Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – FC TISZAÚJVÁROS 1-2

25forduló
VÉGEREDMÉNY:
PUTNOK FC – FC TISZAÚJVÁROS 1-2 (1-2)
Putnok Tiszaújváros
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
FC TISZAÚJVÁROS
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 44 Egyed Balázs  41′  11′    30 Tóth Csaba
 3 Nyisalovits Donát  
   3 Bokros Tibor
 
 4 Tóth Szabolcs      6 Lippai Tibor
   
 6 Timkó István  61′
   7 Nagy Dávid
 66′
 3′
 8 Vajda Roland  83′
   9 Pap Zsolt
 11′  37′
 10 Bene Attila  
 
 10 Fodor Péter
 
 11 Katona Bence  

   11 Csicsek Levente
 86′  
 
 13 Mahalek Marcell
 23′    15′  14 Hussein Shadi
     
 16 Illés Richárd

 15 Orosz Máté  
 24 Csicsvári Milán

 74′  16 Illés Gábor  
 33 Csirszki Martin
 
   94′  21 Molnár Máté
 90′
CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 21 Elek István  32 Herceg Péter
 2 Jobbik Mátyás    5 Papp Ferenc
 86′
 5 Lovasi Dávid
 
 8 Lipusz Norbert
 90′
 9 Lajkó Csanád
 61′
       12 Pataki László
 
     
 12 Czető Márk
 23′
     17 Kertész Tamás  66′
 15 Pogonyi Dominik  83′
 18 Horváth Tamás
 
 18 Chifu Daniel    20 Tóth Simon
 
VEZETŐEDZŐ VEZETŐEDZŐ
KOSZTA PÉTER
GERLICZKI MÁTÉ

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

95. perc: A meccsnek vége. A Tiszaújváros nyert 2-1-re.

94. perc: Lerántásért megkapta második sárga lapját Csirszki Martin, aki így pirossal mehetett az öltözőbe. Az első sárgáról valamikor lemaradtunk…

90. perc: 5 perc hosszabbítás. Cserél harmadjára is a vendég gárda. Lipusz Norbert érkezik, Molnár Máté távozik a pályára/ról.

89. perc: Putnoki szöglet, kifejelik, Pogonyi Dominik jön és a kapu felé lő kb. 1 méterrel. Szép volt!

87. perc: Szinte mindenki a vendég térfelén, na jó Egyed Balázs nem. Pogonyi Dominik elé kerül a nagy jövés-menésben a labda, rá is tűzi, jó a blokk.

86. perc: Áll a bál, meg a játék is. Csicsek Leventének nagyon fáj, kapott egyet a lábára és le is kellett cserélni. Papp Ferenc szállt játékba.

83. perc: Pogonyi Dominik is szerephez jut, Vajda Rolandot váltotta.

83. perc: Katona Bence és Bene Attila közös erővel szerzi meg a labdát a kezdőkörben, utóbbi felgyorsít majd a jobb szélen felfutó Nyisalovits Donáthoz passzol, Nyisa kapu elé tekerné, Katona Bence viszont nem éri el…Ebben több volt.

81. perc: Tíz percen belül vagyunk és mi támadunk, de elveszítjük a labdát. Kontrázik a zöld mezes csapat, Pap Zsolt a tizenhatoson kívülről a bal fickát veszi célba, ne kérdezzék hogy, de kiszedte onnan Egyed Balááááááááááázs!! Pazar védés!!!

78. perc: Ajtó-ablak helyzetig jut a Tiszaújváros egy ellentámadás végén, szépen kipasszoltak minket, Kertész Tamás 10 méterről tisztán lőhetne, egy csel után meg is teszi, Egyed Balázs fantasztikus mozdulattal hárít. A szöglet a miénk, magyarul mi szerezzük meg.

76. perc: Vajda Roland remek egyéni megmozdulással hámozza át magát a vendég védőkön, a büntetőterületen belül laposan középread, de senki nem érkezik…

75. perc: Az utolsó három percre beköltöztünk az ellenfél térfelére, a labda járatásán kívül egyelőre többre nem futja.

74. perc: A nagy akarásnak szöglet és reméljük gól lesz a vége. Csirszki Martin kornerébe Nyisalovits Donát fejel bele, de gól nem lesz belőle, a vendégeké a labda. Kontráznak, Csicsvári Milán taglózza le Hussein Shadit, sárgát kap érte.

