Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – JÁSZBERÉNYI FC 2-1

24FORDULÓ
VÉGEREDMÉNY:
PUTNOK FC – JÁSZBERÉNYI FC 2-1 (0-1)
Putnok Jászberény
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
JÁSZBERÉNYI FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 44 Egyed Balázs      30 Miski Zoltán
 3 Nyisalovits Donát  
   9 Hevesi-Tóth Tamás
 
 4 Tóth Szabolcs      12 Süttő Attila
     81′
 7 Zimányi Ádám  
   38′  17 Albert Ádám
 
 8 Vajda Roland  87′
   19 Szanyi Krisztián
 
 10 Bene Attila  
 
 22 Ilkovics Miklós
 73′
 11 Katona Bence  
 79′
 84′  29 Sándor István
 
 
 13 Mahalek Marcell
     69 Farkas János
   22′  
 16 Illés Richárd
 73′  59′
 77 Svedyuk Alex
 82′  
 24 Csicsvári Milán

 88 Birtalan János
 61′
 33 Csirszki Martin
 90′
   94 Szemere Balázs
 
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 21 Elek István  1 Juhász Tibor
 6 Timkó István  90′  7 Szőllősi Ferenc
 73′
 9 Lajkó Csanád  87′
 8 Győrfi Benedek

 12 Czető Márk  
       13 Herczeg László
 61′
     
 14 Takács Tamás  73′
     14 Szanku Kristóf
 
 15 Pogonyi Dominik
 20 Szabó Tamás
 
 18 Chifu Daniel    32 László Krisztián
 82′
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
KOSZTA PÉTER
HUSZÁK GÉZA

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

93. perc: Nincs tovább!!! Nyertünk!!! Ismét legyőztünk egy listavezetőt!!!!! Gratulálunk! Szép volt Fiúk!!! 2-1-es Putnok siker született!!!

93. perc: Felrúgtuk a labdát, izgalmak a köbön.

90. perc: Három perc hosszabbítás. Közben cserélünk. Timkó István is lehetőséget kap, Csirszki Martin jött le.

90. perc: Nem kis tűzijáték a kapunk előtt, több blokk, újra lövés, számolni sem lehet, megússzuk, kihozzuk a labdát.

87. perc: Változtatunk mi is. Vajda Roland helyén Lajkó Csanád.

86. perc: Óriási helyzet. Csirszki Martin a vendégek támadása után megkaparintott labdát továbbítja Katona Bencéhez, aki meg sem áll a berényi tizenhatosig, a lövés is megvan, szöglet lesz belőle.

84. perc: Katona Bence egy lesszituáció után is a hálóba helyezi a lasztit, kap érte egy sárgát.

82. perc: Cserél harmadszor is a Jászberény. László Krisztián bizonyíthat, Svedyuk Alex jött le.

81. perc: Sárga lapot kap az exputnoki Süttő Attila.

79. perc: Jászberényi támadás után Bene Attila robog előre a labdával, jól indítja Takács Tamást a jobb szélen, Tomi azonnal visszatette Katona Bencéhez, aki átpasszírozta magát védőjén, majd a kapus mellett a bal felső emelt!!! Vezetünk!!!!! (2-1)

78. perc: Egymás után két sarokrúgást is elvégezhetünk. Másodszorra veszélyesebb, Miski Zoltán kiejtette, Csirszki Martin nagyon okosan szerel és visszaszerzi, még a beadása is jó, de Bene Attila nem éri el fejjel.

73. perc: Jászberényi csere. Ilkovics Miklós hagyta el a játékteret, Szőllősi Ferenc lépett pályára.

73. perc: Cserél a Putnok. Takács Tamás szállt játékba, Illés Richárd jött le.

72. perc: Farkas János kap jó labdát a putnoki büntetőterületen belül. Üggyel-bajjal, nádi hegedűvel de elszedjük tőle a lasztit.

