Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – CEGLÉDI VSE 0-2

69779919_2713687248666195_1052378145568587776_o

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Putnok-Cegléd kezdő

A MÉRKŐZÉS TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE:

Vége

92. perc: Nincs tovább, kikaptunk… Putnok-Cegléd 0-2.

2. félidő

92. perc: Putnoki támadás, sürgünk-forgunk a tizenhatosukon belül, Illés Gábor ad középre, a kapus húzza le…

Helyzet

90. perc: Két perc lesz a ráadás a spori intésére. Időközben Markó Ádám egy kb. négy az egyben akcióból szétforgácsolja a kapufánkat… Ezt megköszönhetjük….

Helyzet

89. perc: Egymás után két hatalmas védést mutat be Pomozi Zoltán. Előbb Lukács Richárd ziccerét fogta egy az egyben, majd az ismétlésnél Takács Krisztofer takarásból kapura szúrt lövését is védte. Szép volt Zoli!!!!

Csere

85. perc: Újabb változtatás a vendégeknél. G. Bíró Gergő váltotta Pesti Dávidot.

84. perc: Tóth Szabolcs lő a jobb szélről élesen kapura, Tulipán Ákos biztosan véd.

Csere

82. perc: Cserél a Cegléd. Szilágyi Péter és Cseh Sándor az érintettek.

GólSárga lap

79. perc: Tucsa Róbert állítja meg szabálytalanul a Cegléd támadóját, sárgát kap érte, a vendégek pedig szabadrúgást a tizenhatosunk vonaláról szemből. Takács Krisztofer szabija a jobb felső kapufáról a hálónkba vágódik… Kettővel megy a Cegléd. (0-2)

Helyzet

78. perc: Ismét az alapvonalról beadott labdát rúghattak kapura, az első próbálkozás nem sikerült, a lecsorgót Markó Ádám szúrta kapu fölé.

Helyzet

77. perc: Takács Krisztofer fejelhet tisztán kapura egy alapvonalról visszatett labdát, Nemes Milán fejelte ki a gólvonalról.

76. perc: Jó kis putnoki támadás, Kismarton Balázs futtatja Illés Gábort, a Putnok 14-ese a kapu elé íveli Katona Bencéhez, de nem éri el…

Csere

74. perc: Kriston István változtat csapatán, Zimányi Ádám hagyta el a játékteret, Kismarton Balázs a pályán.

71. perc: Változik a menetrend, ezúttal bedobást váltunk szögletre. Illés Gábor tekeri be jól, Katona Bence fejel a rövid fölé.

69. perc: Zimányi Ádám kap egyet hátulról, a kezdőkörtől két méterre kapunk szabadrúgást. Az ívelés finom, túl finom is, az alapvonalon túlra száll.

Csere

67. perc: Miközben a vendégek kapnak egy szabadrúgást az oldalvonal mellett, addig cserélünk is. Illés Richárdot váltja Illés Gábor.

Gól

61. perc: Akcióznak a sárga-kék mezesek, jól járatják körbe a kapunkat, szöglet a jutalmuk. A sarokrúgásból megvan a vezetést jelentő gól, Szász Tamás csúsztat a hálónkba. (0-1)

Csere

58. perc: Az első cserét a Cegléd ejti meg. Makrai László lép pályára, Kun László jött le.

56. perc: Továbbra is nagy az iram, Nemes Milán íveli fel keresztbe Katona Bencéhez, jó ütemben mozdul ki a ceglédi portás és megelőzi támadónkat.

52. perc: A vendég térfél közepén szermányoljuk meg a labdát, Csirszki Martin passz helyett a lövést választja, pár métert tévedett csak.

50. perc: Szorult helyzetből hoztuk ki jól a labdát, Nyisalovits Donát jól lépett bele a beadásba, majd Fazekas Máté pontosan lőtte előre Katona Bencéhez. A túlerő végül legyőzte őt, de továbbra is jól játszunk!!!

48. perc: Hibázik a vendég védelem, összehoznak nekünk egy szögletet rögtön a félidő elején. Nemes Milán rúgja, egy sárga mezes fejeli bedobásra.

47. perc: Ápolás miatt áll a játék. Lukács Richárd maradt a földön, de láthatóan meg fog gyógyulni.

46. perc: A Cegléd kezdte a második játékrészt. Csere nem történt a szünetben.

EREDMÉNYEK

Félidei eredmények a Keleti csoport többi mérkőzéséről:

SÉNYŐ – HATVAN 1-1
DEBRECENI EAC – BALASSAGYARMAT 1-0
TÁLLYA – JÁSZBERÉNY 0-0
DVTK II. – EGER 2-1
GYÖNGYÖS – FÜZESGYARMAT 0-1
ÓZD – TISZAÚJVÁROS ???
ESMTK – DVSC II. ???

Szünet 1. félidő

45. perc: Nem hosszabbít Kovács Tamás, jöhet a félidei pihi.

45. perc: Nyisalovits Donát támadókat megszégyenítő harcossággal küzd meg az ötödik szögletünkért, amit aztán bedobásra váltottunk.

43. perc: Zimányi Ádám a bal szélen kolbászolt a labdával, jól adta be, Katona Bence a hosszún fejel, sarokrúgás. A 4. szögletünket a kapus fogja.

