Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: PUTNOK FC – BALASSAGYARMATI VSE 1-0

Putnok - BSE

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Kezdő-P-B-1024x734

 

Vége

Vége a mérkőzésnek!!! Nyertünk!!!!! Hajrá Putnok!!!!!!! 1-0 ide!!!!

2. félidő

Csere

93. perc: Mindjárt letelik a hosszabbítás, a bemutatott 3 perc. Takács Tamás is pályára lépett, Vajda Roland jött le.

Csere

91. perc: Szilágyi Szebasztián áll be, Katona Bence jött le a pályáról.

89. perc: Ívelgetnek a vendégek, Lékai Soma húz le egy magas labdát.

Csere

87. perc: Cserélünk először a meccsen. Kercsó Bence jön le, Nyisalovits Donát a pályán. A vendégek is változtatnak, Klinger Olivér szállhat játékba Szita Bence helyén.

85. perc: Harcol a BSE az egyenlítésért, megy a brusztolós foci. Egy hosszú fehér mezes indítás után Marczis Marcell szerzi meg okosan a labdát, majd szabálytalankodnak vele.

82. perc: Kercsó Bencét rántja le Molnár Tibor. Putnoki szabadrúgás.

Gól

77. perc: Zimányi Ádám ívelte fel a labdát Katona Bencének, a kapus kijött a kapujából, Bence két védővel a nyakán lefordult és a jobb hosszúba tekert!!!!! Vezetünk!!!!!!!! (1-0)

75. perc: Támad a BSE, Zimányi Ádám tanári módon ment szögletre….

Sárga lap

73. perc: Villan a sárga, Molnár Tibor a jutalmazott.

69. perc: Újabb vendégtámadás, Nagy Tamás kicsit takarásból sunyi lövést ereszt meg, Lékai Soma megnyúlik és nagyot véd.

68. perc: Ellentámadással jön a Balassagyarmat, a ziccerbe kerülő játékos lövésébe Zimányi Ádám lép bele.

Sárga lap

65. perc: Vajda Roland lerántásáért sárga lapos figyelmeztetést kap Szita Bence. A szabit szögletre váltjuk, amit aztán kifejelünk.

64. perc: Lakatos Miklós faultja után a kapunktól 32 méterre szemből jár pontrúgás a vendégeknek. A lövés a kapu fölött pár méterrel hagyta el a pályát.

62. perc: Kontrázik a BSE, jól is, Nagy Tamás adná be, a nagyon jól játszó Zimányi Ádám lép bele az ívelésbe.

61. perc: Katona Bence labdájából ismét Vajda Roland lő kapura, a lövés előtt megpattan, fölé száll a laszti.

58. perc: Végre egy szép megmozdulás a részünkről, Vajda Roland csalta a távolságot, majd 18 méterről lőtt, a kapus a jobb felsőből szedte ki a labdát. A szöglet után a hosszú oldalon Ádám Ferenc elé a labda, közelről a blokkba lőtt… Ejjjj!

Sárga lap

56. perc: Újabb sárga, Csirszki Martin kapja.

Sárga lap

54. perc: Vastag Richárd sárgul be.

Helyzet

48. perc: Rohamoz a vendég csapat, egy les nem les Balázs Simonnál, két emberrel szemben lepasszolja a tisztán érkező társnak, aki lő, Lékai Soma hatalmasat véd, kicsit kijön róla, Zimányi Ádám tisztogat. Uhhh!!!

47. perc: Nagy Tamás egy megszerzett labda után becselezte magát a tizenhatosunkra, élesen középre adja, Lékai Soma véd a röviden. A beadás után is a Putnok kapus a főszereplő, kibokszolja a beadást. 

Csere

46. perc: A szünetben cseréltek a vendégek, Balázs Simon lépett pályára. 


Szünet

49. perc: Letelt a hosszabbítás, jöhet a félidő, az eredmény 0-0.

1. félidő

46. perc: Három perc lesz a hosszabbítás.

Csere

45. perc: Cserélni kényszerül a Gyarmat, Gábriel Adrián váltotta a megsérült Kovács Kristófot. Közben Molnár Tibort is ápolni kell, saját társával ütközött a levegőben.

