Hírek

“PUTNOKFC.HU A HÍREK OTTHONA”

VÉGEREDMÉNY: MOL MAGYAR KUPA, TISZAFÜREDI VSE – PUTNOK FC 3-2

Kezdő-Tiszafüred-Putnok 3-2

Vége

2. félidő

94. perc: Itt a vége, fuss el véle! A Tiszafüred 3-2-re nyert és ők jutottak tovább a legjobb 64 közé!

Sárga lap

93. perc: Bedobás után Budaházi Levente tüzel a bal sarok irányába, azta kutyafáját, nem sokkal ment mellé…. Sárga lapot kap Levente utólag, nem tudjuk miért.

92. perc: Lakatos Krisztián fűz be három embert a bal szélen, majd szöktetné saját magát, kicsit hosszan, így a kapus szerzi meg.

91. perc: Négy perc lesz a hosszabbítás. Horváth Sándor küzd nagyot a labdáért, de megszerzi és mi támadunk. Áááá, már nem a miénk.

Helyzet

89. perc: Kijátszotta a védelmünket a hazai gárda, ziccerpassz középre, a kapussal szemben, Asztalos Gabi bravúrosan véd lábbal. Szenzációs védés!!!!

88. perc: Asztalos Gábor kézből óriási kirúgással indította Szilágyi Szebasztiánt, harcolt is érte, jön a kapus.

86. perc: Négy perc maradt a rendes játékidőből. Ennyi időnk van, hogy kiharcoljuk a hosszabbítást, de ehhez gólt kell lőnünk. Persze egy fejesgól is megteszi…

Sárga lap

83. perc: Gubacsi Zoli higgadt megoldással szerzi meg a labdát. Sárga lapot kap közben Kalóz Ádám Szilágyi Szebasztián letaglózásáért. 

Helyzet

81. perc: Putnoki támadás után kontrázik a Tiszafüred, Háda Zoltán 100%-os helyzetben, Asztalos Gábor mellett jó a csel, de a kapu mellé helyez.

80. perc: Hosszú ívelés előre Horváth Csanádtól Madarász Jánosnak, megszerzik a fürediek.

Csere

79. perc: Horváth Sándor remek labdával találja meg Madarász Jánost, Kréti Gergő keresztlabdája után dobással jöhetünk. Közben újabb csere, Zimányi Ádám combja nem bírta tovább, Gubacsi Zoltán érkezett a helyére.

Csere

77. perc: Ismét csere, állandóan csere van. Most Kalmár Ferenc jött le a hazaiaknál, Szanku Kristóf lép pályára.

Csere

74. perc: Fehér Balázs is cserél. Lakatos Krisztián és Horváth Sándor Patrik, két Sajóvölgyés léphet pályára. Ádám Ferenc és Stefán Bendegúz jött le a pályáról.

Csere

72. perc: Cseréhez készülődik a Tiszafüred. Kapitár Miklós váltotta Barna Viktort.

Helyzet

69. perc: Két nagy helyzet is kimaradt a sárga mezeseknél, az első centikkel ment a jobb kapufa mellé, a másodikat Asztalos Gábor védte.

Helyzet

68. perc: Putnoki kontra, Ádám Feri tartja meg jól a labdát, majd elképesztő labdát ad Stefán Bendegúznak, ziccer, de sajnos fölé ment. Nem baj!!! Gyerünk!!!

Sárga lap

65. perc: Mertse Ábel kap sárga lapot.

Csere

64. perc: A gól után cserél a hazai csapat is. Haász Tamás helyére Vincze Patrik érkezik.

Gól

63. perc: A szabadrúgás variáció után Madarász János ment szögletre. Ez nem megy ma nekünk. Újabb fejesgólt kapunk… A gólszerző Csiki Norbert. (3-2)

62. perc: Kezdünk átmenni teniszmeccsbe, egy putnoki roham után jön a válasz és egy szabadrúgás a kapunktól olyan 25 méterre.

60. perc: Továbbra is jó a meccs ritmusa, nyílt futball van a pályán, mindkét fél aktívan támad. Szép kiugratás Kalmár Ferenc irányába, ziccerbe kerül, jön ki Asztalos Gábor gyönyörű mozdulattal véd. Nagyon jól véd a kapusunk!