70. perc: Csicsvári Milán huppan a földre, Hussein Shadi segített neki ebben. A pontrúgás után felíveljük a labdát, a védők jól avatkoznak közbe, sőt ki is hozzák a labdát, Kertész Tamás felé repül a nehéz kő helyett a labda, hárman csak megállítják de szabálytalanul. A szabit leblokkoljuk, az ismétlés Csicsek Levente lábában, abba is belelépünk.

66. perc: Változtat a Tiszaújváros is. A villámgyors Kertész Tamás száguld be a pályára, Nagy Dávid hagyta el a játékteret.

65. perc: Nagyszerű indítást kapott Katona Bence, aki két embertől szorongatva is bevitte a labdát a Tiszaúj tizenhatosára, a lövés előtt szerelni tudták.

64. perc: Tóth Szabolcs készülődik a megítélt pontrúgáshoz. A távolság 30 méter. Erő volt benne, a védőfalban azonban így is elakadt.

61. perc: Cserélünk. Lajkó Csanád váltotta Timkó Istvánt.

59. perc: Nyisalovits Donát jó indítása a múltkor bejött és most sem kellett sok hozzá, Illés Richárdot vette ismét célba, aki Katona Bencéhez továbbít, csatárunk betör a tizin belülre, Illés Richárdhoz centerezne, a belső védő lába akadályozza meg…. Nagy lehetőség volt.

57. perc: Szépen járatjuk körbe a labdát a vendég büntetőterület körül és a végén olyat látunk, amit nagyon ritkán, Illés Richárd távolról lő kapura, pár métert tévedett csak. Szép megmozdulás!

55. perc: A 47. perchez hasonló helyről kap szabit a Tiszaúj, Hussein Shadi megint a trükkös beadását veszi elő, de a csúszós talajon nem érheti el a nagy sebességgel érkező Nagy Dávid.

53. perc: Lendületesen visszük fel a labdát az ellenfél térfelére, Csirszki Martin lövi az égbe a labdát ami az ötösön pattanna le, Tóth Csaba kiöklözi, Vajda Roland szerzi meg, jó a visszapassz Illés Richárdnak, aki kapásból a kapu elé teszi, Katona Bence nyújtózik, les sajnos.

51. perc: Elég sok a szabálytalanság a meccsen, de ebben is a vendégek vezetnek 10-9-re. A legújabb fault is az övék, mi jöhetnek pontrúgással előre.

49. perc: Akciózik a Tiszaújváros, a bal szélen tisztán veszi át Pap Zsolt, kapu elé teker, a hosszú oldalon nem sokkal marad le a csapattársa.

47. perc: A tizenhatosunk sarkától 10 méterre faultolunk, Hussein Shadi beadását Nyisalovits Donát fejeli ki.

46. perc: Mi kezdtük a második félidőt. Hajrá Fiúk, meg tudjuk fordítani!!!!

II. FÉLIDŐ

FÉLIDEI EREDMÉNYEK: (FACEBOOK/NB3FOCI CSOPORT):

Jászberény – Szolnok 1-1
ESMTK – Eger 1-1
Salgótarján – Nyírbátor 0-0
Cigánd – Füzesgyarmat 0-0

SZÜNET

45. perc: Nem hosszabbít a játékvezető, félidő.

45. perc:  Egyre jobban elszabadulnak az indulatok a megyei rangadón, a lesek megítélésével a legnagyobb gondja mindkét kispadnak.

41. perc: Czető Márk íveli fel a labdát Katona Bencéhez, aki két emberen is áthámozza magát, majd a lövésnél felrúgják. Újabb büntetőt kapunk. Egyed Balázs, a kapusunk végzi el és szépen be is rúgja ahogy azt kell!!!! Ez azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! (1-2)

38. perc: Szépíthettünk volna… A jobb szélen kap indítást Vajda Roland, aki betör a tiszaúji tizenhatoson belülre, elkaszálják, büntetőt kapunk. Katona Bence végzi el és lő hatalmas kapufát. Marad a 0-2.

37. perc: Pap Zsolt kap sárga cédulát.