71. perc: Beszorulunk kicsit a tizenhatosunkra, Herczeg László beadásánál életmentő felszabadító rúgást hajtott végre a gólszerző Illés Richárd, kicsivel később Zimányi Ádám bikázza ki a légtérbe.

69. perc: Nagyon sok a les a mérkőzésen, főleg a vendégeknél. 7-3-ra vezetnek ebben a statisztikai mutatóban.

67. perc: Kicsit kettészakadt a pálya, mindkét fél támad. Putnok szabi az ellenfél térfelének közepéről, Zimányi Ádám ível a kapu előterébe, kifejelik elsőre, másodjára is.

64. perc: Felpörgött a mérkő, ugye nem kell külön ecsetelnünk, a bajnoki címért küzdő ezerrel küzd hogy újra vezessen, viszont mi is egyre jobban futballozunk.

61. perc: Cserél a Berény. Herczeg László váltotta Birtalan Jánost.

59. perc: Büntetőből nem, akcióból eredményesek vagyunk. Nyisalovits Donát káprázatos indítással találja meg az előre lopakodó Illés Richárot, aki a kimozduló kapust megelőzve a hálóba juttatja a labdát. Igeeeeeeen!!! (1-1)

56. perc: Nagyon jól megyünk előre, sok rövid passz, Vajda Roland jut a tizenhatoson belülre, odarúgnak neki, tizenegyes. A sértett végzi el, Miski Zoltán jó oldalt választ és megfogta. Nincs putnoki gól.

53. perc: Hatalmas putnoki helyzet, a jobb szélről kerül Katona Bence elé a labda, aki addig botladozik, míg a ziccer oda nem lesz, hihetetlen ez hogy maradt ki.

51. perc: Ellentámad a Jászberény, Farkas János okosan kifut a lesről, aztán kapja a labdát, bevezeti a tizenhatosunkra, Nyisalovits Donát takarásából a rövidet célozza, kicsit mellé.

49. perc: Szép idő van.

47. perc: Korán kapunk egy jó lehetőséget, Zimányi Ádámot rúgták meg, 18 méterről kapunk szabit. Csicsvári Milán rúgta bele a blokkba, ennyivel volt ennyi.

46. perc: Folytassuk akkor, mi hoztuk játékba a labdát. HAJRÁ PUTNOK!!!!

SZÜNET

45. perc: Nincs hosszabbítás, megpihenhetnek a játékosok.

42. perc: Nagy jászberényi bedobás van készülőben és nagy jászberényi gól születhetett volna… a hosszú oldalon Albert Ádám elé kerül a labda, aki közelről telibe durrantotta a rövid kapufát. Azta, ezt még a Richter-skála is kimutatta…

38. perc: Zimányi Ádám kapja az első húsvéti sárga lapot, a szabadrúgást lágyan ívelik középre, Bene Attila kapja le a levegőről és kivágja.

35. perc: Bal oldali támadásvezetés, ismét eljutnak a tizenhatosunkig, hovatovább lövésig is, nem sokkal ment a kísérlet.

34. perc: Katona Bence kap nagyszerű labdát, le is futja emberét, de jön Hevesi-Tóth Tamás és mesterien szerel, putnoki sarokrúgás. Fejpárbaj és aki megnyeri, nem mi. Kihozza a labdát a vendég alakulat.

33. perc: Mi fűzögetnénk a saját térfelünkön, de minket fűznek be, Albert Ádám rohamoz, a hosszú oldalon befutót veszi célba, de nem éri el a társ, mi viszont beleérünk, szöglet. A beadást kifejeljük, Sándor István lő, másodszorra is nagyon sokat téved, nem haragszunk rá.

27. perc: Vendég akció, az alapvonalon csapnak be minket, a centerezést ellopjuk és kihoznánk a labdát ha tudnánk, Svedyuk Alex elé kerül a játékszer, szemben a kapunkkal jó 18 méterről lő, nem sokkal de fölé ment.

