoz képest nem is sokat tévedett. Vállalkozó kedvből nincs hiány… Közben támadunk, Csirszki Martin, Lajkó Csanád és végül Tóth Szabolcs a labda útja. Szabolcs a tizenhatosról lő, nagyon szép megmozdulás, de gólt nem ért sajna…

78. perc: Egymás után két szögletet végezhetünk el. Reménykedünk az egyenlítésben… Lövésig jutunk, Marius azonban elmérte….

76. perc: Távolról kísérletezik Kapacina Valer, nagyon jó kis lövés volt ez, nem sokkal ment mellé.

75. perc: Jól tettük-vettük a labdát, sarokrúgást harcol ki Lajkó Csanád. Zimányi Ádám a hosszúról fejel, fölé.

72. perc: Cserél a Sényő. Barcsay Márk helyén Lizák Bence.

68. perc: Vezet a Sényő. Háromgólos hátrányt dolgoztak le. Egy mélységi passzt közvetlen közelről Kapacina Valer váltotta gólra. (3-4)

68. perc: Illés Richárd is a sárga laposok táborába kerül.

67. perc: Cserélünk. Bene Attila hagyta el a játékteret, Lajkó Csanád lép pályára.

64. perc: Egyenlít a Sényő. Az ötödik szögletet Kapacina Kevin váltotta gólra fejesével. (3-3)

61. perc: Legyintgetés miatt kap sárga lapot Barcsay Márk.

59. perc: A jobb oldalról jön az ívelés, Czető Márk mentett szögletre.

55. perc: Támad a szabolcsi csapat, lágy ívelés előre, Kristófi Sándor megelőzi a kimozduló Egyed Balázs és a kapunkba helyez. Egy gólra zárkózik a Sényő. (3-2)

52. perc: A második szögletét rúghatja a Sényő. Nem szabadulunk fel, jön egy nagyszerű beadás, Kapacina Kevin csodálatos ollózós mozdulattal lő kapura, felső léc! Hűhaaaa! Ez nem volt semmi!!!!!

51. perc: Klepács Krisztián is besárgul, túl hevesen reklamált egy faultot.

48. perc: Csúnya jelenet a félidő elején, Hadházi Dávid lépett oda nagyon csúnyán Csirszki Martinnak, amit egy kis kakaskodás követett. Sárga lapot kapott Hadházi Dávid és Csirszki Martin is.

46. perc: A szünetben cserélt a Sényő, Phrankonkham Ádám helyére Bernáth Martin érkezett. 

II. FÉLIDŐ

SZÜNET

45. perc: A bal szélen támad a Sényő, a beadás tökéletes, az érkező Kapacina Kevin pedig közelről a kapuba pofozta a lasztit. Szépít a vendég gárda. (3-1)

43. perc: Ezúttal szépen játszotta át a védelmünket a vendég alakulat, kicsit lyukasak voltunk, így tisztán lőhettek kapura. Egyed Balázs nagy védése kellett hogy ne kapjunk gólt.

40. perc: Sárga lapos figyelmeztetést kap Kapacina Valer, Csirszki Martinnak pattintott oda nagyon keményen, csúnya fault volt…

37. perc: Egy felugrásnál ütköztek Vajda Rolanddal, a fejét fájlalja, ápolni is kellett. Időközben szabadrúgást kap a szabolcsi gárda a kapunktól 25 méterre. Jó Kapacina Valer lövése, erőnek nincs híján, a lecsorgó két sényői elé kerül, akik kettő az egyben lejátsszák, Kristófi Sándor az ötösről tüzel, Egyed Balázs véd, Illés Richárd és Bene Attila pedig kihozza.

34. perc: Nagyszerűen játszunk a mai napon, ismét egy jól kialakított helyzet, Czető Márk kerül lövőhelyzetbe Marius jó betörése után, a blokkról szögletre vágódott a labda. A sarokrúgást kapu elé csúsztattuk a röviden, aztán a vendégek szabadítottak fel.

30. perc: Csirszki Martin nagyon jól játszik, mesteri labdával indítja Tóth Szabolcsot a bal szélen, Szabi jó csel után az alapvonalig viszi, majd élesen nagyon keményen középre passzolt, beleblokkoltak, érkezett Vajda Roland és a jobb alsóba durrantott! (3-0)

27. perc: A sényőiek kapnak egy szabit a térfelünk közepéről, Bene Attila fejelte szögletre. Kapacina Valer teszi kapu elé, fejel mindenki aki ott van, az oldalvonalon túlra száll, Egyed Balázs hozhatja játékba.

24. perc: Putnok szabadrúgás az ellenfél tizenhatosának sarkától, Marius remekül teker a kapu előterébe, Tóth Szabolcs csúsztat bele, mellé-fölé.

23. perc: A harmadik putnoki szögletet követően Nyisalovits Donát fejelte volna kapura a labdát, de az a tizenhatos vonaláig csorgott, szemből érkezett Marius és okosan, laposan a jobb alsóba helyezett. (2-0)

18. perc: Vendég helyzet, a bal szélen vezetett akció végén a centerezés embert talált volna, ha a belső védőként játszó Zimányi Ádám lépett közbe jól.

16. perc: Csirszki Martin labdájával neki indulva szenzációs csellel lepte meg ellenfelét Tóth Szabolcs, kettő az egyben vitték a labdát a sényői kapura, a passz helyett egy újabb csel mellett tette le a voksot játékosunk, amit már nem ettek meg, kihozta a labdát a kékmezes csapat.

13. perc: Sok eseményről nem tudunk beszámolni, a Sényő próbálkozik a támadásépítésekkel, a Putnok eléggé visszavonta védekezését. Eddig sportszerű, nyugodt mederben zajló mérkőzést láthat a nagyérdemű.

6. perc: Továbbra is mi vagyunk aktívabbak, Tóth Szabolcs harcolt ki a szélén bedobást, amit Ő maga végzett el, Katona Bence próbálta lábbal kapura tenni, de nem jött össze… HAJRÁ PUTNOK!!!

4. perc: Az első putnoki szöglet után a hosszú oldalon Vajda Roland szedte össze a labdát, addig cselezett míg a tizenhatoson belülre nem jutott, egyet-kettőt tolt majd úgy kilőtte a jobb felsőt mint a huzat!!!! Korai Putnok vezetés!!! (1-0)

0. perc: Elkezdődött a találkozó, rögtön a 2. percben egy, a Sényő kapuja előtti kavarodás végén Vajda Roland került helyzetbe de a kapu fölé emelt. A vendégek kékben, a mieink fehérben játszanak.

12:44: Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Sényő-Carnifex FC bajnoki mérkőzés online közvetítésének követőit. 13 órakor kezdünk!!!

Válasz írása