Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – SAJÓBÁBONY VSE 2-0

Putnok - SajóbábonyJ
VÉGEREDMÉNY:
PUTNOK FC – SAJÓBÁBONY VSE 2-0 (1-0)
Putnok Sajóbábony
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
SAJÓBÁBONY VSE
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 44 Egyed Balázs      33 Málik Mihály 
 3 Nyisalovits Donát  
   65′  8 Komjáti Dániel
   57′
 4 Tóth Szabolcs      10 Molnár Martin
 68′  
 7 Zimányi Ádám   80′
   11 Icsó Zsolt  80′
 8 Vajda Roland   90′    14 Engel Alex
 
 10 Bene Attila   76′
 20′  
 15 Balogh Dénes
   6′
 12 Czető Márk
 

   17 Kemény Tamás  
 36′
 13 Mahalek Marcell
     3′  30 Bodnár Dominik      
 16 Illés Richárd
 54′
 41 Horváth Szabolcs    
 24 Csicsvári Milán

 69 Fazekas Máté  68′
 33 Csirszki Martin
 
 72′  70 Csattos Csaba  79′
 25′  82′
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 21 Elek István  2 Giák Tamás
 5 Lovasi Dávid
   9 Mezőssy Levente  79′
 14 Takács Tamás   80′
 20 Lakatos Róbert  80′
 15 Pogonyi Dominik   90′
       22 Tóth István
 
     
 18 Chifu Daniel Cristian  
     87 Tucsa Róbert  
 23 Constantinescu D-M.   76′  92 Sebők Balázs  68′
 
       
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
KOSZTA PÉTER
KRISTON ISTVÁN

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

94. perc: Vége a meccsnek is! Nehéz volt, de megnyertük!!!! EZ AZ!!! Hajrá Putnok!!!!! 2-0 a vége!

93. perc: A négy perces hosszabbításban járunk, kap még egy pontrúgást a Bábony. Mezőssy Levente végzi el, előtte, a rövid mellé ment.

90. perc: Kihasználjuk utolsó cserelehetőségünket. Pogonyi Dominik is szerephez jut, Vajda Roland jött le.

89. perc: Nagy fölényben játsszuk a végét, Illés Richárd tisztán kap labdát a tizenhatoson belül, a centerezésére leér Málik Mihály.

86. perc: Négy a kettőben kontrázunk, Vajda Roland éles szögből a lövést választja a bepassz helyett, Málik Mihály azonban védte.

85. perc: Csicsvári Milán kiváló ritmusban előrevágott labdájával robog a kapu felé Marius, szépen lefutja emberét, lő, épphogy a felső léc fölött hagyja el a játékteret.

82. perc: Egy játékvezetői ítélet ellen hevesen reklamál Csattos Csaba, akit a játékvezető a kispadról kiállít.

80. perc: Icsó Zsolt is elhagyja a játékteret, Lakatos Róbert érkezik. Nálunk Zimányi Ádám jött le, Takács Tamás szállt játékba.

79. perc: Cserél a Sajóbábony is. Mezőssy Levente kap lehetőséget Csattos Csaba helyén.

76. perc: Mi is változtatunk. Marius sérüléséből felépülve csereként kap lehetőséget, Bene Attila helyére állt be.

75. perc: Agresszíven támad a vendég csapat. Kemény Tamás jó 18-ról szúrja rá, Egyed Balázs magabiztosan véd, ki sem jön róla, pedig már ott ólálkodtak a sárga mezes támadók a lecsorgóra várva…

73. perc: Jó kis összjáték az ellenfél tizenhatosánál, Bene Attila és Zimányi Ádám játszott össze, gólt nem ért legnagyobb sajnálatunkra.

72. perc: Csirszki Martin ránt egy bábonyi játékost, hogy ne tudjanak kontrázni. Sárgát kap érte.

71. perc: Olyan 22 méterre az ellenfél kapujától kapunk egy szabit. Csicsvári Milán koncentrál, célba vette a kaput. mellé.

68. perc: Cserél a Sajóbábony, Sebők Balázs váltotta Molnár Martint.

68. perc: Kap egy sárga cédulát Fazekas Máté is. Ez most a legnagyobb esemény a pályán.

65. perc: Nyisalovits Donát is sárgát szerez magának, Icsó Zsolt feltartásáért.

61. perc: Egy veszélyesen tekeredő szabadrúgás Kemény Tamástól, Egyed Balázsnak kellett közbe avatkoznia egy kibokszolással.

57. perc: A sárga lap villan, Komjáti Dániel mérges, mert Ő kapja.

54. perc: Csodálatos Putnok támadás, kiváló labdát kapott a bal szélen Tóth Szabolcs Csirszki Martintól, nincs les, robog a kapu felé megállíthatatlanul, nagyon önzetlenül bepasszolja a kapus mellett, Illés Richárd pedig jól érkezik és bevágja!!!!! Ez aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz!!! (2-0)

53. perc: Nem aludtunk el a közvetítéssel nyugi, csak mostanság sok érdemleges nem történik a pályán. Mire leírjuk kiharcol egy szögletet a Sajóbábony.

