Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – GYÖNGYÖSI AK 2-0

Putnok-Gyöngyös2

 VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – GYÖNGYÖSI AK 2-0 (2-0)
Putnok Gyöngyös
 
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap  
GYÖNGYÖSI AK
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Fülöp Gergő      
   1 Daróczi Dávid        
 3 Nyisalovits Donát
         4 Fekete Bence
   
 
 
 4 Tóth Szabolcs
   
   5 Csornij Áron
     84′
 
 7 Zimányi Ádám  78′
 
 
   9 Molnár Erik
 10 Bene Attila  
 43′
 
   10 Laurinyecz Ákos
       
 11 Katona Bence  83′
 18′
     13 Horváth Marcell
 
     
 12 Czető Márk
   
     14 Lizák Bence
 68′
 
   
 14 Süttő Attila  
     17 Tarnai Dániel
       
 23 Constantinescu D-M.  69′
 
 
   18 Niedermüller Ákos
 
 24 Csicsvári Milán  
     20 Gábriel Adrián
 
   
 
 33 Csirszki Martin
 
       22 Forgács Péter
 
 
  CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap   CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 21 Elek István
         90 Éles Viktor
       
 5 Madarász János
  69′
       2 Botos Szabolcs
 
     
 8 Varga Márkó
 
       11 Dávid Róbert
 68′      
 9 Mezőssy Levente
  83′
       
 
     
 6
Bodnár Dominik  

     
     
 15 Szilágyi Viktor
 
       
 
     
 16 Illés Richárd
  78′
       
     
  VEZETŐEDZŐ           VEZETŐEDZŐ        
  KOSZTA PÉTER
          TÖRÖK JÁNOS
       
A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

93. perc: Nincs hosszabbítás, vége a mérkőzésnek!! Győzelem!!! 2-0 ide!!!

92. perc: A két perces hosszabbításban járunk, Lizák Bence kap labdát a jobb szélen, nincs les, középre adná, Csicsvári Milán vágta ki.

86. perc: Küzd a Gyöngyös. Előbb Dávid Róbert kapu fölé szálló lövését tekinthettük meg, majd a világ legnagyobb helyzete maradt ki. Laurinyecz Ákos úgy kapott labdát a jobb szélről az ötösnél, hogy mérföldekkel a közelében nem volt senki. Szerencsénkre iszonyatosan rosszul találta el, a labda az alapvonalon csorgott ki.

85. perc: Mezőssy Levente végzi el a szabadrúgást, sikerül leblokkolni.

84. perc: Süttő Attilát rúgják fel a vendég tizenhatos sarkánál, sárgát kap Csornij Áron.

83. perc: Cserélünk, Mezőssy Levente váltotta Katona Bencét.

81. perc: Madarász János kapott jó labdát a bal szélen, Süttő Attilának teszi vissza, Csirszki Martinnal játszanak jól össze, Attila viszi be a tizenhatoson belülre, jól passzol középre, Katona Bence mögé érkezik, így nem tud kapura fordulni.

78. perc: Koszta Péter másodszor is cserélt, Zimányi Ádám helyére Illés Richárd érkezik.

71. perc: Putnoki les után azonnal reagál a zöld mezes csapat, a kontrából a jobb szélen fut el Lizák Bence, a beadás is jó, Nyisalovits Donát tisztáz a középen érkező támadó elől.

69. perc: A szögletünket kivágták, aztán mi is cserélünk Madarász János száll játékba, Marius jött le.

68. perc: Cserél a Gyöngyös. Dávid Róbert állt be Fekete Bence helyére.

66. perc: Csirszki Martin bal oldali beadását Katona Bence szúrja rá azonnal, levágódik a lábakról, a lecsorgót Tóth Szabolcs ereszti meg a kapu felé, blokk, szöglet.

65. perc: Húúúúú. Majdnem gól!!!! Bene Attila kapja a jobb szélen, Katona Bencének passzol, aki tisztán lőhet, Daróczi Dávid véd nagyot. A kipattanót Tóth Szabolcs rúghatná rá, de luftot rúgott.

58. perc: Megvagyunk, nem tűntünk el a közvetítéssel, csak épp nem történt semmi extra. A mezőnyben folyik a játék. Zimányi Ádám vágta előre a labdát, Katona Bence küzdött meg a szögletért amiből aztán nem sok minden lett.

50. perc: Tetszetős akció putnoki módra, Zimányi Ádám ível a bal szélen felfutó Süttő Attila elé, aki cselez, becenterezi a kapu elé, Katona Bence forgolódik, lövésig sajna nem jut. Elszedték tőle a lasztit…

49. perc: Kicsit az öltözőben maradtunk, támad a vendég csapat megint, bal oldali beadás, Laurinyecz Ákos fejel bele, csak a feje búbjával érte el, mellé.

