Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – FÜZESGYARMATI SK 3-2

Putnok-Füzesgyarmat
VÉGEREDMÉNY:
PUTNOK FC – FÜZESGYARMATI SK 3-2 (2-1)
Putnok Füzesgyarmat
 
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap  
FÜZESGYARMATI SK
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 18 Egyed Balázs          1 Fildan Calin Florin        
 3 Nyisalovits Donát      55′    3 Raducu Constantinu Sorin    
   
 4 Tóth Szabolcs  77′    42′    4 Zádori Sebastian  46′      
 6 Szemere Balázs
 
       6 Varga Márkó  61′      
 8 Fehér Balázs
 
 
 77′    7 Styecz Milán        
 10 Balogh Alex
 100′
 
 59′    8 Sipos Krisztián  
     
 11 Katona Bence
   16′
     14 Lukács Zsombor  97′
 13′ 87′
   
 12 Czető Márk
 
 98′      27 Popescu Gheorghe Robert        
 15 Gál Szabolcs
 
     92 Villand Robert      56′
 17 Kemény Tamás
   29′
     94 Toca Bogdan-Florin        44′
 33 Csirszki Martin
 93′
       99 Pataki Lajos    
 95′
  CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap   CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Málik Mihály          12 Kőrösi Norbert        
 2 Bodnár Dominik
 100′
       2 Urbán Sándor  61′      
 9 Zabos Attila
         5 Kis Szabolcs        
 13 Sápi József
 93′        13 Nagy Tibor  
     
 16
Illés Richárd
 77′        17 Bajnók Imre
 97′      
 24 Zimányi Adrián
         23 Zádori Emeric Daniel        
 
         88 Vincze Dániel  46′      
  VEZETŐEDZŐ           VEZETŐEDZŐ        
  KOSZTA PÉTER
          OLÁH FERENC        

A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

100. perc: A végére még izgalom, Balogh Alex helyére Bodnár Dominik állt be, aki már jelen volt a vendég utolsó bedobásánál, amit kivágtunk. Vége!! Kemény meccs volt, de megnyertük!!!!

98. perc: GÓL! A bedobás után pedig Czető Márk fejjel volt eredményes két perccel a vége előtt. GÓL!

97. perc: Szemere Balázs nagy bedobása következik amint a kétgólos Lukács Zsombor elhagyja a pályát. Bajnók Imre kap lehetőséget a gyarmati kispadtól.

95. perc: Pataki Lajos sárgul be.

93. perc: Cserélünk, Sápi József lépett pályára Csirszki Martin helyére.

92. perc: Balogh Alex kapott nagyon jó labdát, ellőtte a tizenhatosról, nem sokkal ment mellé.

90. perc: Tíz perc hosszabbítás!!!

87. perc: GÓL! Mattolták a védelmünket, Robert Villand passzolt középre, Gheorghe Popescu kapura szúrta, Egyed Balázs kivédte, a hosszún Lukács Zsombor pedig bevágta, egyenlít a Füzesgyarmat. GÓL!

85. perc: Czető Márk lépett fel a középpályára csodás indítással találta meg a védők között kilépő Balogh Alexet, de a piros mezesek portása megelőzte támadónkat.

80. perc: Szögletet harcolnak ki a nagyon agilis vendégek, sikerül kifejelni, a visszaemelést egy gyarmati játékos fejelte ki. Közben Egyed Balázst kell ápolni. Ismét állt két percet a játék.

77. perc: Mielőtt a vendégek bedobhatnák a labdát Illés Richárd lép a játéktérre, Tóth Szabolcsot váltotta.

77. perc: Fehér Balázs kapott sárga lapot szabálytalanságáért.

76. perc: Lendületes támadás vezetés hazai részről, Csirszki Martintól mindenki passzt várt, de ő a lövést választotta, Fildan védett.

74. perc: Kemény Tamás száguldott végig a pályán Balogh Alexnek adta jó ütemben, aki bevitte a tizenhatoson belülre, Katona Bencét azonban megelőzték.

70. perc: Szinte megkövesedtünk két percre, néha nem tudtuk hol vagyunk, de valahogy sikerült kijönnünk a kapunk előteréből. A komplett védelem közbeavatkozására szükség volt ahhoz, hogy ne alakuljon ki életveszélyes gólhelyzet. Továbbra sem látszik, hogy emberhátrányban játszanak a vendégek.

68. perc: Hatalmas helyzet a gyarmati kapu előtt, Czető Márk és Csirszki Martin nem először játszott össze jól, Martin beadását Katona Bence nem tudta megszelídíteni, de a lecsorgóból Kemény Tamás fordult kapura, métereket tévedett a próbálkozása.

65. perc: Putnoki támadás, Kemény Tamás lövéssel a végén, ami fölé szállt.

61. perc: Kb. 8 percet állt a játék. Urbán Sándor váltotta a megsérült Varga Márkót.

59. perc: Egy csúnya jelenet, Balogh Alex lábbal eltalálta Varga Márkó fejét, akinek felszakadt a bőre. Balogh Alex sárgát kapott a mozdulatáért. Az eset után áll a játék több percig, Márkót ápolják a pálya szélén.

