Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – GYÖNGYÖSI AK 3-0

 

Kezdő-Putnok-Gyöngyös jóVége

PUTNOK FC – GYÖNGYÖSI AK 3-0

2. félidő

93. perc: Egy vendég szabadrúgás után vége, nyertünk 3-0-ra!!! Szupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr!

91. perc: 3 perces ráadást mutat a játékvezető. Gohér Gergő szabadrúgását közben kifejeljük, kontrázunk, Pataki Rolandot üggyel-bajjal, de szerelik.

Sárga lap

90. perc: Sárga lapos figyelmeztetést kap Mertse Ábel, ez az ötödik, Jászberényben nem játszhat.

Csere

86. perc: Utolsó cseréjét is kihasználja csapatunk, Ádám Ferencet váltotta Stefán Bendegúz. Újoncot avatunk tehát, a Sajóvölgyében kettős igazolással rendelkező fiatal élete első NB3-as meccsén lép pályára!!!

84. perc: Putnoki szabadrúgás az ellenfél térfelén. Zimányi Ádám gurítja le, Mertse Ábel ível, Pataki Roli fejel, nem sokkal ment a kapu fölé. Szép volt!!!

Gól

82. perc: Büntetőhöz jut csapatunk. Ádám Ferenc kap jó labdát, jön a kapus elkaszálja. Pataki Roland áll a labda mögé és biztosan lőtte a hálóba!!!! Rolikaaaaaa első gólja ott vaaaaan!!!!! Ez az! (3-0)

80. perc: Kontratámadás Putnok módra, Kréti Gergőt futtatjuk meg a bal szélen, 5. sebességi fokozatba kapcsol, mielőtt utolérnék ellőtte, kicsit gyenge a kísérlet, a kapusé a labda.

Csere

79. perc: A nagyot futballozó Sramkó Ronáld helyére Kréti Gergő érkezett. Szép volt putnoki Ronáldóóóóó!!

Helyzet

75. perc: Óriási lehetőség a harmadik gólra, Sramkó Ronáld csapja be emberét elképesztő rafkós csellel, nagy sebességgel rohan előre, Pataki Roland mellette, Roni önzetlenül lepasszolja, Roli pedig fölé rúgja közvetlen közelről. Nem baj!

Csere

74. perc: Cserél a Gyöngyös. Csillik Kristófot váltotta Botos Szabolcs.

Helyzet

73. perc: Pataki Roland kiváló csellel vihette a labdát egy az egyben a kapura, négy hevesi védő beérte, így lövésig nem jutott…. Áááááááááááá.

Csere

71. perc: Fehér Balázs szánja el magát első cseréjére, Pataki Roland érkezett a pályára, Madarász János pihenhet meg.

69. perc: Felépített támadás végén a tizenhatos vonaláról lőnek a kapunkra. Pápai Krisztián szép mozdulattal hárít. Szép volt Krisz!

Csere

68. perc: Cserél a vendég gárda. Márkus Marcell helyére Májer Péter érkezett.

63. perc: Putnoki kontra végén Budaházi Levente lő kapura, nem sokat tévedett.

Gól

62. perc: Zimányi Ádám remek labdaszerzése után azonnal indította Ádám Ferencet, aki végig robogta az ellenfél térfelét, majd egy higgadt csel után elküldte a belső védőt és a hálóba lőtt!!!! Igeeeeeeen!!! (2-0)

Csere

59. perc: Molnár Marcell váltotta Tarnai Dánielt. Először változtat a vendég csapat.

Sárga lap

59. perc: Sokadik szabálytalansága miatt kap sárgát Sramkó Ronáld.

Sárga lap

56. perc: Helyzet ínség van a pályán, jobban a mezőnyben folyik a játék. Gohér Gergő sárgul be szövegelésért.

51. perc: Egy távoli vendég lövés után Gaal Michael Ambrose emelte kapura szép mozdulattal, Pápai Krisztiáné a játékszer.

48. perc: Csirszki Martin szép indítása lesen találja Madarász Jánost, de kár érte….

46. perc: A Gyöngyös kezdte a második játékrészt. 

EREDMÉNYEK

Félidei eredmények az nb3foci.hu facebook oldaláról:

MEZŐKÖVESD II. – DVSC II. 0-0
SALGÓTARJÁN – TISZAÚJVÁROS 0-2
TISZAFÜRED – SAJÓBÁBONY 2-0
BALASSAGYARMAT – KISVÁRDA II. 0-0
TÁLLYA – FÜZESGYARMAT 0-0
SÉNYŐ – JÁSZBERÉNY 1-0
BVSC-ZUGLÓ – DVTK II. 2-1
EGER – HATVAN 1-0Szünet

1. félidő

46. perc: Vége a játékrésznek, a félidőben 1-0-ra vezetünk.