46. perc: Mi kezdtük a második félidőt. Rögtön az elején kapunk egy szabadrúgást a középkörtől nem messze. Zimányi Ádám ível Nyisalovits Donát fejel, les.

II. FÉLIDŐ

SZÜNET

45+2. perc: A mi kapunk sarkából kap szabit a Bábony, a középre adásra Bene Attila csap le és kivágja. Vége a játékrésznek.

43. perc: A bal oldalon akcióznak a vendégek ismét, ezúttal is Kemény Tamás főszerepben, leadja a szélre, jön a beadás, érkezik középen Csattos Csaba, de már les.

41. perc: A bal szélen fűzik át a védelmünket, Kemény Tamás kerül lövőhelyzetbe, lapos kísérleténél nagyot védett Egyed Balázs, kapus van itt kérem szépen!

39. perc: Ismét mi vagyunk többen az ellenfél tizenhatosánál, Tóth Szabolcs távolról megkínálta, mellé.

38. perc: Durvul a Sajóbábony, egymás után több, indokolatlan szabálytalanságot követnek el. Illés Richárdot kellett ápolni.

36. perc: Sárga lapos figyelmeztetésben részesül Kemény Tamás.

34. perc: Engel Alex szabadrúgására, senki nem ér oda, így Egyed Balázsig jut a játékszer. Az első vendég szöglet. A rövid oldaról emelnék át Egyed Balázson, nem sikerül, újabb szöglet, amit aztán Bene Attila fejelt ki.

31. perc: Egymás után két sarokrúgást is elvégezhetünk. Az elsőt kicsiből, a másodikat nagyból nem sikerült megoldani, Málik Mihály hozhatja játékba a lasztit.

28. perc: A második putnoki szögletet a röviden tisztázzák a vendégek.

25. perc: Újabb sárga villan egy sárga mezesnek, Csattos Csaba kapta odarúgásért.

23. perc: Létszámfölénybe kerülünk de annyira, hogy nagyon. Csirszki Martin rá is készül ahogy kell, ellőtte, Málik Mihály védett nagyot. Szöglet. Amiből semmi nem lett…

21. perc: Hamar jöhetett volna az egyenlítés, Engel Alex a bal szélen kavarja össze a védelmünket, középre is tud centerezni, Horváth Szabolcs levette az ötösön csel után lő, Egyed Balázs jó irányba vetődött és bravúrral védte. A kipattanó Kemény Tamás elé érkezett aki izomból rádurrantotta, felső kapufa és alapvonal….. Húúúúúúúú gyerekek, leizzadós sztori volt ez…

20. perc: Megtört a jég hála a Jóégnek, Csicsvári-Zimányi-Tóth Szabi és Csirszki Martin összjátéka után, Csicsvári Milán passzolta fel a labdát Bene Attilának, aki Illés Richárdot találta meg, kapura lőtt, lepattant, Bene Attila elé, aki a kimozduló kapus mellett a hosszúba emelt!!! Vezetünk!!! (1-0)

16. perc: Mahalek Marcell vágta előre a labdát Bene Attila irányába, a vendégek kapusa fut ki és megelőzi a putnoki csatárt, utána viszont ütközött vele, Attilát ápolni kell. Közben akciózik a Bábony, a balról érkező beadást Icsó Zsolt fejelte kapura, kicsit erőtlen a fejes, Balázsnak nem okoz gondot.

14. perc: Zimányi Ádám és Tóth Szabolcs sakkozott az alapvonalnál, de nem sikerült mattot adnia a bábonyi védelemnek, kirúgással jöhet Málik Mihály.

12. perc: Kezdünk magunkra találni, lendületesen jutunk el a kapuig, Illés Richárd szép megoldása után Zimányi Ádám lő kapásból, a blokkról száll le a lövés.

9. perc: Lekontrázzuk a vendégeket, Tóth Szabolcs szerzett labdát, továbbpasszolta Bene Attilának, aki Csirszki Martinhoz továbbított sajnos hosszan.

6. perc: Jobban játszik egyelőre a Sajóbábony, ők is kapnak egy sárgát, Balogh Dénes volt a díjazott.

3. perc: Nem jól kezdünk. A 16-osunk vonalánál rántotta le Icsó Zsoltot Mahalek Marcell, aki tettéért sárga lapot kapott. Nagyon veszélyes helyről jár a szabadrúgás. Kemény Tamás rúgta rá, Egyed Balázs öklözte ki, aztán Tóth Szabolcs emelte ki.

0. perc: A vendégek kezdték a találkozót. Hajrá Putnok!!!!

12:18: A Sajóbábony sárga-kékben, a Putnok tiszta kékben lép ma pályára.

12:17: A tegnapi esős idő után még szebben zöldül a Várady Béla Sportközpont gyepszőnyege, a nap is szépen süt, minden adott a jó folytatáshoz!

12:12: Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Sajóbábony VSE bajnoki mérkőzés online közvetítésének követőit. Vasárnapi ebéd, után vagy helyett remélhetőleg egy jó kis focimeccset tekinthetünk meg. Hajrá Putnok!!!!

Válasz írása