26. perc: A gól után kicsit nagyon leültünk, a Jászberény pedig behúzódott, akik egyszerű recept szerint sütögetik a pecsenyéjüket.

22. perc: Eddig bírtuk, putnoki szabadrúgás után lekontráznak minket, Albert Ádám adja középre a tisztán érkező Farkas Jánoshoz, aki csak bepasszolja a labdát a kapunkba. (0-1)

19. perc: Tóth Szabolcs mint bika a torreádort úgy ökleli fel Svedyuk Alexet, na jó csak fellökte, a lényeg, hogy jár a pontrúgás a vendégeknek. Megoldja a védelmünk, pedig Albert Ádám a frászt hozta ránk a labdahúzogatásaival. 

16. perc: Az ellenfél kapujától balra az oldalvonalán faultolnak minket, Vajda Roland tekeri kapu elé jól, de kifejelik a berényiek. Ezek a mi perceink, gyerünk!!!

15. perc: Az eddigi legnagyobb helyzet a miénk. A jobb szélen fut el a nagy kedvvel játszó Katona Bence, tisztára játssza magát a tizenhatoson belül viszi befelé, passz Illés Richárdnak, aki lő, nem a kapus, hanem egy védő blokkol. Óóóóóóóó de kár.

13. perc: Előre íveli a labdát a Jászberény, társától Farkas Jánoshoz kerül, középre adná, szöglet lesz belőle. Süttő Attila csapná be Bene Attilát a kisszöglet után, nem jött be, sikerül felszabadítania a Putnok 10-esének.

9. perc: A találkozó első szögletét a piros mezesek rúgják. Zimányi Ádám fejelte ki, aztán Illés Richárd próbált bedobást kiharcolni, nem jött össze, Farkas János lépdel a kapu felé, elvettük tőle a lasztit, a lecsorgót nagyon-nagyon messziről Sándor István pattintja kapura, nagyon föl ment.

5. perc: Katona Bence nyargalna Bene Attila ívelése után, látszólag pozícióba is került, de két emberrel nem bírt el sajnos a putnoki támadó.

4. perc: Mi is eljutunk a vendégek tizenhatosáig, Tóth Szabolcs bedobása után Nyisalovits Donát szedi össze a másik oldalon, visszaemeli, Tóth Szabolcs elé pattan aki az égbe lövi, les miatt amúgy is game over van.

2. perc: Nagyon elemében van a múlt héten kisebb agyrázkódást szenvedő Farkas János. A bal oldalon vernek meg minket, a beadást fejjel teszik kapura, beleblokkolunk, aztán Tóth Szabolcs rúgja ki.

0. perc: Akkor hajrá. Rögtön Farkas János felé egy hosszú indítás, el is éri, a kapu fölé emel, de les miatt lefújják.

12:59: Hamarosan kezdődik a buli. Megy az ölelkezés a pályán, mindkét csapat játékosai leteszik a nagy esküt. A Jászberény, azon belül Farkas János hozza majd játékba a labdát.

12:55: Süt a nap, így nem vagyunk szomorúak, reméljük a végén sem lesz ez másként. A Várady Béla Sportközpont lelátóin közel 300-an vannak, többen közülük a 17 órai KBSC FC – Monori SE NB2-es meccsre is itt maradnak.

12:53: A Putnok FC a jól megszokott kék mezben játszik, a Jászberényi a tőlük nem megszokott pirosban.

12:49: Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Jászberényi FC bajnoki mérkőzés online közvetítésének követőit. A 24. forduló nyitó mérkőzését mi játsszuk a Keleti csoportban. Nem lesz könnyű dolgunk a listavezető ellen, akik 9 (!) bajnoki óta minden meccsüket megnyerték. Utoljára 2018. november 11-én az ESMTK otthonában kaptak ki 3-1-re.

Válasz írása