Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – DEBRECENI EAC 3-0

Putnok-DEAC

 

Putnok DEAC
 
PUTNOK FC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap  
DEBRECENI EAC
reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 44 Egyed Balázs          99 Csúri Bence
       
 4 Tóth Szabolcs          2 Vékei Nándor
   
 90′  
 5 Madarász János   85′    
   5 Ramos Colon Luis
 65′      
 6 Szemere Balázs  
 
     6 Nagy Zoltán
       
 7 Zimányi Ádám  
 
 
   7 Karikás Krisztián  68′      
 10 Balogh Alex
  46′
 
     9 Csörgő Krisztián
 76′
     
 11 Katona Bence
   88′
     22 Katona Tamás
 
 63′  
 12 Czető Márk
 
       26 Balogh Krisztián
       
 15 Gál Szabolcs
 59′
     45 Sidibe Ibrahima
 
 17 Kemény Tamás   79′

     87 Nagy Róbert
     
 
 33 Csirszki Martin
 
       97 Mócsán Erik
   47′
 63′
  CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap   CSERÉK reset-2-color-hi Soccer_ball Sárga lap
 21 Málik Mihály          1 Faragó Ádám
       
 2 Bodnár Dominik
 
       10 Nagy Dávid
 76′
     
 3 Nyisalovits Donát
       13 Szarka János
       
 8 Fehér Balázs
 
       14 Kovács Miklós  65′
     
 13
Sápi József  85′
       19 Barabás Zoltán
       
 16 Illés Richárd
 79′
       23 Sós Dominik
 68′      
 24 Zimányi Adrián  46′
       77 Sütő Balázs
     
  VEZETŐEDZŐ           VEZETŐEDZŐ        
  KOSZTA PÉTER
          SÁFÁR LÁSZLÓ
       
A MÉRKŐZÉS ESEMÉNYEI PERCRŐL PERCRE:

90. perc: Nincs hosszabbítás, vége: Putnok-Debrecen 3-0!!

90. perc: Vékei Nándor sárgul be.

88. perc: Katona Bencét faultolták, a szabi után Tóth Szabi kiválóan teker a hosszúra, ahol ki más, mint Katona Bence érkezett és fejelt szép gólt!!!!! Ez a tizenhatodik találata a Putnok támadójának!!! (3-0)

85. perc: Harmadik cserénket is kihasználjuk, Sápi József is játékba szállhat, Madarász János megpihenhet.

85. perc: Nem sokkal később a bal oldalról érkező beadást sikerült megint csak nagyon fölé rúgniuk. Nem haragszunk érte….

84. perc: Nagy lehetőség a vendégoldalon, Nagy Zoltán azonban fölé rúgta a kontratámadásuk végén.

79. perc: Koszta Péter ismét változtat, Illés Richárdot állítja csatasorba, Kemény Tamás jött le.

79. perc: Egy Katona Bence által megszerzett labdát Kemény Tamás helyből ívelte a jobb felsőbe, de a vendégek hálóőre elérte.

78. perc: Katona Bence egy jó csel után élesen középre passzolt, Kemény Tamás érkezett, de a lábáról a kapu felé pattant a laszti.

76. perc: Cserél a DEAC harmadjára is, Csörgő Krisztián kapott pihenőt, Nagy Dávid pedig játéklehetőséget.

74. perc: A fehér mezesek tizenhatosának sarkától öt méterre rúgták fel Madarász Jánost, Zimányi Adrián áll a labda mögé, jó elképzelés, a rövidet célozta, de kicsit mellé ment.

72. perc: Alaposan körbejátszottuk a vendégek tizenhatosát, a végén Katona Bencét akadályozták meg a gólszerzésben az ötös vonalánál. Ketten is a földön maradnak.

69. perc: Sajnos megint megszakad a folyamatos játék, Zimányi Ádámot rúgták meg, őt is ápolni kellett, de tudja folytatni.

68. perc: Karikás Krisztiánt le is kellett cserélni, Sós Dominik váltotta.

66. perc: Áll a játék, Karikás Krisztián sérül meg.

65. perc: Cserél a DEAC, Kovács Miklós lépett a gyepszőnyegre, Ramos Colon jött le.

63. perc: Újabb sárga, Mócsán Erik volt szabálytalan.

63. perc: Katona Tamás sárgult be. Madarász János szöglete után Gál Szabolcs akrobatikus mozdulattal tette kapura, Katona Bence fejelt, Csúri Bence bravúrral védett.

60. perc: Létszámfölényes helyzetben vezette a labdát Csirszki Martin, aztán gondolt egyet szőke középpályásunk és célba vette a kaput. Nem sokat tévedett.

59. perc: Szögletgyárosok lettünk, csak lenne már végre gól!!!! És lessssssz! Kis szöglet után Madarász János tanárian tekert középre, Gál Szabolcs pedig mintaszerűen fejelt a jobb felsőbe!!!! (2-0)

56. perc: Czető Márk szlalomozott végig a debreceni középpályán, Katona Bencéhez passzolt, sarokrúgás. Madarász János adta be Sidibe Ibrahima fejelt bele, ismét szöglet.