43. perc: Ismét ápolás, Kovács Kristófhoz érkezik a gyúró.

Sárga lap

39. perc: A Bencék, Katona és Kercsó hozza össze harmadik szögletünket. Kercsó Bence adja be, felszabadít a védelem. Elől Lakatos Miklós birkózza le fehér mezes ellenfelét, sárgát kap érte.

36. perc: Csirszki Martin indította hosszú labdával Katona Bencét, kecsegtető helyzet, jön a kapus, az övé a labda.

32. perc: Egymás után kétszer futnak meg minket a jobb szélen a nógrádiak, igazán komoly helyzet nem lett belőle, de a negyedik szögletet megrúghatták. Egy gyarmati játékos a földön, nagyon ordít, közben előrebikázzuk a labdát, de Ádám Ferenc szabálytalankodott.

30. perc: A jobb szélről ad középre Katona Bence, erős a vádlija, a másik oldalán megy ki a laszti.

Sárga lap

28. perc: Kései belépő miatt kap sárga lapot Keményffy Máté.

26. perc: Katona Bence a bal szélen szerzi meg a labdát, kapu felé fordul, a centerezését kirúgják, Vajda Roland szedi össze és gyönyörű mozdulattal lőtte a hosszú irányába, nem sokkal ment mellé. Szép volt Roli!

24. perc: Keményffy Máté a földön, a bal vállát fogja, ápolni kell.

22. perc: Egy felívelt labdára jól érkezett Nagy Tamás, befelé cselezett, középről továbbpasszolták lövésre, Lékai Soma úszott a levegőben, szép védés! Két BSE szöglet egymás után, aztán miénk a labda.

16. perc: Elég sok a fault, 8-nál járnak a csapatok. Az oldalvonal mellől kap szabit a BSE, az ívelés beleérnek, majd Lékai Somához kerül a laszti.

13. perc: Egyre élénkebb a játék, de gól továbbra sincs. A mezőnyben jobban játszunk, ez pozitív, gyerünk-gyerünk!!!

9. perc: Szépen hozzuk fel a labdát és Lakatos Miklós beadásáról újabb szögletet végezhetünk. A beadás mindenki előtt elszállt, Marczis Marcell szedte össze, középre adja, putnoki bedobás.

6. perc: Ezúttal a vendégek jöhetnek sarokrúgással. Kercsó Bence fejelte ki, a lecsorgót kapásból kapura rúgták, nagyon elmérték.

4. perc: Szögletet harcolunk ki. Egy vendég játékos fejelte ki, aztán előrevágták.

3. perc: Zártan védekezéssel kezd a Balassagyarmat.

0.PERC: Akkor ez is elkezdődik, a Putnok FC indítja útjára a labdát 2020-ban, az NBIII Keleti csoportban először!!! HAJRÁ PUTNOK!!!

Felvezető

11:28: A mérkőzést gyászszünet előzi meg, Csuzda János bácsira, csapatunk törzsszurkolójára és Negrutz Ágoston, a PVSE elnökének édesanyjára, Senor Ilonára emlékeztek a jelenlévők. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családoknak!

11:21: A bemelegítés befejeződött. Az izgalmak fokozódnak… HAJRÁ PUTNOK!!!!

11:14: A Putnok-BSE mérkőzés után 14:30 órától itt rendezik a KBSC FC – MTK Budapest NBII-es bajnoki találkozót is.

11:12: Ami az időjárást illeti 8 fok és borús égbolt van a Várady Béla Sportközpontban, de esőre nincs sok esély szerencsére.

11:08: A Balassagyarmat tiszta fehérben, a Putnok sötétkékben rúgja a bőrt a mai napon.

11:06: A csapatok és a játékvezetők már melegítenek, 24 perc múlva kezdés!!!

10:33: Sok szeretettel köszöntjük honlapunk olvasóit, a Putnok FC és a Balassagyarmat drukkereit! A hölgyeknek Boldog Nőnapot kívánunk! Elkezdődik a tavaszi szezon, 11:30-kor útjára indul a labda, 2020-ban először, tétmérkőzésen! HAJRÁ PUTNOK!!!!

Válasz írása