Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – FÜZESGYARMATI SK 1-7

Füzesgyarmat.HJ
EREDMÉNY:
PUTNOK FC – FÜZESGYARMATI SK 1-7 (0-2)
Putnok Füzesgyarmat
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
FÜZESGYARMATI SK
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 35 Elek István
 76′    1 Fildan Calin Florin
 3 Nyisalovits Donát  
   3 Raducu Constantin
 13′
 4 Tóth Szabolcs  46′  37′  5 Kis Szabolcs
   
 7 Zimányi Ádám
 
   30′  7 Styecz Milán
 
 8 Vajda Roland  63′
 
   10 Lukács Zsombor
 74′  34′  
 11 Katona Bence
 
 
 15 Székely Dávid
   65′ 71′
 40′
 12 Czető Márk
 

 90′  25 Kinczel Ervin
 
 
 16 Illés Richárd
     26 Popescu Gheorghe
   84′
 
 23 Constantinescu D-M.

 26 Toca Bogdan-Florin
 
 38′  
 24 Csicsvári Milán

 33 Vincze Ákos
   58′
 33 Csirszki Martin
 63′
 62′  77 Pataki Lajos
 
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 5 Lovasi Dávid
 46′  12 Ivicevic Márk
 6 Timkó István
   91 Pölöskei Péter
 13′  54′
 9 Lajkó Csanád
 
 8 Faggyas Milán
 73′
 77′
 10 Bene Attila
 63′
       17 Silaghi Mario
 
     
 14 Szilágyi Szebasztián
 63′
 68′    90 Szász Tamás
 
 15 Pogonyi Dominik

     
 18 Chifu Daniel Cristian        
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
KOSZTA PÉTER
BOROS TIBOR

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

91. perc: A spori nem hosszabbít, nem haragszunk érte, 7-1-es, súlyos vereséget szenvedtünk a Füzesgyarmattól.

90. perc: Czető Márk kap sárga cédulát.

88. perc: Egy középre passzírozott labdát Bene Attila a kapufára lőtt, az ismétlést egy védő menti szögletre. Szerencsénk sincs.

86. perc: Támadunk, Nyisalovits Donát keveredik a tizenhatoson belülre, a lövését bravúrral szedte ki a vendég kapus a bal felsőből.

84. perc: Újabb gólt szerez a Füzesgyarmat. Gheorghe Popescu lőtte ki a bal felsőt. (1-7)

83. perc: Putnoki szöglettel folytatódik a játék, a felpörgőt Zimányi Ádám rúgja kapura, mellé.

82. perc: Szabadrúgást kapunk a tizenhatos vonalától 15 méterre, Csirszki Martin lágyal emel, a kapus jön ki és az övé a játékszer.

80. perc: Tíz ember ellen sem jutunk egyről a kettőre, a szó legszorosabb értelmében…. A hazai kapus készülődik kirúgáshoz.

77. perc: Ziccerben elkaszálja ellenfelét Elek Öcsi, ezért Ő sárgát, a Füzesgyarmat büntetőt kap. Faggyas Milán alig hogy beállt gólt szerez, az állás 1-6.

73. perc: Lovasi Dávid harcol ki szögletet, közben cserél a vendég alakulat. Lukács Zsombor lassan de biztosan hagyja el a játékteret, Faggyas Milán a pályán.

71. perc: Kontrázik a Füzesgyarmat, Székely Dávid ismét betalál. (1-5)

68. perc: Lovasi Dávid adta a jobb szélről középre, Nyisalovits Donát csúsztatott bele, középen Szilágyi Szebasztián passzolta a kapuba. Szépítünk. (1-4)

65. perc: Egy felívelt labdát a tizenhatosunkon belül szedett össze Székely Dávid, elvettük ugyan tőle, de szemfüles módon visszaszerezte, majd a kapuját elhagyó Elek Öcsi mellett a kapunkba gurít. (0-4)

62. perc: Csirszki Martin kap sárgát.

61. perc: Cserél a Füzesgyarmat. Styecz Milán kap pihenőt, Szász Tamás száll játékba.

58. perc: A játékvezető Vajda Roland utolsó emberként történő lerántásáért kiállította Vincze Ákost.

54. perc: A büntetőterületünk sarkától tíz méterre kap szabadrúgást a Füzesgyarmat, a tekeredő labdát Pölöskei Péter szedi össze és lövi a bal alsóba. (0-3)

51. perc: Egymás után kétszer kerül a földre Zimányi Ádám, kétszer kap szabadrúgást az ellenfél térfelének közepéről, a sértett ívelte a kapu felé, Czető Márk fejel, a kapusé.

49. perc: Egyelőre mi dominálunk, kérdés mire megyünk vele, a vendégek a második félidőben még nem nagyon lépték át a térfelet. 

46. perc: A szünetben cseréltünk, Lovasi Dávid lépett pályára Tóth Szabolcs helyén.

II. FÉLIDŐ

SZÜNET

47. perc: Gheorghe Popescu fejelhetett közelről a kapunkra, szerencsére fölé ment a próbálkozás.

