Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – EGER SE 2-0

Putnok-Eger2

VÉGEREDMÉNY:
PUTNOK FC – EGER SE 2-0 (0-0)
Putnok Eger
 
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap  
EGER SE
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 1 Fülöp Gergő      
   23 Tajti Bence        
 3 Nyisalovits Donát
         3 Mikolka Márk    
 
 
 4 Tóth Szabolcs
 54′  
   6 Farkas Krisztián
     
 89′
 7 Zimányi Ádám  
 
 
   9 Vajda Ákos
 11 Katona Bence   82′
 63′
 
   10 Gresó Mátyás
     38′  
 12 Czető Márk  
 
     11 Titkó Krisztián
 
   74′  
 13 Mahalek Marcell    
     12 Lőrincz Patrik
 67′
 
   
 14 Süttő Attila  
     13 Pataki Zsolt
 67′      
 23 Constantinescu D-M.   90′
 
 
   16 Busai Barna  67′
 24 Csicsvári Milán  
     17 Debreceni Dávid  
   
 
 33 Csirszki Martin
  86′
       21 Lakatos Béla
 
 
  CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap   CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 35 Elek István
         26 Giák Tamás        
 5 Madarász János
  82′
       5 Galambosi Máté  
     
 6 Bodnár Dominik  
       7 Fekete Viktor
 67′      
 8 Varga Márkó   86′
       14 Kacsó Attila  
     
 9
Mezőssy Levente   90′

     15 Vígh Ferenc
     
 10 Bene Attila  
       18 Benke Norbert
 67′
     
 16 Illés Richárd
 
       20 Rjaskó Viktor  67′
     
  VEZETŐEDZŐ           VEZETŐEDZŐ        
  KOSZTA PÉTER
          VITÁNYI LÁSZLÓ
       
A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

94. perc: Vége a mérkőzésnek!!!! Megnyertük!!! Szép volt Fiúk!!!

93. perc: Madarász János és Varga Márkó kis híján összehozta harmadik gólunkat, ejj de jó lett volna.

90. perc: Utolsó cserénket hajtottuk végre. Marius kapott pihenőt, Mezőssy Levente pedig játéklehetőséget.

89. perc: Farkas Krisztián csúnya szabálytalansága második sárgát, azaz pirosat ér.

87. perc: Előbb egy hazai szögletet, majd egy egri jó kis beadást könyvelhettünk el.

86. perc: Ismét cserélünk, Csirszki Martin helyére Varga Márkó érkezett.

85. perc: Nyisalovits Donát futott versenyt a bal szélen Gresó Mátyással, aki csak be tudja gyötörni a kapunk elé, Fülöp Gergő vetődik ki  és szerzi meg.

83. perc: Putnoki akció, Marius teszi Zimányi Ádámnak, Ő Csirszki Martinnak, csapatunk legszőkébbje pedig bátor ember, lőtt már Ő nagy gólt a szezonban, ezúttal azonban a kapu felé tüzelt.

82. perc: Csak a 82. percben cserélünk. A nagyon jól játszó Katona Bencét hozza le a mester, Madarász János áll be a helyére.

80. perc: Farkas Krisztián szánja el magát lövésre távolról, beleér egy putnoki láb, szöglet. Az ívelés a hosszúról Titkó Krisztián elé kerül, aki az égbe lövi a lasztit.

78. perc: Süttő Attila remek szerelése után indítja a bal szélen Mariust, aki a szokásos szuperszónikus sebességével végigszáguldott, majd kapura is szúrta, az egri portás védett.

74. perc: Titkó Krisztián kap sárgát.

73. perc: Jó kis kapus kirúgást vesz le jól Katona Bence, lefordul emberéről, aki végig a nyakán volt, majd továbbít Mariushoz, a kapus szedi fel előle…

71. perc: A vendégek jönnek egy szöglettel, Fülöp Gergő húzza le a levegőből.

67. perc: Ez is ritka, hármas cserét hajt végre Vígh Ferenc az egriek trénere. Elég lesz nyomon követni. Fekete Viktor váltja Pataki Zsoltot, Benke Norbert Lőrincz Patrikot, Rjaskó Viktor Busai Barnát.

63. perc: A jobb szélen játszik össze Tóth Szabolcs és Marius, újabb sarokrúgás a vége. Csirszki Martin íveli a hosszúra, a kapus megtorpan, Katona Bence pedig két védő között a hálóba fejel!!!!! Ollléééééééééééé!!! (2-0)

61. perc: Putnoki szöglet, Csicsvári Milán fejel bele, mellé csúsztat.

57. perc: Farkas Krisztián szolgált rá a sárga lapra.

56. perc: Az oldalvonal mellől jár a szabadrúgás az Egernek, Fülöp Gergő tenyerel bele, vendég bedobásra váltva azt.

54. perc: Fellazult a vendégek védelme, mi pedig szépen járattuk meg a labdát a jobb szélen, Tóth Szabolcs és Marius trükkös kényszerítőzése után, Tóth Szabolcs kerül helyzetbe, távolról lő, egy védőn megpattan a labda és Tajti Bencét becsapva a rövidbe jut. Vezetünk!!!!!!!!

51. perc: Védőnk, Czető Márk hatalmas bedobását csúsztatjuk a hosszúra, olybá tűnt Katona Bence elérheti, csúszik is érte, de nincs gól, sőt szabival jöhet kifelé a piros mezes csapat.

47. perc: Katona Bence labdájából Tóth Szabolcs szlalomozik a védők között és küzd meg egy szabadrúgásért a vendégek szögletzászlójától nem messze. Csirszki Martin beadása éles, a kapus biztosít, de felszabadul az egri kapu környéke.

46. perc: A gól nélküli első játékrész után az Eger kezdte a másodikat.