48. perc: Ismét a Gyöngyös a főszereplő, főhős szerencsére nem lett, hiába csinálta meg magának jól a helyzetet Laurinyecz Ákos, a lövésébe Nyisalovits Donát mesterien lépett bele, a lecsorgó pedig Fülöp Gergőhöz került.

47. perc: Laurinyecz Ákos keserítette meg a védőink életét, a harmadik ember tudta elszedni tőle a játékszert.

46. perc: A Gyöngyös indította útjára a labdát a második félidőben.

II. FÉLIDŐ

A mai napon további 7 mérkőzést rendeznek a Keleti csoportban, 11 órától kezdődik a Tállya-Debrecen derbi, a többi bajnoki 13:30-as kezdéssel.

Mérkőzések 13-1

FÉLIDŐ

45. perc: Nem hosszabbít a játékvezető. Kétgólos előnnyel mehetünk a szünetre.

43. perc: Gyöngyösi szöglet után Tóth Szabolcs vágta előre a labdát magasan, a zöld mezesek játékosa, Molnár Erik a középkörben rosszul vette le, Bene Attila belepiszkált, majd jött Zimányi Ádám és teljesen tisztán futhatott vele a vendégek kapujáig, nagyon önzetlenül lepasszolta Bene Attilának, aki az üres kapuba helyezett!!! Hát helóka kettővel megyünk!!!!! Hajrá Putnok!!!! (2-0)

39. perc: Czető Márk lépett fel az ellenfél tizenhatosára a megszerzett labdával, majd káprázatos hosszú passzal indította az elfutó Tóth Szabolcsot, a jobb bekkünk egyedül vitte kapura a labdát, de Forgács Péter hihetetlen mód szerelni tudta, így a lövés elmaradt.

35. perc: Szabit kapunk az oldalvonaltól, jó kis beadás Süttő Attilától, a hosszún Katona Bence szerzi meg, forgolódik, a tizin kívülről lő, blokkolják. A kipattanót Csirszki Martin szerzi vissza, lerántják. Újabb szabi szemből, Süttő Attila nagyszerűen találja el a labdát, Daróczi Dávid a bal felsőből szedte ki. Szép próbálkozás, bravúros védés.

33. perc: Csirszki Martintól Marius kapja, remek ütempassz tőle Katona Bencének, sajnos a védő becsúszása is pontos, a lövés előtt közbe tudott avatkozni. Kirúgás.

31. perc: Elképesztően szép putnoki támadás, Csicsvári Milán káprázatos labdaszerzése után robogott előre, letette a szélre Bene Attilának, Ő bepasszolta Katona Bencéhez, zseniális visszapassz Attilának, teljesen tisztán, a kapuval szemben lőhet, a felső kapufán csattan.

21. perc: Lizák Bence vállalkozik egy távoli lövésre, ballal fölé durrant.

19. perc: Gyöngyösi sarokrúgás, Fülöp Gergő húzza le. Fél perccel később Laurinyecz Ákos kerül helyzetbe, Czető Márk tisztáz.

18. perc: 17 percet kellett várni az első szögletre, amit mi rúgunk. Csirszki Martin ívelését Bene Attila fejelte át a hosszúra, Katona Bence szerzi meg, visszafelé cselez, majd a tizenhatos sarkáról ellőtte, úgy tűnt könnyen bele lehet ebbe piszkálni, ám senki nem érte el. A labda átcsorgott a hosszúra és a kapufáról a hálóban kötött ki!!! Vezetünk egy nem akármilyen góllal!! (1-0)

12. perc: Érdekes közjáték, Laurinyecz Ákos meze adta meg magát a mérkőzés sodrában, a játékvezető pedig leküldte, hogy cseréljen, még egy 10-es mez viszont nincs (ez mégis csak NB3) ezért megkapta a 2-est.

8. perc: A Gyöngyös 14-se, Lizák Bence mutatja be futósebességét a jobb szélen, rá érdemes lesz figyelni, sikerül azonban szerelni.

7. perc: Továbbra is mi nyomunk a mérkőzésen, Tóth Szabolcs a Nyisalovits Donáttól kapott labdával lövőhelyzetig viszi, Daróczi Dávidnak könnyű csemege.

3. perc: Bal oldali akció, Süttő Attila beadását Tóth Szabolcs fejelte a gyöngyösi ketrec felé.

2. perc: Frissen indul számunkra a találkozó, kétszer is közel férkőztünk a vendégek tizenhatosáig. Harmadjára egy Csirszki Martin távoli lövés ment a rövid kapufa mellé.

0. perc: Mi kezdjük a találkozót, Katona Bence végzi el a kezdőkörben.

9:50: A Putnok FC tiszta kékben, a Gyöngyös tiszta zöldben játszik a mai napon.

9:38: Sok szeretettel köszöntjük e kora vasárnapi órán azokat a szurkolókat, akik nyomon követik online közvetítésünket. 10 órától kezdődik a Gyöngyös-Putnok bajnoki mérkőzés.

Válasz írása