46. perc: Két percet hosszabbít a játékvezető. Eseménytelen időszak, aztán izgalmak a mi kapunk előtt, mindkét oldalról középre tudták adni a vendég játékosok, a végeredmény egy szöglet.

45. perc: Katona Bence és Tóth Szabolcs hoz össze egy szögletet. A hosszú oldalon érkező Czető Márk fejelhet, egyenesen a kapus kezeibe.

42. perc: Székely Dávid próbálkozik távolról, Elek Öcsi biztosan fogja.

40. perc: Besárgul Székely Dávid.

40. perc: Szépíthettünk volna, Marius lövése a kapusról kijön, Katona Bence passzolná vissza középre, Tóth Szabolcs eltöri a labdát, visszakerül Katona Bencéhez, de ez így már les.

38. perc: Tizenegyeshez jut a Füzesgyarmat a partjelző intésére. Az ítélet végrehajtó Toca Bogdan-Florin. (0-2)

37. perc: Tóth Szabolcsnak mutat fel a játékvezető sárga lapot.

34. perc: Megszerezte a vezetést a Füzesgyarmat. Egy kontra végén jobbról passzolnak középre, Lukács Zsombor pedig a rövidbe helyez. (0-1)

31. perc: A térfelünk közepéről kap szabit a Gyarmat, Lukács Zsombor remekbe szabott lövésére odaér Elek Öcsi és szögletre véd. A szöglet kis szöglet, a beadást elrontják, ennyivel volt ennyi.

30. perc: Polgármester úrtól 200-as mezt, a bírótól sárga lapot kapott a 200. meccsét játszó Zimányi Ádám.

28. perc: Csirszki Martin passzából zseniális csellel fut el Tóth Szabolcs és kiharcol egy szögletet, amit még egy követ, egyikből sem lesz semmi. Pontosabban annyi, hogy az ellenfél kontráját megakadályozzuk azonnal előre vágjuk Tóth Szabolcsnak, aki Mariushoz továbbít, lövés nem lett belőle.

26. perc: Székely Dávid cselez ki két emberünket, Csicsvári Milán ütközi le, jár a szabadrúgás a vendégeknek. 20 méterre lehet a labda, többen is mögötte, Kis Szabolcs rúgta kapura, jó a lövés, szép a védés, ez az Öcsike!!! Bravó!!!!

24. perc: Egy jó labdaszerzés után mehettünk volna előre, aztán jöhettünk vissza védekezni, az utolsó előtti passzokat rontjuk el. A védekezésre is oda kell figyelni, mert harapnak a gyarmatiak, ha nem is úgy mint Luis Suarez.

21. perc: Csirszki Martin és Vajda Roland kényszerítőzik, utóbbi lő keményen, a rövid sarok mellett suhan el a labdája.

19. perc: Kontrázik a békési csapat nem békésen, a jobb szélről jön a lapos bepassz, piros mezes lábról megy az alapvonalon túlra, közel volt ez is.

17. perc: A bal szélen hibázunk, Pataki Lajos fut a tizenhatoson belülre, középre ad Székely Dávidnak, jön a lövés közelről, Elek Öcsi óriási bravúrral védi, a kipattanót aztán Csicsvári Milán vágja előre.

15. perc: Illés Richárd szerzi meg a labdát a középpályán, okosan azonnal előre küldi Katona Bencének, aki jól tartja meg, lefordul emberéről és lő, Fildan Calin védi.

14. perc: Az ellenfél tizenhatosától nem messze a bal szélről kapunk szabit. Csirszki Martin emeli középre, mindenki emelkedik, putnoki fejről vágódik le a labda, szenved még egy kicsit a lábak között, aztán kihozza a Füzesgyarmat.

13. perc: Raducu Constantin helyén Pölöskei Péter a pályán.

12. perc: Csirszki Martin indítja laposan Mariust, aki Katona Bencéhez továbbít, lő, blokkról vágódik le.

10. perc: Áll a játék. Fildan Calin Florin került a földre egy ütközés után, ápolták, de nem tudja folytatni.

8. perc: A középvonaltól pár méterre a mi térfelünkről kap szabadrúgást a vendég csapat, Pataki Lajos a kapu elé emeli, Vincze Ákos érkezik és mellé fejel.

7. perc: Nagy helyzetekről nem tudtunk eddig beszámolni, de most előttünk adódott lehetőség. Csirszki Martin labdájával nyargalt előre Katona Bence, három védő fogta közre, a sprintet Ő nyerte, de a lövés előtt elpiszkálták előle a labdát.

0. perc: Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Füzesgyarmati SK bajnoki mérkőzés online közvetítésének követőit. A piros mezes vendégek kezdték a találkozót. Hajrá Putnok!

17:25: Ünnepi pillanatokkal kezdődött a mai mérkőzés, Tamás Barnabás, Putnok város polgármestere köszöntötte a Putnok FC csapatkapitányát, aki 200. alkalommal öltötte magára a Putnok mezt. Ezúton is szívből gratulálunk neki! 

Válasz írása