Gólínség van a Keleti csoport többi mérkőzésén is, az nb3foci.hu facebook csoportjának hála a következő félidei eredményeket ismerhetjük:

SALGÓTARJÁN-DEAC 0-0
NYÍRBÁTOR – GYÖNGYÖS 0-0
TISZAÚJVÁROS – FÜZESGYARMAT 0-0
CIGÁND – ESMTK 0-1
JÁSZBERÉNY – SÉNYŐ 1-0

SZÜNET

45. perc: Nem hosszabbít a játékvezető, félidő.

44. perc: A kornernél a vendégek szabadítanak fel lényegében magasra vágott labdával, aztán Katona Bence hozza ki.

42. perc: Előbb egy szabadrúgást, majd egy szögletet is rúghat az Eger. Még nem kerül erre sor, Gresó Mátyást kell ápolni.

39. perc: Rögtön az eset után egy ütközés, Süttő Attila és Titkó Krisztián a földön, mi kapunk szabit. Attila végzi el, de kicsit elszabta, kirúgják a védők.

38. perc: Gresó Mátyás kapott sárga cédulát.

37. perc: Az  Eger percei után eljutottunk az ellenfél térfelére. Mariust vágták fel hátulról, a szabadrúgást Csicsvári Milán végezte el, bele a sorfalba.

33. perc: Ideje elmondani egy fohászt, az Eger könnyedén megszerezhette volna a vezetést, Gresó Mátyás kerül 1000%-os helyzetbe és lövi telibe a rövid kapufát. A kipattanónál is mákunk van, hozzánk pattan a labda, megmenekültünk…

31. perc: Az egriek kavarják meg a kártyákat, a bal szélünk lyukas, az ívelés némi szerencsével Czető Márk elé kerül, aki felszabadít.

29. perc: Nyisalovits Donát lép fel jól a támadásunkhoz, sőt az Ő beadásából harcolunk ki újabb szögletet. A kis szögit Tóth Szabolcs fogadja a röviden, lekészít az érkező Mariusnak, de eltöri a labdát, a lecsorgót Süttő Attila gyűjti be, elhúzzák a lábát. A pontrúgásból ismét szögletet rúghatunk. Czető Márk érkezik jó ütemben a fejes is kiváló, de mellé megy.

27. perc: A saját térfelünkön veszítjük el a labdát, a beadást Czető Márk menti szögletre. A sarokrúgásból jön egy vendég fejes, fölé szerencsére.

25. perc: Katona Bence csapja be védőjét, nagyon okosan fordult le emberéről, a labdacipelésben is jeleskedik, a tizin belülre lopja magát, most a lövés is összejön, kár hogy beleblokkolnak a vendégek…

20. perc: A mérkőzés eddigi legszebb megnyilvánulása, Süttő Attila futott el a bal szélen, Csirszki Martin svájci pontossággal teszi elé, az ellenfél tizenhatosán belül remekül kényszerítőznek egymással, majd Attila centerez Katona Bencéhez. Sajna lövésig nem jutott el a támadónk, odaérnek a védők és oda a lehetőség is.

18. perc: A jobb szélen fut el az egri gyors, jó a beadás is, a sérüléséből visszatérő Mahalek Marcell fejeli szögletre. Kifejeljük, újabb szögi, ezt is tisztázzuk.

16. perc: Egri részről a jobb szélről érkezik a lövés vagy ívelés, nehéz eldönteni mi akart lenni, a lényeg, hogy a kapu felé szállt.

14. perc: Putnoki szöglet, ami putnoki fejről gördül a tizenhatoson kívülre, Tóth Szabolcs durrantja rá messziről, nagyon fölé.

11. perc: Mariust rántották le a tizenhatoson belül, de néma maradt a síp. A putnoki kispad és a szurkolók is büntetőért kiáltanak.

6. perc: Jól adogattunk az ellenfél térfelén, Csicsvári Milán, Tóth Szabolcs, Csirszki Martin a labda útja. Utóbbi számára megvan a lövőhelyzet, távolról tüzel, a jobb alsó mellé megy a lövés.

5. perc: Középpályásunk, Csirszki Martin ível mértani pontossággal a jobb szélen elfutó Tóth Szabolcshoz, aki kapásból, éles szögből megcélozza a kaput, Tajti Bence fogja a röviden.

3. perc: Zimányi Ádám tör be a bal szélen az egri tizenhatoson belülre, jó a bepassz Katona Bencének, aki Mariusnak készíteni le, de megelőzik. Sikerül egy bedobást kiharcolni, a kapu torkába gyömöszöljük a játékszert, Tajti Bence veszi birtokba.

2. perc: Izgalmak a putnoki kapu előtt, kicsit szellősen védekeztünk, kapura tudtak fordulni, Fülöp Gergő messze a kapuját elhagyva avatkozott közbe lábbal, az üres kapura érkező ismétlésbe beleléptünk.

0. perc: Gyönyörűen süt a nap Putnokon, de a szél miatt nagyon hidegnek tűnik az idő.

12:57: A Putnok FC fehér-fekete mezben, az Eger piros-kékben játszik a mai napon. A mérkőzést a Putnok kezdte.

12:55: A mérkőzés előtt egyperces néma felállással emlékeztek a jelenlévők a Putnok FC játékosának, Nyisalovits Donát édesapjára, Nyisalovits Zsoltra, aki életének 54. évében, 2018. november 14-én, szerda hajnalban hosszú betegség után a Miskolci Megyei Kórházban eltávozott az élők sorából. Ezúton is őszinte részvétünket fejezzük ki a család felé.

12:47: Sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Eger SE bajnoki mérkőzés online közvetítésének követőit innen a Várady Béla Sportközpontból! 13 perc múlva kezdünk!

Válasz írása