Csere

58. perc: Kettős csere a putnoki padtól. Pataki Roland és Keményffy Máté jött le, Szilágyi Szebasztián és Magyar Máté a pályán.

54. perc: Faultolunk. Olyan 30 méterről kap szabadrúgást a Tiszafüred. Hiába a nagy távolság, kapura lövik és a felső lécet találják telibe. Ez igen!!!

Gól

51. perc: A fürediek szögletéből Szabó Tamás fejel a bal felsőbe. Máris döntetlen megint csak. (2-2)

Gól

50. perc: A hazai kapus kicsit röviden passzolja ki a labdát, Ádám Feri lecsap rá, a kimozduló kapus mellett elhúzza, majd higgadtan az üres kapuba helyez!!! Igeeeeeeeeeeeeeeeeeen! Vezetünk!! (1-2)

47. perc: Barna Viktor futott el a jobb szélen, egy csellel előnybe került Budaházi Levivel szemben, a rövidet veszi célba, Asztalos Gábor véd! Szép volt!

46. perc: A második játékrész is elkezdődik, az eredmény jelen pillanatban 1-1.

 

EREDMÉNYEK

Félidei eredmények az nb3foci facebook csoportjából:

VLS VESZPRÉM – SZEGED-CSANÁD-GROSICS 0-2
LŐRINCI – NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0-2
BALASSAGYARMAT – DVTK 0-1
IVÁNCSA – ÚJPEST 0-1
SZEGHALMI FC – SZOLNOKI MÁV FC 0-2

Szünet

1. félidő

45. perc: Egy putnoki támadást követően vet véget a játékvezető a félidőnek, nincs hosszabbítás, van jó kis muzsika… HAJRÁ PUTNOK!!!

44. perc: Szabit kapunk a középvonalnál a bal szélen. A nap még mindig szépen süt, ne legyünk hát szomorúak. Mertse Ábi ívelné középre Ádám Ferkónak, les.

42. perc: Putnoki akciónál Pataki Roli kap egy nagyot, földre terítik, mehet tovább a játék. Már csak 3 perc a rendes játékidőből.

Sárga lap

41. perc: Ádám Feri kicsit jobban elmért lövése után ellentámad a Füred, Keményffy Máté lép közbe mert muszáj volt, sárga lapot kap a megmozdulásáért.

40. perc: Jó iramú a meccs, Zimányi Ádám szerez labdát, négy a négyben visszük. A putnoki csk Ádám Ferihez passzol, aki a jobb felső irányába teker, 50 centit ha tévedett… Remek próbálkozás!

37. perc: A tiszafüredi B Közép keményen nyomja lelátóról, mögöttünk az iskolások is folyamatosan csivitelnek olykor a Putnokot éltetve. Közben a jobb szélen húzzák meg a hazai játékosok, Zimányi Ádám érkezik jó ütemben és birtokba veszi a labdát.

35. perc: Nem az első hajszálpontos hosszú keresztlabda Keményffy Mátétól, a célszemély ismét Madarász János. Középre adná Pataki Roland lábikójához, megszerzik a sárga mezesek.

34. perc: A bal szélről érkezik a fürediek lapos beadása, Zimányi Ádám söpröget söprő nélkül is, szöglet. A sarokrúgás után visszaemelik a labdát, közelről bólintanak kapura, Asztalos Gábor biztosan fogja.

32. perc: Nehéz idők járnak a putnoki brigádra…. a mi térfelünkön folyik a játék az utóbbi percekben, egy messziről indított lövés száll messze a kapunktól.

Helyzet

31. perc: A jobb szélen veszítjük el a labdát, ziccerbe kerül a fürediek játékosa, a léc alá durrantana, Asztalos Gabi hatalmasat véd, ez igen! Nem sokkal később távolabbról is megkínálják és ismét hárít! Bravóóóóó!

28. perc: Jó labdaszerzés után Mertse Ábel iramodik meg a bal szélen emberét lehagyva, Ádám Ferit keresné labdával, de a védőé elhappolja előle.

27. perc: Jól játszunk, Zimányi Ádám tanári módon osztogatja előre a labdákat, ebből még profitálhatunk. Jó lenne.

25. perc: Pataki Roland harcol ki a hazai tizenhatos vonalánál szabit. Madarász Jani adja be, a kapus jön és kiöklözi.

