Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – GYÖNGYÖSI AK 1-0

Putnok-Gyöngyös

 

Putnok Gyöngyös
 
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap  
GYÖNGYÖSI AK
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 44 Egyed Balázs          90 Halasi Ádám
       
 3 Nyisalovits Donát
         2 Földi Máté
   
   
 4 Tóth Szabolcs
 
   
   5 Csornij Áron
       
 5 Madarász János
 
 
     7 Pilinyi István
       
 6 Szemere Balázs
 
 
 
   9 Molnár Erik
       
 10 Balogh Alex
  40′
 
     14 Petrezselyem Tamás
 
     
 11 Katona Bence
    42′
     15 Ivony Attila  52′
 
   
 12 Czető Márk
 
       17 Tarnai Dániel        
 15 Gál Szabolcs

     18 Niedermüller Ákos  
 16 Illés Richárd
 

     19 Gergely Péter      
 
 33 Csirszki Martin
 
       22 Ficzere Bence
 
 31′
  CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap   CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 21 Málik Mihály          1 Gyulay Gergely
       
 2 Bodnár Dominik
 
       4 Fekete Bence  52′
     
 8 Fehér Balázs

       11 Sárándi Milán        
 9 Gál Benedek
 
       13 Tatár Roland  
     
 13
Sápi József  40′
       20 Bartha Roland        
 14 Takács Tamás

       
       
 24 Zimányi Adrián
       
     
  VEZETŐEDZŐ           SZAKMAI IGAZGATÓ        
  KOSZTA PÉTER
          CSANK JÁNOS
       
A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

94. perc: Vége a mérkőzésnek. Úristen, ez milyen meccs volt….. Nyertünk!!!

92. perc: Földi Máté kapott sárga lapot.

91. perc: Négy perc hosszabbítás. Rögtön az elején egy elérhetetlen labdát ért el Sápi József, a kapus mellett eltette, de nem érkezett senki.

90. perc: Egyed Balázs hiába igyekezett, nem tudta megtartani a labdát. Vendégszöglet, kivágtuk, megúsztuk.

89. perc: A Putnok használja ki utolsó cserelehetőségét, Illés Richárd vonult le a pályáról, Zimányi Adrián pedig a játéktéren.

87. perc: Idegfeszítő egy meccs. Ezt nehéz bírni játékosként, szurkolóként, edzőként… Közben egy putnoki szöglet, Katona Bence harcolta ki.

86. perc: Tóth Szabolcs szánta el magát egy távoli lövésre. Mellé.

85. perc: Koszta Pétert küldte el a kispadtól a játékvezető.

81. perc: Előbb egy szöglet után sikerül felszabadítanunk, majd egy bedobást csúsztattunk mi a hosszú oldalra, ahonnan Madarász János emelte ki.

80. perc: Mi is változtatunk. Csirszki Martin helyén Fehér Balázs.

79. perc: Cserél a Gyöngyös, Molnár Erik jött le, Sárándi Milán áll be.

78. perc: Madarász János került nagyon nagy helyzetbe, a kapust átemelte ziccerben, de a kaput is, így nincs meg a második putnoki gól.

75. perc: A bal szélen vezetett támadást a Gyöngyös, a centerezés is jó, visszatették lövőre, Pilinyi István iszonyat erővel lőtt, Egyed Balázs hatalmas védés.

73. perc: Madarász János és Sápi József remek összjátéka után utóbbi került a tizin belül nagy helyzetbe, de megakadályozták a gólszerzésben miután odaléptek neki. Elesett, de büntető helyett sárga lapot kapott Sápi József, majd reklamálásért Madarász János is.

71. perc: Izgalmak a kapunk előtt, Petrezselyem Tamást kellett szerelnie a lövés pillanatában, különben ki tudja mi lett volna….

63. perc: Lesgyanús helyzetben lépett ki a vendégek támadója, de a kapujából kimozduló Egyed Balázs hatalmasat védett és fogta a ziccert.

61. perc: Megzavarodott a védelmünk kicsit, így az alapvonalról tisztán tudtak a kapu előterébe passzolni, két fehér mezes mögé került a labda, Czető Márk ki tudta vágni. Meleg lehetett volna a pite….

59. perc: Szöglet után fejelhettek közelről kapura a gyöngyösiek fölé.

56. perc: Áll a játék, Gál Szabolcs egy ütközésnél maradt a földön, szerencsére nem komoly.

52. perc: Cserél a vendég csapat, Fekete Bence lépett pályára, Ivony Attila kapott pihenőt.