Sárga lap

46. perc: A hosszabbítás egy perc lesz. Csirszki Martin kap sárgát reklamálásért. Olyan 25 méterről végezhet el szabadrúgást a vendég gárda. Gohér Gergő a labda mögött, ívelés jön, gyöngyösi fejről megy ki a labda. Kirúgás.

44. perc: Egy perccel a félidő vége előtt újabb gyöngyösi korner. Csirszki Martin hozza ki, Ádám Ferit hozná játékba, de már nem a miénk a labda.

41. perc: Harmadik alkalommal rúghat ugyan onnan szabit a Gyöngyös. Ezt is kifejeljük. Oké!

38. perc: A hevesiek egy hosszú felívelésből sarokrúgást harcolnak ki. A beadást Pápai Krisztián húzza le a levegőből.

Sárga lap

36. perc: Újabb szabadrúgás, újabb fehér mezes szöglet, Madarász János szedi össze a hosszú oldalon, kontrázunk, Ádám Feri kap egyet Tarnai Dánieltől, Tarnai Dániel pedig kap egy sárgát a bírótól.

32. perc: Az ötösünkkel egy vonalban, az oldalvonal mellől kap szabit a Gyöngyös. 2 tagú a sorfal. Az ívelést leblokkoljuk, távolról kapura lövik a vendégek, Pápai Krisztián véd nagyot, ismét a gyöngyösiekhez kerül a labda, a védők mögé emelik, Mertse Ábel felszabadítása után szöglet következhet. Zimányi Ádám vágja a légtérbe a beadást.

28. perc: Zimányi Ádám vált ritmust, leteszi a bal szélen futó Budaházi Leventének, a kapu elé emeli, a védő lábáról a kapushoz perdül a labda.

23. perc: Rég voltunk a Gyöngyös alapvonalánál, szögletet rúghatunk, Budaházi Levente emeli vissza a kivágott labdát, Mahalek Marcell és Sramkó Ronáld próbálja birtokba venni, már nem a miénk a labda.

16. perc: Tarnai Dániel kapott pazar labdát a tizenhatosunkon belül, jól is vette át, középen nem érkezik senki, éles szögből a rövidet célozza meg, oldalháló.

14. perc: Lendületes támadással száguld előre a vendég csapat, egyéni szóló Márkus Marcelltől, a végén kapura is szúrta, a kapusunk vetődik, nem kell közbeavatkoznia.

11. perc: A kapunktól 28 méterre kap szabadrúgást a Gyöngyös. Gohér Gergő a labda mögött, ilyen távolságból is elvállalja, Pápai Krisztián fogja a lövést.

Gól

5. perc: Zimányi Ádám labdamentése után nagy léptekkel fut a vendégek kapuja felé, a védők közé befutó Sramkó Ronald tisztán kapja a labdát és a bal alsóba helyez. A kapus bele tudott érni, de védeni nem tudta. (1-0)

3. perc: Csirszki Martin mesterien indítja a védők mögé befutó Madarász Jánost, ziccer lenne, ha nem lett volna les.

0. perc: Elkezdődött a találkozó, mi hoztuk játékba a labdát. Néhány gyors passz és Madarász János máris szögletet rúghat. Jól jött be a labda a kapu elé, kifejelik, Sramkó Ronald lőtt rá, fölé.

Felvezető

15:51: Posta Lászlóra, csapatunk törzsszurkolójára emlékezünk a kezdést megelőzően, aki tegnap egy autóbalesetben hunyt el. Nagy köszönettel tartozunk neki azért is, mivel számos alkalommal Ő irányította a mérkőzéseink biztosítását. A Putnok FC nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a hozzátartozók felé. Az emlékét örökre megőrizzük…

15:48: Nemsokára kezdünk. A csapatok már a kijáróban, korábban érkeznek majd picit a játéktérre mivel gyászszünet előzi meg a találkozót.

15:41: A csapatok bőszen melegítenek. A gyöngyösiek fehér színű mezben, a mieink sötétkék mezben fognak ma játszani.

15:33: Ragyogó napsütés, de hűvös szél és 16 fok jellemzi az időjárást Putnokon.

15:30: Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Gyöngyösi AK – Mátra-Beton NBIII-as bajnoki labdarúgó mérkőzés online közvetítésének követőit. 18 nap telt el a Putnok-Hatvan mérkőzés óta és végre újra játszhatunk!

 

Válasz írása