42. perc: Egy kiváló blokkról kell beszámolnunk. Takács Krisztofer kerül a tizenhatosunkon kívül lövőhelyzetbe, Zimányi Ádám tanári módon avatkozott közbe.

38. perc: Nemes Milán percei, jó ér fel a támadásokhoz, a bal szélről kétszer is középre adná a labdát, mindkétszer levágódik valakiről….

36. perc: Nyitrai Dávid ér a labdához a lelátón. Ő dobja vissza a pályáról kipattanót. 🙂

35. perc: A bal szélen startol rá a labdára Csirszki Martin, a tizenhatos sarkáról kapu elé íveli, Katona Bence ugrik magasra, fejese a jobb felsőt célozza, sajna fölé ment a próba…

31. perc: Egy újabb hazai akció végén Csirszki Martin beadásából Illés Richárd próbál kapura lőni, szöglet. Ebben is egyenlő már az állás, 3-3. A sarokrúgásunk ezúttal életerősebbre sikerül, nem is tudják azonnal kifejelni, sőt Tucsa Róbert lövőhelyzetbe is kerül, de éles szögből nagyon fölé rúg.

29. perc: Csirszki Martin passzolja fel a labdát Katona Bencéhez, nem hagyja hogy levakarja magáról védője, sőt éles szögből lövésig is eljut, kifelé kanyarodik a labda.

28. perc: Ezek a mi perceink, egymás után vezetjük a támadásokat, gól azonban továbbra sincs.

25. perc: Tóth Szabolcs sarkára lépnek rá a bal szélen, pontrúgást végezhetünk el. Tulipán Ákos fut ki a labdára, kiejti azt, kapura piszkáljuk, a spori lefújja….

24. perc: Létszámfölénybe kerültünk az ellenfél térfelén, Tóth Szabolcs fut keresztbe, távolról lő, fölé.

22. perc: Ismét jól szerezzük meg a labdát, Csirszki Martin íveli fel Nemes Milán elé, aki az ötödikbe sebességbe kapcsol, fut ezerrel, majd gyönyörűen fordít át a másik oldalra Illés Richárdhoz. Ricsitől kicsit elpattan a labda, Csirszki Martin belekanalaz, Katona Bence is megpróbálja a lehetetlent, végül tisztáz a védelem.

20. perc: Szép lassan lecsorog az első húsz perc. A kezdőkörben jó labdaszerzés Zimányi Ádámtól, azonnal indítja Tóth Szabolcsot, a védők mögé kerül, bepasszolná, érkeznek ketten is, szöglet lesz belőle.

17. perc: Letámad a Cegléd, a térfelünkön szabálytalankodunk, jár nekik a szabadrúgás. A lágy felívelésre megy a befutó, de kifut kapujából Pomozi Zoltán is és megszerzi a lasztit.

16. perc: Kapura lövésre vállalkozott Bodó Péter, jóval mellé ment a kísérlet.

14. perc: A térfelünk veszít labdát a vendég csapat, Fazekas Máté szedi össze a labdát, Csirszki Martinhoz továbbít, aki Nemes Milán futtatja vele. Milán csalta a távot, majd távolról kapura lőtt, a blokkból szögletre szállt. Gyengére sikerül Tóth Szabolcs sarokrúgása, a Cegléd hozhatja ki.

10. perc: Vért ittak a ceglédiek a meccs előtt, minden labdást megtámadnak és amint birtokba veszik a labdát, száguldanak a kapunk irányába.

6. perc: Helyzet mielőttünk, Katona Bence fut el a bal szélen, a tizenhatoson belül laposan középre ad, Csirszki Martin elől tud az egyik belső védő tisztázni.

4. perc: Tóth Szabolcs bedobásából próbáltunk veszélyeztetni, kifejelik a védők.

1. perc: Rögtön az elején egy vendég helyzet, eladtuk a labdát, kis szerencsével a vendégek támadója, Takács Krisztofer elé került a játékszer, a lövésébe beleléptek, Pomozi Zoltán pedig leért és védeni tudott. Egymás után három szögletet is rúghatnak a sárga mezesek, megoldottuk.

Felvezető

15:58: A kezdőrúgást Koszta Péter, a Putnok FC szakmai igazgatója fogja elvégezni.

15:57: Vonulnak a pályára a csapatok!!!! HAJRÁ PUTNOK!!!!

15:51: Nagyon fontos lenne a mai napon nyernünk, hisz az első 5 fordulóban még nem örülhettünk győzelemnek. Nyilván ehhez a Cegléd együttesének is lesz egy-két szava, de reméljük a mi akaratunk érvényesül!!! HAJRÁ PUTNOK!!!

15:48: A ceglédiek után a Putnok játékosok is befejezték a melegítést. A vendégek sárga-kékben, a mieink sötétkék mezben lépnek ma pályára.

15:44: Az éjszakai eső és a reggeli borús égboltot követően kora délután már sütött a nap Putnokon, jelenleg felhős az idő, kicsit fúj a szél, de a 22 fok barátságosnak mondható.

15:41: Szeretettel köszöntjük a Putnok FC – Ceglédi VSE bajnoki labdarúgó mérkőzés online közvetítésének követőit. Szűk 20 perc és kezdünk! HAJRÁ PUTNOK!!!!

Válasz írása