51. perc: Katona Bence kapott szabadrúgást, Tóth Szabolcs végezte el nagyon szépen, ám Katona Bence nem tudott erőt tenni a fejesébe, így Halasi Ádám védeni tudta.

49. perc: Óriási egyenlítési lehetőség, a fehér mezesek támadója addig cselezgetett míg lövőhelyzetbe nem került. Kísérletét bravúrosan fogta Egyed Balázs.

47. perc: Rögtön az elején egy nagy helyzet itt, nagy helyzet ott. Nálunk Madarász János elől tudott az utolsó pillanatban menteni a vendégek kapusa. A Gyöngyösnél pedig Szemere Balázs a közvetlen kapura lövést akadályozta meg közbelépésével.

FÉLIDŐ

45. perc: Egy perc hosszabbítás után lefújta a félidőt a játékvezető.

42. perc: Bedobás után Sápi József forgolódott a tizenhatoson belül, ami aztán többszöri fejpárbaj után Gál Szabolcshoz került. Szabi háttal a kapunak is a kapu elé emelte egyenesen Katona Bence elé, aki a kapus fölött finoman a hálóba emelt. (1-0)

40. perc: Balogh Alex az ütközésnél megsérült, ezért cserélni kénytelen Koszta Péter, Sápi Józsefet küldte harcba.

39. perc: Nagyon felpaprikázódott a hangulat a pályán belül és kívül.

34. perc: Katona Bence szabadrúgása a védősorról pattant fölé.

31. perc: Katona Bence hihetetlen jó ütemben ugratta ki a védők mögül kilépő Balogh Alexet, aki a kimozduló kapus mellett mellel vitte el a labdát, Ficzere Bence ráadásul fel is lökte, de megúszta egy sárgával. A közönség tizenegyest és pirosat üvölt….

30. perc: Egy bemozduló embert próbált megtalálni kiváló labdájával Csornij Áron, észnél volt szerencsére Egyed Balázs, aki a kapujából kimozdulva, nem félve a fehér mezes játékos közelségétől kiöklözte a labdát.

27. perc: Színvonalas, nagyon jó mérkőzés, bátran támad mindkét együttes. Hatalmas helyzet a Gyöngyös előtt, Ivony Attila verte meg egy az egyben Czető Márkot, becenterezett, Tarnai Dániel lőtt mellé. Egy perccel később újabb veszélyes beadás, ami mindenki előtt elszállt. Megúsztuk.

22. perc: 25 méterre a vendégek kapujától kapunk szabit, Balogh Alex lágyan ívelt a kapu elé, Nyisalovits Donátnak azonban magas volt és jött is Halasi Ádám.

20. perc: Csirszki Martin sarokpasszal kényszerítőzött Balogh Alexszel, aki másodjára a kapu elé tudta emelni, szögletre mentenek. A pontrúgásunknál Szemere Balázs próbált fejelni, de ki tudták vágni a védők.

18. perc: A jobb szélen kapott labdával csodás csel után indult meg Madarász János, Katona Bencéhez passzolt, aki megharcolta a maga harcát, többször is visszaszerezte a játékszert, de végül legyőzte a túlerő.

14. perc: Csirszki Martin indította a jobb szélen Balogh Alexet, aki jó csel után középre tette, Katona Bence elől a kapus szermányolta meg.

11. perc: Gergely Péter iramodott neki a jobb oldalon, jól futott el, az alapvonal előtt középre is passzolta, Egyed Balázsnak kellett kivetődnie.

9. perc: Nagyon veszélyes kontratámadás végén mielőtt kapura lőhetett volna a gyöngyösi támadó Szemere Balázs érte utol és az utolsó pillanatban szerelni tudta. Egymás után két szögletet is rúghatott ezután a vendégcsapat, de ki tudtuk fejelni.

7. perc: Mi végezhettük el az első szögletet, Balogh Alex kiváló tekerését Nyisalovits Donát fejelte kapura, centiket tévedett.

5. perc: Putnoki szabadrúgás, a lecsorgóval Madarász Jánost ugratta ki Csirszki Martin, de támadónk lábára visszapattant védőjéről a labda, így kirúgással jöhet a fehér mezes gárda.

4. perc: Az első két percben a Gyöngyösnél volt a labda, aztán mi is eljutottunk a vendégek kapujáig, Gál Szabolcs ívelése Balogh Alex elé pattant a lövését blokkolták.

0. perc: Sok szeretettel köszöntjük szurkolóinkat, az online közvetítés követőit. Elkezdődött a mérkőzés. Fehér mezben a Gyöngyös, kékben a Putnok.

Válasz írása