56. perc: A szabadrúgás után nagyon szépen támadtunk ki. Csirszki Martint a középpályán lefaultolták, Villand Robert kapott sárgát.

55. perc: Szép tiki-taka után hozták ki a labdát a piros mezesek, Nyisalovits Donát belépője későn jött, de kellett. A sárga viszont nem hiányzott….

49. perc: Putnoki támadás végén Csirszki Martin szánta rá magát egy távoli kísérletre, nem is sokat tévedett.

48. perc: A gól- és emberhátrányban lévő vendégek igencsak harapósan kezdték a félidőt, egyáltalán nem látszik a létszámkülönbség. Nem csoda, hogy egy kiváló keresztlabda végén Pataki Lajos beadását Gheorghe Popescu fejelhette kapura. Kellett Egyed Balázs védése.

46. perc: A Békés megyeiek kezdték a második játékrészt, a szünetben cserélt a Füzesgyarmat Vincze Dániel lépett pályára és Zádori Sebastian jött le. 

II. FÉLIDŐ

45+1. perc: Vége a félidőnek.

44. perc: A partjelző intésére rövid konzultáció után a játékvezető elővette a piros lapot és kiállította a Füzesgyarmat védőjét Toca-Bogdan-Florint.

43. perc: A pontrúgás után kontrázhattunk volna, Csirszki Martin kapott jó labdát, középre akarta adni, de a védők szerezték meg a labdát.

42. perc: A középpályán sajnos könnyelműen eladtuk a labdát, a letámadásból adott passzt Fehér Balázs lefülelte, de a labda kivágása után Tóth Szabolcs faultolt, amiért be is sárgult.

40. perc: Fehér Balázs nagyszerű passzával Kemény Tamás robogott majd ballal Katona Bence fejét kereste, épphogy mellé ment.

37. perc: A hazai középpálya közepéről kapott szabadrúgást a Füzesgyarmat. Kb. 30 méterről végezhették el. A sorfalról lepattant a kísérlet, Csirszki Martin pedig indította Balogh Alexet, nem tudták megállítani, de a bepasszába beléptek.

29. perc: GÓL! Czető Márk előbb egy esernyőcsellel csapta be ellenfelét, majd háttal a gyarmatiak kapujának akrobatikus mozdulattal indította Balogh Alexet, aki villámgyorsan száguldott a tizin belülre, ahol a földre került. Tizenegyes nincs, Alex viszont felpattant, egy csel után középre ívelt, Kemény Tamás pedig megelőzve védőjét a kapuba bólintott. Vezetünk!!!!!!! GÓL!

28. perc: A Füzesgyarmat partvonali bedobását sikerül tisztázni, kicsivel később Katona Bencével szabálytalankodtak a középpálya közepén. Balogh Alex életerősen vágta a vendégek kapuja elé, de már les.

20. perc: Egy rossz kirúgás után Katona Bence vette birtokba a játékszert, letámadtunk, Kemény Tamásnak továbbított, aki középre ívelte volna ha Varga Márkó nem lép jól közbe.

16. perc: GÓL! A bal oldalon vezetett putnoki támadás végén a kapujából kimozduló kapust megelőzve Katona Bence pöckölt a labdába, ami a bal alsó sarokig meg sem állt. Egyenlítettünk!!!! GÓL!

13. perc: GÓL! Váratlanul megszerezte a vezetést a Füzesgyarmat, Pataki Lajos nyert versenyfutást Gál Szabolccsal szemben, a kapura tartó lövését Egyed Balázs bravúrral védte, a kipattanóból újra célba vette a kaput, ami mellé ment volna, ha nem érkezik a hosszún Lukács Zsombor, aki a jobb alsóba lőtt. GÓL!

11. perc: Czető Márk óriási bedobása után Fehér Balázs került lövőhelyzetbe, de sajnos blokkolták a remek kísérletét.

10. perc: Aktívan próbálkoznak a csapatok, nagy a sürgés-forgás, de a kapuk nincsenek veszélyben.

4. perc: Katona Bence éles szögből hatalmas lövést eresztett meg, Fildan nagyot fogott. Az első putnoki szöglet után felszabadítottak a vendégek.

2. perc: Az első kapu előtti szituáció a miénk, Balogh Alex bedobása után Fehér Balázs próbálkozhatott, majd a vendégek egy gyors kontra után egy távoli lövéssel tették próbára Egyed Balázs képességeit.

0. perc: És….. elkezdődött a 2018-as év első bajnoki mérkőzése, a Putnok kezdte a találkozót.

14:26: A játékosok a kijáróban, hamarosan kezdés!!

14:15: A vendég füzesgyarmatiak tiszta pirosban, mi pedig tiszta kékben fogunk játszani a mai mérkőzésen.

14:10: Nagyon sok szeretettel köszöntjük az online közvetítésünk követőit, a füzesgyarmati és a putnoki szurkolókat egyaránt. Bő tíz perce kivonultak a csapatok játékosai, jelenleg is zajlik a bemelegítés. A pálya talaja egész jó, a nap süt, a drukkerek gyülekeznek, mi kell még? HAJRÁ PUTNOK!!!!

 

Válasz írása