35. perc: A sarokrúgást kifejeljük, aztán Orosz Máté lövi rá a lecsorgót, fölé.

34. perc: Megjött a tüzelőkedve a vendégeknek, Nagy Dávid is távolról teszteli Egyed Balázst, bravúrosan véd a kapusunk, de ebből is szöglet lesz. 

33. perc: Támad a Tiszaújváros, tisztán játszhatják meg az embereiket a térfelünkön, jó 20 méterről kapura lőhet Csicsek Levente, nagyot véd Egyed Balázs. Fél perccel később egy újabb löket érkezik a bal szélről, azt is fogja a putnoki portás.

31. perc: Egy vaktában előre rúgott labdába Csicsvári Milán kap bele, jön a negyedik vendég szöglet. Czető Márk kifejeli, a zöldek visszaszerzik, a kapu elé ívelik, Pap Zsolt már nem érte el.

29. perc: Borzasztóan csúszik a pálya, Tóth Szabolcs húz váratlant, a kapu elé emeli a lasztit, Nyisalovits Donát méterekről érkezik, csúszik, de Tóth Csaba megszerzi előle.

27. perc: Timkó István rúghat szabadrúgást az oldalvonal mellől, felszabadít a vendég védelem.

24. perc: Nagy bedobás Tóth Szabolcstól, Csirszki Martin fejeli fel, Fodor Péter vágja előre. Akarni akarunk, gólszerzés egyelőre hiánycikk nálunk.

23. perc: Le kell cserélni a megsérült Mahalek Marcellt, Czető Márk a pályán.

20. perc: Mahalek Marcell kapott a combjához, egy percig állt a játék, ápolni kell.

17. perc: Szabadrúgást kapunk a vendég térfélen a tizenhatos sarkától nem messze. Csirszki Martin íveli középre, kifejelik.

15. perc: Ezúttal Mahalek Marcellnek mutatta fel a sárgát a játékvezető a védőnk becsúszásáért.

11. perc: Egyed Balázs lest reklamált, ezért sárgát kapott.

11. perc: 25 méterre a kapunktól végezhet el szabadrúgást a zöld mezes csapat. A kis passzos játék nem jön be, de aztán a bal szélről sikerült mögénk kerülniük, a beadást pedig a hosszú oldalon Pap Zsolt kotorta a kapunkba. (0-2)

6. perc: Egymás után két szögletet is kiharcol a vendég gárda, az első veszélyesebb volt, a második kifejeltük.

5. perc: A középpályán megszerzett labdával Csirszki Martin halad nagy léptekkel előre, lepasszolja Bene Attilának, akinek a lövése a kapusban akadt el. Putnoki szöglet. Nyisalovits Donát fejel, de nem tudta irányítani, fölé ment.

3. perc: A büntetőt Nagy Dávid magabiztosan értékesítette, Egyed Balázs érezte a sarkot, de nem érte el a lövést. (0-1)

2. perc: Rögtön az elején kap egy szabadrúgást a Tiszaúj. Pap Zsolt beadását szögletre mentettük. A sarokrúgás jól jön befelé, kezezés miatt büntetőt ítél a spori.

16:26: Az eltiltott Zimányi Ádám helyett Nyisalovits Donát a csapatkapitányunk, megvolt a választás, a Tiszaújváros kezd. HAJRÁ PUTNOK!!!

16:20: A játékosok befejezték a bemelegítést. Nem valami kellemes ez a 13 fok, sapka, sál, kesztyű szükséges.

16:17: A Tiszaújváros neonzöld-feketében, a Putnok tiszta kékben játszik ma.

16:15: Reggel óta egyfolytában esik az eső Putnokon, jelenleg is szakad ahogy csak bír… Esős futam lesz a mai.

16:10: Az NB3 2018/19-es bajnoksága a 25. fordulóhoz érkezett és ezúttal normál időpontban 16:30 órás kezdéssel játsszuk a mérkőzésünket. Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – FC Tiszaújváros bajnoki mérkőzés online közvetítésének követőit.

1 Reagálás

  1. Tamási István

    Ott voltam az 50-évvel ezelőtti meccsen(ha jól emlékszem)a Megye.I -be a Tiszaszederkény vert meg minket:7-3-ra!

Válasz írása