54. perc: Zimányi Adrián rántotta le Sidibe Ibrahimát, jár érte a szabadrúgás. Balogh Krisztián ívelni próbált, Csirszki Martin leblokkolta.

47. perc: Csirszki Martin ívelte fel Szemere Balázs felé a labdát, aki próbált fejelni, de Mócsán Erik megelőzte és az ő lábáról a kimozduló kapus feje fölött a saját kapujába került a labda. (1-0)

46. perc: Sokat még nem volt nálunk a labda, két vendég bedobás, majd egy szabi a repertoár. A pontrúgás nagyon veszélyesen megy a kapunk irányába, pont az ötösön pattant meg, mindenki csak nézte, elérni nem érte, mellé.

46. perc: A második félidőre cserél Koszta Péter, Zimányi Adrián váltotta Balogh Alexet.

SZÜNET

45+2. perc: Három perc hosszabbítás, Tóth Szabolcs ívelte be, szögletre mentettek, amiből semmi nem lett. Félidő.

45. perc: Balogh Alex tette ki szélre Madarász Janinak, aki néhány csel után Tóth Szabolcshoz továbbított, Szabi rányeste, Csúri Bence szinte megnyúlva, de hárított.

43. perc: A jobb oldalvonal mellől Madarász János tekerte nagyon szépen a megítélt pontrúgást a kapu elé, Czető Márk nem sokkal fejelt a kapu mellé.

41. perc: Szemere Balázs harcolt ki egy szögletet, Balogh Alex ismételhet, Csirszki Martin kapura lőtte, pár métert tévedett.

37. perc: A DEAC tizenhatosától öt méterre Ramos Colon hátulról szabálytalankodott Kemény Tamással, perpatvar a köbön, mindkét oldal reklamál, Balogh Alex pedig elvégzi a szabadrúgást. A sorfalról vágódott le sajnos.

35. perc: Labdaszerzés után Csirszki Martin szánta rá magát egy lövésre, de lecsúszott a lábáról.

34. perc: A középpályánk közepéről faultoltunk, jár a szabadrúgás a Debrecennek. A beadás Sidibe Ibrahima fejét kereste, nagyon veszélyes a hórihorgas támadó, de elfejeltük előle, aztán Gál Szabolcs vágta előre.

32. perc: Kemény Tamás jobb oldali beadása Katona Bencét kereste, meg is találta, de a gólkirályi címre hajtó lábáról a kapus kezei közé került a laszti.

28. perc: A kapuval szemből 30 méterre kaptunk szabit. Czető Márk irdatlan erővel rúgta rá, lövése a felső kapufán pattant. Milyen lövés volt ez Atyaég!!!! Gólt érdemelt volna!!

26. perc: Lúdbőrözősen szép íveléssel találta meg Madarász János a védők mögé befutó Kemény Tamást, aki picit rosszul hosszan vette át, így védője meg tudta akadályozni a kapura fordulásban.

24. perc: Addig tologattunk a tizenhatosukig, hogy a bal szélen tisztán maradó Balogh Alex lövőhelyzetbe került, nem sokkal ment fölé.

20. perc: Ismét állt a játék, Tóth Szabolcs és debreceni kollégája fejeltek össze, szerencsére hamar talpon mindkét futballista.

17. perc: Madarász János bal oldali ívelésére Katona Bence és Kemény Tamás is érkezett, ám a kettejük közötti védő fejéről került szögletre a játékszer. A sarokrúgás után kifejelték a védők, Csirszki Martin durrantotta rá a lecsorgót, blokkolták.

16. perc: Az első szögletet a DEAC rúgta, a kisszöglet után a hosszúra ívelték a labdát, Csörgő Krisztián fejelt, Egyed Balázs szépen védett.

14. perc: Tóth Szabolcs harcosan szerezte meg a labdát, majd jól indította Kemény Tamást a jobb szélen, aki még az alapvonal előtt középre tálalt, Katona Bence jó ütemben érkezett, lőtt, de középre, Csúri Bence lábbal védett.

10. perc: Eseménytelen időszakot követően a DEAC tizenhatosának sarkáról kapunk szabadrúgást. Balogh Alex az ítéletvégrehajtó, kiváló beadását Szemere Balázs csúsztatta a jobb kapufa mellé. Nagy helyzet volt.

6. perc: Zimányi Ádám szöktette volna remek lapos passzal Katona Bencét, de elcsúszott a talpa alatt a labda.

5. perc: Áll a játék, Balogh Krisztiánt kellett ápolni.

2. perc: Aktívabban kezdünk, háromszor is eljutottunk a tizenhatosuk környékéig. A harmadik próbálkozás végén Madarász János kiváló beadásánál Kemény Tamás fejelt szorongatott helyzetből a kapu mellé.

0. perc: Elkezdődött a mérkőzés, a kék mezes Putnok hozta játékba a labdát, a DEAC tiszta fehérben.

16:07: Nagyon sok szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Debreceni EAC bajnoki mérkőzés online közvetítésének követőit. Ragyogó napsütés vár minden érdeklődőt, aki teheti jöjjön a nagyon szépen felújított Várady Béla Sportközpontba! HAJRÁ PUTNOK!!!!

Válasz írása