19. perc: Kontratámadást vezetünk, Pataki Rolanddal szemben hátulról szabálytalankodtak, mi jöhetünk szabival.

Gól

17. perc: Remek putnoki támadás, Keményffy Máté ível kiváló labdát Madarász Janinak, mesteri a labdalevétel, jó a középre passz vissza Máténak, aki a bal szélre teszi Stefán Bendegúznak, aki higgadtan a jobb alsóba lő!!! Ez az!!! Egyenlítünk!!! (1-1)

12. perc: Kréti Gergő teszi le a szélre Madarász Jánosnak, távolról ellövi, a kapufák találkozását találja telibe éles szögből. Szép volt!

Gól

10. perc: Pár percig mi birtokoltuk a labdát, de most a Füred jöhet egy szabadrúgással. Veszélyes a szög, kb. 18 méter a távolság. A lövés megpattan a sorfalon és így lesz gól…. Védhetetlen… (1-0)

5. perc: Az első Putnok szöglet, kicsiben oldjuk meg és bedobásra váltjuk. Ádám Feri fut el a jobb szélen, Kréti Gergő fejét keresné, jön a kapus és övé a labda.

4. perc: Mögöttünk az óvoda+iskola van, az egyik gyerkőc most kiáltott Hajrá Putnokot! Köszönjük!

2. perc: Asztalos Gábor védi a kapunkat, neki ez az első tétmérkőzése a felnőtt mezőnyben. Reméljük egy jó eredménnyel ünnepelhetjük ezt meg. Közben egy szöglet után kis fejpárbaj, aztán mi jöhetünk kirúgással.

1. perc: Rögtön egy ápolás, Pataki Rolandot támasztották meg, de kemény legény Ő, pályán is van újra.

0. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi kezdtünk.

Felvezető

13:51: A bemelegítés lassan a végéhez ér, előbb a Putnok, majd a Füred is az öltözőbe vonul, hogy aztán pár perc múlva újra a tiszteletét tegye a játéktéren.

13:49: Fehér-feketében játszunk a mai kupaderbin, a hazaiak pedig sárga-kékben lesznek.

13:48: A miénken kívül 5 kupameccset pótolnak a mai napon és még szombatra is marad egy találkozó. Ezeknek az eredményéről a félidőben próbálunk tájékoztatást adni.

13:45: Olyan szempontból történelmi ez a mai mérkőzés, hogy összesen 10 játékos foglal helyet a cserepadon. Az MLSZ döntése értelmében az eddigi 7 helyett, maximum 12 játékos teheti ezt meg. A mérkőzés folyamán pedig a hétvégi bajnoki forduló óta 5-öt lehet cserélni 4 játékmegszakítással. Ha hosszabbításra kerülne sor, akkor egy újabb cserejátékos juthat szerephez.

13:42: Sérülés illetve pihentetési céllal nincs itt Csirszki Martin és Mahalek Marcell a csapattal, itt van viszont 5 Sajóvölgye U19-es játékos, akiket a Putnok FC szakmai vezetése meghívott a keretbe! Stefán Bendegúz kapásból a kezdőben kapott helyet, a többiek pedig egyelőre a padon ülnek, név szerint: Lakatos Krisztián, Viktor Ákos, Horváth Sándor Patrik és Szabó Dominik. Gratulálunk nekik!

13:41: A mai kupameccs tétje a legjobb 64 közé jutás. Ha a rendes játékidőben nem születik döntés, jöhet a hosszabbítás, majd büntetőrúgások döntenek.

13:33: Úgy tudjuk Putnokon esik az eső, nos itt olyan csodálatos napsütés van, hogy inkább melegünk van mint hidegünk. 😀 😀 😀

13:30: Kedves Putnokiak! Tisztelt Szurkolók! Sok szeretettel köszöntjük Önöket innen Tiszafüredről, ahol hamarosan elkezdődik a Tiszafüredi VSE – Putnok FC MOL Magyar Kupa mérkőzés. Mint ismeretes a fürediek egyik játékosának koronavírus fertőzése miatt kellett elhalasztani ezt a találkozót, mely most 14 órától lesz pótolva. HAJRÁ PUTNOK!!!

Válasz írása